Winactie | Top Ten Toys lijst voor Sinterklaas van Amazone

Winactie | Top Ten Toys lijst voor Sinterklaas

Nu de Sint weer in het land is, is iedereen weer druk in de weer met zijn verlanglijstje. De speelgoedboeken zijn hier al helemaal uitgeplozen van voren naar achteren. Daarnaast verschijnen er ook verschillende lijstjes online met het favoriete en meest populaire speelgoed. Zo is er ook weer de Top Ten Toys lijst van Amazon. Benieuwd welk speelgoed hier in staat? Lees dan snel verder en ik mag ook nog een mooi pakket met speelgoed uit de Top Ten Toys lijst verloten.

Top Ten Toys lijst van Amazon

Ook de verkenpieten van Amazon hebben de afgelopen tijd hun oren en ogen goed open gehouden om te zien en horen welk speelgoed dit jaar weer populair is bij de kinderen in Nederland. Na intens overleg zijn te tot deze top 10 gekomen. Het speelgoed is zeer gevarieerd voor iedereen van groot tot klein en voor iedereen zit er wel wat bij. Ik vertel je graag hoe de top 10 eruit ziet en neem zeker snel een kijken op bij Amazone, want voor veel van dit speelgoed zijn er nu ook mooie Black Friday Deals te vinden.

Magische ballerina Barbiepop 

Zo populair als Barbie in mijn tijd was, zo vaak komt Barbie nu ook weer voor op de verlanglijstjes. Na het grote succes in de bioscoop van afgelopen jaar, was dat natuurlijk wel te verwachten. Barbie is weer helemaal terug van weggeweest. In deze top 10 is het de Magische ballerina Barbiepop die is opgenomen. Niet alleen heeft deze Barbie een flonkerende roze tutu en echte balletschoentjes, maar als ze danst, schittert en stralen ze met twinkelende lichtjes. In haar taille zit een knopje waarmee haar topje licht geeft! Er zijn vijf lichtshows met verschillende kleurvariaties.

Dobble Classic

Voor de echte spelletjesfanaten behoeft dit spel nog maar weinig uitleg. Dobble Classic bestaat al een paar jaar en is razend populair. Zo ook hier in huis, waar we naast deze variant ook verschillende andere uitgaves hebben zoals Harry Potter en Disney. Dobble is echt een familiespel, wat door jong en oud gespeeld kan worden. De ronde kaarten zit in een handig tinnen blikje. Bij dit snelle kaartspel gaan spelers tegelijkertijd op zoek naar 1 gelijk symbool op twee verschillende kaarten. 1 speeltjes duurt ongeveer 15 minuten en is met 2 tot 8 spelers te spelen. De aanbevolen leeftijd is vanaf 6 jaar.

Geomag

Geomag is een bouwspel waarbij gebruik gemaakt wordt van de magische krachten van magnetisme. Het is zo ontworpen dat je er grenzeloze 3D-modellen mee kan maken en het helemaal over te laten aan de creativiteit en fantasie van je kinderen. De glitterserie voegt er nog een sprankelende touch toe. In de doos vind je 28 magneetstaven, 28 metalen ballen en 4 vierkante en vijfhoekige platforms. Deze nieuwe magneetstaven zijn gemaakt van 100% gerecyclede kunststoffen. Bouwen met Geomag is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Xylophone by Hape

Voor de allerkleinste vonden de hulppieten van Amazon de Xylophone by Hape een vermelding waard in deze top 10. Deze kleurrijke en houten xylophone is voor kinderen vanaf 12 maanden. Het bevordert hun behendigheid, hand-oogcoördinatie en handigheid door met de hamer op de xylophone te slaan. Na het hameren rollen de ballen over de xylofoon en maken ze geweldige geluiden xylofoon uit de houten bank te halen en los te bespelen.

Hot Wheels City

Net als Barbie zijn ook de Hot Wheels al jaren zeer populair bij op de verlanglijstjes. Hot Wheels bestaan al sinds 1968 en elke jaar komen er weer nieuwe modellen en banen op de markt. Zo is dit jaar de Hot Wheels City baanset heel erg gewild en dat is niet zo gek ook, want op deze baan kun je de bijgevoegde Hot Wheels auto in het politiebureau plaatsen en de lanceren door de handel over te halen. Zo schiet de auto door een enorme looping, maar eerst moet je voorkomen dat de grote T-Rex de Hot Wheels City niet probeert op te eten. Als de dinosaurus is verslagen, veranderen zijn ogen in kruisjes. De baan kan aan andere sets worden gekoppeld zodat kinderen hun eigen Hot Wheels City kunnen bouwen. 

Numberblocks Step Squad Missiehoofdkwartier

In het Numberblocks Step Squad Missiehoofdkwartier in Numberland ontdek je talloze fantasierijke speelavonturen samen met Three. Ga op zoek naar alle geheime verrassingen die aan de binnenkant verborgen zijn. Open de speelset en tel de treden. Hoe lang zijn de geheime verborgen deuren? Draai het vijfhoekige tafelblad om voor een spionnenstation. Zet Three in de lift gaan om daarna van de glijbaan te gaan. Na het spelen kan de glijbaan eraf worden gehaald en kunnen alle onderdelen netjes in de set worden opgeborgen. Deze speelset wordt geleverd met Numberblock Three, maar er is ruimte voor alle Numberblocks. De speelset kan ook worden gebruikt met de andere Numberblock-figuurtjes (allemaal apart verkrijgbaar).

LEGO Star Wars Ghost en Phantom II Ahsoka Set 

Van LEGO staat dit jaar de LEGO Star Wars Ghost en Phantom II Ahsoka Set in de Top Ten Toys lijst van Amazon. Een grote doos met daarin maar liefst 2 ruimteschepen en 5 LEGO Star Wars personages; Generaal Hera Syndulla en Lt. Beyta, elk met een blastepistool, Jacen Syndulla en Eerste Officier Hawkins, plus een Chopper (C1-10P) LEGO Star Wars droid figuur.

  • Het Ghost ruimteschipmodel heeft 2 hefboom-geactiveerde veer-loaded schutters, een dubbele minifiguur cockpit met een afneembare voorkant, 2 te openen luiken en een afneembare geschutskoepel met ruimte voor een LEGO Star Wars minifiguur
  • De Phantom II shuttle heeft een te openen cockpit en een opbergvak

Ook kunnen de 2 modellen aan elkaar koppelen worden om zo 1 groter ruimteschip te maken. Met de 1.394 onderdelen is deze dit een prachtige LEGO-set in hun Star Wars-serie en zal het zorgen voor veel bouwplezier.

Busy Chef’s Restaurant van Play-Doh Kitchen Creations

Busy Chef’s Restaurant van Play-Doh Kitchen Creations is een keukenset waar toekomstige chef-koks hun eigen restaurant kunnen runnen. Maak en deel heerlijke Play-Doh-gerechten uit, zoals burgers, pizza, kip of spaghetti. Als je de hendel loslaat, schuift de bakplaat automatisch naar het bereidingsstation! Gebruik de spatel om je eigen desserts creaties in de oven te schuiven en zet het menubord neer voor een complete speelkeukenervaring maken. Naast de keuken zitten er ook potjes met 56 gram rode, gele, groene, blauwe en bruine Play-Doh-boetseerklei bij deze set.

Playmobil Politiebureau met gevangenis

Ook Playmobil mag ook niet ontbreken in Top Ten Toys lijst van Amazon. Breid je Playmobilwereld uit met deze complete Politiebureau met gevangenis. Er zijn 2 gevangeniscellen, een registratieruimte voor vingerafdrukken en foto’s, een uitkijkpost, een kabinet met voorraadwapens en nog veel meer leuke accessoires. Maar pas wel goed op, want de boef kan zomaar ontsnappen uit de gevangenis via de uitneembare muur. De set komt met een gevangene en 2 politieagenten.

Twister Air

Ook een klassiek en zeer populair spel maar dan in een nieuw jasje, Twister Air. Twister Air speel je niet op de bekende mat met gekleurde cirkels, maar via het scherm! Dit spel is namelijk een spannende augmented reality-variant op het spel Twister, dat gespeeld wordt met een app.

Je speelt het spel door te rekken, klappen, slaan in de lucht en bewegen op het ritme terwijl je de pols- en enkelbanden proberen te matchen met de gekleurde plekken op het scherm. Telkens als dat lukt, verdien je punten. Je kunt kiezen uit kies uit 3 modi, VS., Teams en Solo. Speel tegen een vriend of team via een gedeeld scherm – de kant met de meeste punten wint! Of speel alleen en probeer je persoonlijk record te verbeteren. Het spel komt met een gratis App, te downloaden via een QR code (net als de spelregels). In de app worden ook meteen de scoren bijgehouden. Verder zijn er 2 sets met 4 one-size-fits-all Twister Air-stretchbanden voor polsen en enkels, plus een verstelbare standaard voor een tablet of mobiele telefoon.

Kijk voor meer leuke speelgoed tips in de Sinterklaaswinkel van Amazon

Winactie Top Ten Toys Speelgoedpakket is gesloten

In samenwerking met Bobbery Amsterdam mag ik een mooi pakket verloten met daarin de magische ballerina Barbie, Dobble Classic en Twister Air.

  • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Wil je nog meer kans maken? Check dan ook KiDDoWz, daar kun je ook een pakket winnen met net ander speelgoed zoals Geomag, Twister Air en de Xylophone! 

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Image by Freepik

Spread the love

81 thoughts on “Winactie | Top Ten Toys lijst voor Sinterklaas

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.