Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice ©Disney/ ©FeldEntertainment

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Nu de herfstvakantie voorbij is, kijken we langzaam al naar de volgende vakantie. De kerstvakantie is er eentje vol tradities. De leukste is misschien wel ons familie-uitje naar Disney On Ice! Ook dit jaar komt deze fantastische schaatsshow naar Nederland van 12 t/m 30 december in Rotterdam en Utrecht. Wij kunnen niet wachten! Kom je ook?

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

De kerstvakantie vind ik altijd een moeilijk vakantie. Je bent wel vrij van school en werk, maar het is ook een tijd waarin zoveel ‘moet’. Gelukkig zijn het wel allemaal leuke dingen, maar vaak zijn we rond de feestdagen veel onderweg en samen met andere mensen. Ik vind het daarom wel fijn, dat we ook nog even tijd maken om even iets met z’n viertjes te doen. Voor ons is de gezinskersttraditie een avondje naar de spectaculaire ijsshow van Disney On Ice. 

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Dit jaar zullen in de Rotterdamse Ahoy en Utrechtse Jaarbeurs Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn.

Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar.

Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien datje niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Praktische Informatie

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice komt met maar liefst 22 shows naar Nederland en zal tussen 12 t/m 30 december te zien zijn. Kom zeker op tijd en mis de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ niet. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €18.

Bezoek DisneyOnIce.nl voor meer informatie over de show en ticketverkoop

Feld Entertainment 

Feld Entertainment® is, met jaarlijks 30 miljoen bezoekers, wereldwijd leider op het gebied van de productie en presentatie van rondreizende liveshows voor de hele familie. De producties van Feld Entertainment, waaronder Monster Jam®, Monster Energy Supercross, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live!, Sesame Street Live! en Marvel Universe LIVE!, zijn in meer dan 75 landen op 6 continenten te zien. Kijk voor meer informatie over Feld Entertainment op Feldentertainment.nl.

Foto’s copyright ©Disney/© Feld Entertainment

Hebben jullie al plannen voor de kerstvakantie?

Spread the love

11 thoughts on “Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.