Lekker swingend de feestdagen door + winactie

Lekker swingend de feestdagen door

Bij de feestdagen horen leuke en gezellige liedjes. Sommige zijn al jaren oud en andere zijn gloednieuw. Op deze 3CD’s vind je de leukste kinderhits om lekker bij te swingen. Wil je kans maken op de Kids Hits van 2018, de Sinterklaas top 100 of de Kerst top 50, doe dan mee met deze winactie, want ik mag van elk exemplaar er eentje weggeven.

De Leukste Kids Hits van 2018

De Leukste Kids Hits van 2018 is een fantastische dubbel-CD met maar liefst 40 songs voor de jongste muziekliefhebbers. Op deze CD staan liedjes van onder andere Fource, Kinderen Voor Kinderen, Kalvijn, Ronnie Flex, Maan, Buddy Vedder en vele andere superhits.

Kids Hits van 2018

Sinterklaas Top 100

De Sinterklaas Top 100 is een mix CD staan tracks van onder andere het Sinterklaas Journaal, Coole Piet, Testpiet en de populaire tweeling Mylène en Rosanne. Daarnaast zijn er nieuwe liedjes van Dave Dekker, die bekend werd als de kleine Ciske de Rat en Sita die we kennen uit de vele sprookjesmusicals en het gezicht is van Disney Channel. Klassieke Sinterklaashits ontbreken uiteraard niet en worden ingezongen door Kinderen voor Kinderen.

Sinterklaas top 100

Kerst Kids Top 50

De Kerst Kids Top 50 is de perfecte dubbele Kerstalbum voor het hele gezin, met daarop nummers van onder andere Bert & Ernie, Kinderen Voor Kinderen, Nick & Simon, de beste zangeressen van NederlandMaan, Sharon Doorson, Do,  Lisa Lois, Tjindjara, Elske DeWall, Miss Montreal & Pleun. Kindervrienden Ernst & Bobbie maken dit album zeker compleet!

Kerst top 50

Winactie CD voor de feestdagen is gesloten

Zou jij een van deze CD’s willen winnen om lekker met de kids op te swingen deze komende feestdagen, doe dan mee met deze winactie

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

50 thoughts on “Lekker swingend de feestdagen door

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.