Pimp je badkamer kindvriendelijk

Pimp je badkamer (kindvriendelijk)

Je hebt van die dagen waarop je ineens zin krijgt om alles te veranderen. Zoals je badkamer! Met 2 opgroeiende kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar, hebben zij, evenals jij en je partner, ook recht op een heerlijke badruimte waar ze lekker hun gang kunnen gaan met water. Je badkamer pimpen zonder verbouwing is dan soms een goed idee. Met wat nieuwe leuke spulletjes is je badruimte weer nieuw en aangepast aan ieders wensen.

Pimp je badkamer kindvriendelijk

Soms kijk je ineens door de ogen van een ander persoon. En dan zie je dat je badkamer nodig eens onder handen moet worden genomen en niet meer voldoet aan de leeftijd van je kinderen. Mijn 2 schattige baby’tjes die genoeg hadden aan een 2cm laagje in het bad, zijn nu opeens groot en willen lekker hun eigen gang kunnen gaan in bad of onder de douche. Ik besloot dus de boel eens lekker op te pimpen en ging online op zoek naar nieuwe spulletjes.

Badkamerstore

Als snel kwam ik terecht bij Badkamerstore, een webwinkel waar je een heel groot assortiment aan badkamerartikelen vindt en op een snelle manier je nieuwe badkamerspullen thuisbezorgd krijgt. Zo is het pimpen van je badkamer zo gebeurd en lijkt je de badruimte weer als nieuw.

Updaten van onze badkamer

Eén van de merken waar mijn oog meteen op viel was Sealskin. Dit badkamermerk heeft geweldige accessoires. Mijn doel was om onze badkamer om te toveren tot een kleine wellnessruimte in huis. Af en toe kan ik ook wel wat me-time gebruiken, dus bestelde ik als eerste een badkussen Sealskin Uni Lux Antraciet. Maar omdat de meiden vaak ook samen in bad gaan, besloot ik er meteen maar 2 te bestellen. Deze maand krijg je namelijk maar liefst 25% korting op alle producten van Sealskin bij Badkamerstore.nl. Zo voorkom ik meteen ruzie als ze samen in bad zitten.

Met een vrolijk Sealskin Madras Multi badmat, komt er weer wat meer kleur in onze zwart-witte badkamer. En een paar grote, zachte douchelakens van Nightlife geven mij elke dag weer een weldadig luxegevoel. Tevens wordt de badruimte met de Sealkinuitstraling een andere badkamer en dat zonder al te veel poespas. De set Sealskin Doppio Brown is voor het hele gezin een uitkomst. Beker, zeepdispenser en wc-borstel worden dagelijks gebruikt en hebben een moderne, strakke uitstraling. Ook de wc-rolhouder Klep Bold Staal zwart Tiger, heeft een strakke look die in een opgepimpte badkamer helemaal tot zijn recht komt.

Tips voor kindervriendelijke badkamer

  • Heb je nog kleine kinderen, dan is de badbeurt soms een hele onderneming. Eén van de beste tips is, koop een thermostaatkraan die aan de buitenzijde niet heet wordt. En ook een idee, een thermostaatkraan die tot een maximale temperatuur kan worden ingesteld. Zo krijgen de kids nooit verbrande vingers of erger. Ruim speelgoed waarmee in de badkamer wordt gespeeld op en gebruik hiervoor een handige opbergmand.
  • Om uitglijden in bad te voorkomen bestaan er superleuke antislip stickers voor in bad. Kijk voor meer inspiratie op de website.
  • Om het vele gebruik door je peuter van de zeepdispenser binnen de perken te houden draai je om het mondstukje van de pomp een elastiekje. Op deze manier kan de dispenser maar een klein stukje worden ingedrukt.
  • Voor alle kinderen zijn badjassen een aangenaam kledingstuk voor na het badderen of douchen. Heerlijk met roze wangetjes in een kwaliteitsbadjasje op de bank nog even knuffelen voor dat ze naar bed gaan.

Lees ook; 7 weetjes over je badkamer

Breng jij graag tijd door in de badkamer?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.