Party Winweek Verjaardagspakket Lief & Jarig

Lief & Jarig versiert je feestje

De reden van deze Party Winweek is dat mijn dochters allebei hun half jaar-verjaardag hebben gevierd. Voor ons thuis betekent dat de kinderpartijtjes worden georganiseerd. Voor wie mijn Instagramaccount een beetje heeft gevolgd heeft dan vast wel gezien dat deze reeds geweest zijn. Elke met zijn eigen thema en mooi aangekleed met dank aan de webshop Lief & Jarig. Vier jij binnenkort ook een kinderfeestje? Doe dan ook mee aan deze winactie, want je maakt kans op een mooi decoratiepakket.

Party Winweek Verjaardagspakket Lief & Jarig

Hoera! Hoera! Mijn meiden zijn de afgelopen weken 10,5 jaar en 6,5 jaar geworden. In de meeste huishoudens is dit niet een mijlpaal die gevierd wordt. Bij ons thuis wel; wanneer de half jaar-verjaardagen zijn, vieren wij de kinderfeestjes. Dit is een beetje gekomen omdat ik beviel een paar weken voor de verjaardag van mijn oudste dochter. Door mijn herstel van de keizersnede en alle hectiek van de kraamtijd, hebben we toen besloten haar kinderfeestje een half jaar op te schuiven. Dat beviel eigenlijk erg goed, dat we het er in hebben gehouden.

Kinderfeestje bij half jaar verjaardag

Doordat onze meiden vlak na elkaar jarig zijn, met daar tussen nog de kermis en ons stadsfeest, lig ik, na het vieren van hun verjaardagen thuis, feestje voor familie en vrienden en alle traktaties op school, BSO en Scouting, er helemaal af. Ik heb dan gewoon geen energie meer voor een kinderfeestje. Elke ouder die ooit een kinderfeestje heeft gehost, weet hoeveel energie dat kost. Door het een half jaar uit te stellen, gaf het niet alleen mij wat meer rust, maar de meiden hebben ook iets om weer naar uit te kijken. Als we dan door de speelgoedwinkel lopen, kan ik altijd zeggen “vraag maar voor je verjaardag” zonder dat het nog een jaar duurt. Andere fijne bijkomstigheid is dat rond de tijd dat we de kinderfeestjes vieren, de zon ook wat meer schijnt.

Zeemeerminnenfeestje

De eerste die dit jaar aan de beurt was, was mijn oudste dochter. Dat kwam met name omdat haar grote wens was om een Zeemeerminnenfeestje te geven met een workshop Zeemeerminnenzwemmen in het zwembad. Deze bleken op de datum rond haar 10,5e verjaardag helaas vol te zitten, maar gelukkig was er eerder toch een plekje. Voordat de meiden het water in zouden springen, zouden ze eerst samen een patatje eten. Om in het thema van het feestje te blijven, heb ik de tafel mooi in Zeemeerminnenstijl aangekleed. Bij Lief&Jarig vond ik een mooie Zeemeerminnenthema.

Ik vond daar bordjes en servetten met zeemeerminnen erop en glimmende bekers en papieren rietjes. De tafel versierde ik verder met iriserend confetti en geweldige ballonnen met daarin dezelfde confetti. Dit gaf een erg mooi effect. Tot slotte had ik nog een mooie “Let’s be mermaids”-slinger voor aan het raam. Na afloop van het feestje heeft deze een mooi plek gekregen op de kamer van mijn oudste dochter op de muur.

Unicornfeestje

En daarna was het de beurt aan de jongste dochter. Haar grote wens was om haar feestje helemaal in eenhoorn euh unicornstijl te doen. Ook daarvoor vond ik bij Lief&Jarig alles wat ik nodig had. De tafel voor de meiden dekte ik met prachtige holografisch bordjes in de vorm een eenhoorn. Daarbij bekertje met daaraan de eenhoornstaart. Zelfs de servetten waren in de vorm van een hoorn.

Ook deze tafel kleedde ik verder aan met de iriserende confetti en de mooie ballonen. Gelukkig had ik er net genoeg van opgeblazen om alle vriendinnetjes er eentje mee naar huis te geven. We vierden dit feestje trouwens in een binnenspeeltuin met een Glow in the dark midgetgolf. Het personeel vertelde mij dat ze deze confetti wel mochten toelaten. Papieren confetti mag namelijk niet, omdat als dat nat wordt het vlekken achterlaat.

Liefs & Jarig

Lief&Jarig is een webshop voor versiering van geboortes, baby- en kinderfeestjes. René & Marijke Meijer zijn de eigenaars van deze shop. Rene doet de technische kant achter de webshop en Marijke doet de inkoop, de verzendingen en de administratie. Van versiering en traktatiebenodigdheden tot alles voor een feestelijke tafel: in deze uitgebreide collectie vind je alles wat je nodig hebt voor het feestje. Alle producten en merken zijn met liefde uitgezocht door Marijke en dat zie je. Fijn zijn ook de Partyboxen, daarin zit alles wat je nodig hebt voor je feestje. Wil je zelf je bestelling uitzoeken, dan helpen de overzichtelijke thema’s. Dat scheelt zoeken!

Winactie Verjaardagspakket Lief & Jarig

Vier jij nou binnenkort een kinderpartijtje en zou jij ook wel zo’n leuk pakket willen winnen? Dat kan, want ik mag een pakket naar keuze weggeven. Je kan hierbij kiezen uit een Zeemeerminnenpakket, een Unicornpakket, een Space astronautenpakket of een Jungle Pakket, Alle pakketten zijn voor 8 personen.

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

53 thoughts on “Lief & Jarig versiert je feestje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.