Casper en Emma op jarcht naar de schat

Nieuw in de bioscoop: Casper en Emma op jacht naar de schat

De vrienden voor het leven Casper en Emma gaan opnieuw op avontuur deze vakantie. Natuurlijk kan dat niet zonder Mevrouw Konijn en Welpje. In deze nieuwe bioscoopfilm gaan ze op jacht naar een echte schat! Zullen ze hem gaan vinden?

Casper en Emma op jacht naar de schat

Het verhaal

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken.

Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Genre: kinderfilm, familiefilm
Lengte: 74 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Tijs Pacanda, Lola Sterre van den Broek, Lux Parser, Lotte Heijs, Panthero Toney
Regisseur: Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss

Wat vonden wij van Casper en Emma op jacht naar de schat?

Mijn meiden hebben alle films van Casper en Emma al meerdere keren gezien. Ook al zijn ze wat ouder, ze blijven de verhalen nog steeds erg leuk vinden. Zelf moet ik steeds wennen aan de andere acteurs, maar de kinderen zien dat helemaal niet. Ze gaan weer helemaal op in het verhaal. Zeker een aanrader om met de jongste kinderen naar toe te gaan.

Lees ook de reviews van de vorige Casper en Emma-films:
op Safari
de Bergen in
maken theater

De nieuwe film zal vanaf 29 mei draaien in alle bioscopen. Maar daarvoor zullen er al wel diverse speciale voorpremières zijn. Kijk snel op de site van jouw dichtstbijzijnde bioscoop.

Winactie Casper en Emma

Wil je kans maken op mooie Casper en Emma prijzen? Kleur deze kleurplaat op je allermooist in. Stuur jouw kleurplaat voor 25 augustus 2019 naar: Just4Kids | Koninginneweg 31 | 1217 KR Hilversum, of scan deze in en mail naar: [email protected] Vergeet niet jouw naam en adres erbij te vermelden!

Spread the love

2 thoughts on “Nieuw in de bioscoop: Casper en Emma op jacht naar de schat

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.