Missing Link DVD

Filmtip | Missing Link nu thuis te zien

Na een paar weken heerlijk zomers weer, lijkt het nu buiten er meer op dat de herfst al begonnen is. Geen weer dus om naar buiten te gaan, maar om lekker binnen te blijven. Omdat het vakantie is mag dan ook de TV iets vaker aan en het liefst houden de meiden dan een filmavond of -middag. Naast veel nieuwe leuke films in de bioscoop, zijn er ook een paar uitgekomen op DVD. Eentje daarvan is Missing Link! Deze film is vanaf 14 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray en ook te winnen bij Mama’s Liefste. Naast de DVD of Blu-Ray krijg je er ook Mr. Link als knuffel bij.

Missing Link

Het verhaal

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

Genre: animatie, komedie, avontuur
Lengte: 94 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld en angst
Gesproken taal: Nederlands
Vanaf 14 augustus te koop bij o.a. Bol.com

In de Nederlandse Missing Link film hoor je de stemmen van o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman. In de originele Amerikaanse versie zijn dit o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight).

Wat vonden wij van de film?

Zelf heb ik de film Missing Link nog niet gezien, maar mijn oudste dochter is samen met een vriendinnetje naar de film geweest. Ze kwamen allebei dan ook zeer enthousiast weer terug. De film had hen blijkbaar aangenaam verrast, omdat ze eigenlijk niet zo goed wisten wat ze er van moesten verwachten. Ze dachten dat Mr. Link een eng monster was, maar hij was juist heel schattig en lief. Ook zat er veel humor in de film. Ze zullen hem dan vast nog wel een keertje zien en dan kijk ik zeker mee.

Wist je dat je de film vanaf 13 augustus ook al gemakkelijk thuis kunt bekijken, via Pathé Thuis?

Winactie Missing Link is gesloten

Naast 2x DVD of Blu-ray van de film Missing Link, mag ik ook Mister Link als megagrote knuffel van 45 cm weggeven. Doe je mee?

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

40 thoughts on “Filmtip | Missing Link nu thuis te zien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.