Video van Sint voor het magische Sint moment

Video van Sint voor het magische Sint moment

Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! Ook bij ons thuis hopen we dat de goede man ons een bezoekje komt brengen. Omdat wij weten dat hij het waarschijnlijk wel erg druk zal hebben, wordt een kleine persoonlijke boodschap al zeer gewaardeerd. Wie weet verrast hij ons met een videoboodschap! De Video van Sint is zo’n leuke boodschap, waar de kinderen nog het hele jaar van kunnen nagenieten.

Video van Sint voor het magische Sint moment

Elk jaar is het weer spannend wat de Sint voor ons in petto heeft. Komt hij persoonlijk langs of stuurt hij ons een persoonlijke boodschap? Vorig jaar viel bij ons op 5 december de Video van Sint opeens op de deurmat. Nou ja, video… ook de Sint gaat natuurlijk met zijn tijd mee en was het een DVD.

Hoe groot was de verrassing toen opeens bleek dat de aanwezige familieleden allemaal persoonlijk een boodschap kregen van deze goede man. Omdat het bij ons thuis echt een familiefeest is, werd niemand overgeslagen. Van iedereen wist de Sint wel een persoonlijk detail waar hij een compliment of advies over had.

De Video is extra persoonlijk met van alle familieleden een foto in het grote boek. Maar als je goed kijkt zie je ook je eigen familiefoto terug in de stal en is er een foto, bijvoorbeeld van het huisdier of tekening (uit de schoen) vooraf aan de goocheltruc. Tot slot is er het magische moment als de Sint verklapt waar de cadeautjes verstopt liggen!

Maar er staat meer op de Video van Sint. Zo leert Danspiet de kinderen hippe danspasjes op vrolijke muziek en laten de Pieten zien hoe goed ze kunnen toveren. Ook dit jaar kun je weer kiezen voor de roetveeg- of zwarte pieten versie.

Kijk voor de trailer op de website www.videovansint.nl

Waarom is de Video van Sint zo leuk?

Wij hebben al een paar keer een video gemaakt om pakjesavond in te luiden. Zeker de eerste keer is het zo aandoenlijk om de gezichtjes van de kinderen te zien als de Sint ze bij hun eigen naam noemt. Hoe weet hij dat en hoe komt hij aan die foto’s van het huisdier en die tekening, die gisteren nog in de schoen zat? Die blik is onbetaalbaar.

De video is samen te stellen voor maar liefst 8 aanwezigen. Naast de namen en leeftijden, kun je kiezen uit  200 onderwerpen zoals `In je eigen bedje slapen` en `Je doet goed je best op school` waar Sint uitgebreid over verteld. Tot slot zal de Sint je ook nog vertellen waar de cadeautjes voor pakjesavond verstopt liggen.

Video van Sint

Dit jaar staat het nieuwe avontuur helemaal in het teken van Magie en de toverkunsten van de pieten!

Compleet pakket

De Video van de Sint is verkrijgbaar op DVD, maar ook als download. De DVD ontvang je binnen 72 uur, maar de download al binnen het uur! Kies je voor het complete pakket, dan ontvang je niet alleen de DVD en download met daarop de persoonlijke video van ongeveer 12 minuten, maar ook een verjaardagsvideo, 5 goocheltrucs en een persoonlijke kaart met envelop uit Spanje.

Video van Sint

Winactie Video van Sint is gesloten

Wil jij ook een Video van Sint samenstellen voor het hele gezin op pakjesavond? Doe dan snel mee, want ik mag 2 codes weggegeven.

De winnaar zijn 

Video van Sint
 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking

Spread the love

42 thoughts on “Video van Sint voor het magische Sint moment

 • Kristel Gubbels-Daemen says:

  Hier maken we graag kans op. Zal dan de 1e keer zijn voor onze dochters en nichtjes. Ben zo benieuwd naar hun gezichten.

  Wij vieren het altijd met onze familie (ouders,zus,man en kids en broer/vriendin) gezellig met zijn allen samen liedjes zingen en pepernoten eten. En dan natuurlijk wachten of er cadeaus worden gebracht.

 • Annabel de Ruiter says:

  Leuk doe graag mee voor het gezellige avondje! Liselotte kijkt er zo naar uit en wij ook! Papa en mama hebben elkaar als piet leren kennen. Papa van Liselotte doet nog steeds mee met de intocht ❤️. Liselotte heeft nog niets door ? en zo genieten we allebei in een andere rol deze leuke periode!

 • Ik doe heel graag mee! Dit is het laatste jaar dat beide kinderen geloven, want de oudste van 7 twijfelt al erg. Dit zou dus geweldig zijn en zo blijft ie waarschijnlijk nog wel even geloven

 • Cindy Framke says:

  Superleuk! Ik doe heel graag mee. Dit wordt onze eerste sinterklaas met zijn vijfjes. Bijna 37 weken zwanger van ons 3e kindje. Wat zullen de meiden dan verrast zijn als sinterklaas hun zusje ook noemt in de video

 • Tamara v Bodegom says:

  Oh wat goed dat je kunt kiezen tussen zwarte en roetveegpieten! Ik zou m’n zoontje en dochter dolgraag verrassen! Vooral ons zoontje zit nog compleet in het Sint-verhaal (onze dochter twijfelt). Wat zou ik graag die blik in hun ogen zien als ze hun tekeningen bij Sint zien hangen! <3

 • Danielle van de Donk says:

  Dit zou wel heel erg leuk zijn voor onze 2 kids Kenji en Ashley. Wat zouden ze verrast zijn als de Sint ze toespreekt. En omdat ze dit jaar heel erg lief zijn geweest verdienen ze deze prijs ook wel.

 • Leuk voor bij opa en oma! Alle kleinkinderen zitten nu in de ideale sintvierleeftijd, lijkt me erg leuk om die koppies te zien bij zo’n videoboodschap van Sint!

 • Saskia van der Heijden says:

  Superleuk!! Ik doe graag mee en volg je via Facebook en Instagram!
  Ga vooral door met deze leuke acties! Ik ben fan hoor en blijf je zeker volgen!!

 • Lotte van Kins - Kettenis says:

  Ik doe super graag mee voor onze 3 kids!! Ieder jaar weer een groot succes en toevallig ook ieder jaar er weer een kindje bij. ?

 • Het magische Sintmoment maken wij graag mee op pakjesavond. Wat zullen de kids verrast zijn, mijn zoontje is al weken met Sinterklaas bezig en mijn dochtertje zal het nu allemaal wat bewuster meemaken. Spannend en speciaal! Dat vind ik zelf ook, hoe komt het eruit te zien en hoe zullen ze reageren.

 • Manon Laurier says:

  Wat een super leuke prijs! Ik wordt er zelf helemaal enthousiast van. Mijn dochter van vier gaat dit helemaal geweldig vinden. Ze is nu al iedere dag met Sinterklaas bezig! Het lijkt me geweldig om die blik van haar te zien op het moment dat Sinterklaas haar naam noemt!

 • Super leuk voor onze meiden die er nu volop in zitten… 3 en 5… houd zo van dit geweldige kinderfeest!!!! Op deze manier wordt pakjesavond wel extra speciaal….

 • Femke Dekker says:

  Leuk … wij doen graag mee. Wij vieren Sinterklaas met de hele familie. Een boodschap van de Sint zou echt een feest zijn voor alle 9 kinderen!

 • Anouk Nijmeijer says:

  Dit zou een fantastische prijs zijn voor mijn gezin maar misschien nog wel meer voor mijn cliënten. Volwassen mannen die allemaal wel weten dat de Sint niet bestaat maar toch diep in hun hart heel hard geloven en voor eeuwig zullen blijven geloven.

 • Linda De Brouwer says:

  OOooh wat zou ik dit graag winnen voor mijn twee jongens! en stiekem ook voor mezelf 😉 heerlijk om die blije koppies te zien als sinterklaas de namen van ze noemt

 • Wat een leuk actie. Mijn zoontje wacht voor Sinterklaas tijd. Bijna elke dag hij inpakken kadotjes voor ons en hemzelf (zijn speelgoed en stuckjes van kranten).

 • Wat ben ik benieuwd naar die gezichten van die 2 als sinterklaas hun naam noemt en van alles over ze weet. De mooiste tijd van het jaar! Ze kunnen nu al niet wachten tot sinterklaas weer in Nederland is!

 • Patricia Paling says:

  Jaaa, super leuk! Ik doe heel graag mee voor onze 2 kids! Onze zoon (9 jr) is dan wel sinds kort op zijn verzoek op de hoogte van het geheim, maar hij gaat er nog heerlijk helemaal in mee alsof hij het nog niet weet.❤ En mijn dochter (bijna 7 jr) gelooft er nog vol in. Nog heerlijk van genieten zo lang het nog duurt!❤ De Video van Sint zou her feestje helemaal compleet maken. ??

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.