Bij de feestdagen horen leuke en gezellige liedjes. Sommige zijn al jaren oud en andere zijn gloednieuw. Op deze 3CD’s vind je de leukste kinderhits om lekker bij te swingen. Wil je kans maken op de Kids Hits van 2018, de Sinterklaas top 100 of de Kerst top 50, doe dan mee met deze winactie, want ik mag van elk exemplaar er eentje weggeven.

De Leukste Kids Hits van 2018

De Leukste Kids Hits van 2018 is een fantastische dubbel-CD met maar liefst 40 songs voor de jongste muziekliefhebbers. Op deze CD staan liedjes van onder andere Fource, Kinderen Voor Kinderen, Kalvijn, Ronnie Flex, Maan, Buddy Vedder en vele andere superhits.

Kids Hits van 2018

Sinterklaas Top 100

De Sinterklaas Top 100 is een mix CD staan tracks van onder andere het Sinterklaas Journaal, Coole Piet, Testpiet en de populaire tweeling Mylène en Rosanne. Daarnaast zijn er nieuwe liedjes van Dave Dekker, die bekend werd als de kleine Ciske de Rat en Sita die we kennen uit de vele sprookjesmusicals en het gezicht is van Disney Channel. Klassieke Sinterklaashits ontbreken uiteraard niet en worden ingezongen door Kinderen voor Kinderen.

Sinterklaas top 100

Kerst Kids Top 50

De Kerst Kids Top 50 is de perfecte dubbele Kerstalbum voor het hele gezin, met daarop nummers van onder andere Bert & Ernie, Kinderen Voor Kinderen, Nick & Simon, de beste zangeressen van NederlandMaan, Sharon Doorson, Do,  Lisa Lois, Tjindjara, Elske DeWall, Miss Montreal & Pleun. Kindervrienden Ernst & Bobbie maken dit album zeker compleet!

Kerst top 50

Winactie CD voor de feestdagen is gesloten

Zou jij een van deze CD’s willen winnen om lekker met de kids op te swingen deze komende feestdagen, doe dan mee met deze winactie

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

50 reacties op Lekker swingend de feestdagen door

 1. Sinterklaas heeft me al toegezegd dat de Sint top 100 binnenkort in de schoen van mijn zoontje zit dus daar doe ik niet voor mee maar de kerst top 50 lijkt me heel leuk en gezellig in huis. Ik ben namelijk gek op alle december feestdagen en mijn zoontje Thomas ook

 2. Ik doe graag mee voor mijn muziekmonster. Geen moment laat hij onbenut om te zingen en dansen.
  Heel graag doe ik mee voor Kids Hits van 2018.

 3. Ja ik doe graag mee voor de Kerst Kids Top 50. Al even druk op zoek naar leuke kerstliedjes voor mijn drie kinderen van bijna 8 jaar oud.

 4. Weer iets leuks om te winnen!
  De kerst CD zou ik graag winnen, we draaien al jaren dezelfde liedjes dus het lijkt me leuk om eens wat anders te luisteren!

 5. Ik ga voor de kerst cd. Wij hebben eigenlijk alleen de klassieke kinderkerstliedjes hier, iets meer van nu zou best welkom zijn.

 6. Ik zou heel graag kans maken op een Kerst cd, echt iets voor nu, en meteen heel wat gezelligheid in huis! Lekker met de kids meezingen,

 7. De Sinterklaas cd lijkt me geweldig! Nu zit er een cd met kinderliedjes in de auto, maar deze kennen mijn zoons van voor en achter inmiddels, hihihi. En Sinterklaas blijft altijd bij ons gedraaid, ondanks dat hij in Spanje zit.

 8. Ik doe graag mee voor de sinterklaas top100! Wat leuk zeg!! Die o zo gezellige tijd zou NOG leuker worden met deze gezellige muziek! O wat zouden onze dames erop swingen! 😀

 9. Graag doe ik mee voor de “Kerst Kids Top 50”. Wij
  vieren altijd samen met de kinderen en kleinkinderen Kerstfeest met cadeautjes onder de Kerstboom en daar past deze cd prachtig bij.
  Ik volg op Bloglovin en ben benieuwd!

 10. Leuk! Ik zou graag de kerst cd willen winnen. We hebben al genoeg Sinterklaas CD’s maar nog geen enkele kerst CD speciaal voor kinderen. Wat zullen mijn kleine dansers blij zijn 😉

 11. Ze zijn alle drie leuk! De voorkeur gaat uit naar de Sinterklaasliedjes, maar met een van de andere cd’s maak ik ze hier ook heel blij!

 12. Super leuk. Vandaag zijn mijn meiden druk geweest met hun verlanglijstje en beide hebben ze gekozen voor ‘De Leukste Kids Hits van 2018’. Voor mij geen verrassing, want ze hebben eigenlijk de hele dag muziek aan op hun (gedeelde) slaapkamer. Ik doe dus graag mee voor ‘De Leukste Kids Hits van 2018’.

 13. Ohhh ze zijn allemaal zo leuk! Mijn meiden neuriën continu met de hits mee die op de radio langs komen, het is dan ook nooit stil in huis!😉 Ik waag graag een kansje voor ‘De Leukste Kids Hits van 2018’, om nog meer geneurie (is dat een woord??) te stimuleren!

 14. Wat een super leuke actie! Ik zou heel graag de sinterklaas top 100 cd winnen voor mijn dochter van bijna 3, die nu voor het eerste jaar sinterklaas bewust mee maakt en gek is van dansen en zingen💃😃

 15. Ik doe graag mee voor de cd de leukste kids hits.
  Ons dochter is gek van zingen doet dit dan ook de hele dag door.
  Deze cd zou dan ook echt in de smaak vallen bij haar.

 16. De leukste kidshits lijkt me gaaf! Onze zoon van 4 begint nu veel te zingen, zoals alle dagen van de week in een lied en helemaal alleen Sint Maarten lopen met oma, waarbij hij dapper zingt, Sinterklaas liedjes en ik kan niet afwachten straks met kerst 🙂 Ik ben met muziek opgegroeid en hij krijgt nu al van alles mee. Hoe leuk zou het zijn als hij ook muzikaal aangelegd is. Met deze cd kan hij alvast swingend kennis maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.