Nu de lente al een beetje lijkt door te breken, krijg ik meteen zin in een voorjaarsschoonmaak en om mijn hele huis te gaan verbouwen. Een mooie plek om inspiratie op te doen is de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Van 15 t/m 17 maart vind je meer dan 200 exposanten met alle laatste trends op het gebied van het inrichten van je huis, het vormgeven van je tuin en het bouwen van je droomhuis. Ook iets voor jou? Doe dan mee met de winactie, want ik mag weer kaartjes weggeven.

beurs eigen huis

Van stalen deuren tot buitenkeuken

Nu de eerste zonnestralen weer naar binnen schijnen, krijg ik meteen zin om alles om te gooien. En van herinrichten komen dan ook meteen de wensen weer om de tafel om te gaan verbouwen. De Beurs Eigen Huis is dan echt the place to be om wooninspiratie op te doen en advies te vragen bij diverse experts. Op de beurs zijn meer dan tweehonderd exposanten aanwezig, dus dat is zeker geen enkel probleem om iemand te vinden die ons met onze plannen kan helpen. Wij zullen deze keer met name op zoek gaan naar iemand die ons kan helpen bij het plaatsen van een nieuwe vloer in de woonkamer en een keuken. Ook zoeken we nog wat inspiratie voor het bouwen van een mooie buitenkeuken op onze nieuwe terras. 

beurs eigen huis

Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer voor advies op maat. 
Benieuwd welke exposanten er aanwezig zijn?  Bekijk hier de deelnemerslijst

Inspiratie- & Trendsessies

Tijdens Beurs Eigen Huis worden de hele dag door verschillende presentaties gegeven. Ook de komende editie zijn er weer volop inspirerende sessies over o.a. energiebesparing, hoe pak je het bouwen van een huis aan, de aanleg van je tuin, de ideale indeling van je huis en veel tips en adviezen van de experts van Vereniging Eigen Huis. Heb je specifieke interesses, dan kun je het beste vooraf even het podiumprogramma checken. Zo zorg je ervoor dat jouw dagprogramma op de beurs staat als een huis.

Info & Tickets

Datum: 15 t/m 17 maart 2019
Locatie: Jaarbeurs Utrecht.
Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur. 
Kaarten: aan de kassa  € 17,50 / in de voorverkoop € 14,00 via www.realiseerjedroomhuis.nl

Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis entree. Op zaterdag en zondag is er een gratis kinderknutselplein aanwezig voor kinderen van 3 tot 13 jaar. De kinderen mogen hier twee uur lang verblijven.

beurs eigen huis

Winactie Kaarten Beurs Eigen Huis is gesloten

Dromers en doeners opgelet! Heb je bouw-, verbouw- of verhuisplannen? Dan is Beurs Eigen Huis écht iets voor jou om naar toe te gaan en ik mag 5x 2 kaartjes weggeven! Doe snel mee en wie weet zie ik je daar wel!

Alle winnaars hebben bericht gehad!

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

10 reacties op Win kaartjes voor Beurs Eigen Huis [gesloten]

  1. Goedemorgen dit zou echt geweldig zijn,wij zijn vollop bezig met onze tuin en wij willen onze badkamer gaan doen maar weten niet precies hoe en wat en onze zolder,daar willen wij dit jaar ook iets aan gaan doen. Wij willen dolgraag onze zolder een slaapkamer van maken deze kaartjes zou harstikke leuk zijn om meer inspiratie op te doen en kijken welke mogelijkheden er zijn
    Ik volg je al op alle kanalen

    Veel liefs

  2. Zou erg graag naar de Woonbeurs gaan voor tips en inspiratie om mijn huis verkoopklaar te maken. Ik moet mijn huis verkopen maar dat lukt nog niet zo goed……En dan hoop ik ook op de beurs leuke ideeën op te doen voor mijn nieuwe huis waar nog veel aan moet gebeuren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.