Dragons Dawn of New Riders

Dragon Dawn New Riders, de game

Eén van de leukste films die we dit jaar hebben gezien is misschien wel het laatste deel van de “Hoe Tem Je een Draak”-triologie. Dus toen het spel Dragon Dawn New Riders voor de spelcomputer begin deze maand uitkwam, wilden mijn dochters het heel graag reviewen voor de Nintendo Switch. Of ze hem net zo leuk vinden als de film vertellen we je vandaag en mogen daarbij wij ook nog eens het spel voor de Xbox One en een Dragon Lair verloten.

Game: Dragon Dawn New Riders + Winactie

Het verhaal

Een nieuwe heldhaftige draak en zijn ruiter kiezen het luchtruim en alleen jij kunt ze helpen de boosaardige schurken te verslaan die een drakenheiligdom hebben vernietigd dat is gemaakt door Hiccup, Toothless en hun drakenruiters.

Als het eiland Havenholme helemaal vernietigd blijkt te zijn, worden mysterieuze overlevenden de helden van de toekomst. Scribbler is een geleerde die zijn verleden is vergeten, terwijl Patch een unieke “Chimeragon”-draak is. Samen verkennen ze nieuwe eilanden, vechten ze tegen vreselijke vijanden en proberen ze hun herinneringen weer terug te krijgen in dit nieuwe avontuur; Dragon Dawn New Riders.

Lees ook: Hoe Tem je een Draak 3

EEN NIEUW AVONTUUR: Vind Scribbler’s verloren herinneringen terug en smeed vriendschap met Patch, zijn ultieme hybride draak.
BATTLE: ontgrendel krachtige vaardigheden en neem het op tegen angstaanjagende vijanden.
ONTDEK: Vlieg naar nieuwe en bekende locaties, waaronder Havenholme, Valka’s Mountain en Blood Briar Island.
LOS PUZZLES OP: Wissel tussen Scribbler en zijn Dragon Patch om obstakels te overwinnen.

Wat vonden wij ervan?

Vol spanning hebben we de game online gedownload bij Nintendo. Dit duurde gelukkig niet al te lang, zodat wij snel aan de slag konden. Ik zeg met nadruk wij, want het eerste wat opviel was dat het spel Dragon Dawn New Riders in het Engels is. Mijn meiden verstaan best een woordje, maar vonden het toch wel lastig om de intro te begrijpen en te weten wat ze moesten doen. Ik heb er als vertaler dan een tijdje naast gezeten.

Naast de Engelse taal, is een ander minpuntje dat de meiden dit spel niet samen kunnen spelen spelen. Maar zeker heeft het spel ook veel pluspunten. Kleine Zus kijkt graag mee, vanwege alle herkenbare elementen uit de films en serie. Zelf spelen doet ze het niet echt en is het Grote Zus die het spel regelmatig speelt. Het is geen moeilijk spel, maar genoeg te ontdekken en er zitten genoeg leuke puzzeluitdagingen voor haar in.

Winactie Game: Dragon Dawn New Riders voor Xbox One is gesloten

Ben jij ook fan van de Draken en trainers uit Berk? Doe dan mee en maak kans op het spel voor de Xbox One en een Dragon Lair.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
  • Doe ook mee met de KAYA sieraden winactie en de Fancy Nancy winactie
Samenwerking
Spread the love

23 thoughts on “Dragon Dawn New Riders, de game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.