Sinterklaas Bloghop

Sinterklaas Bloghop 2021

Vandaag is het dan eindelijk zover en zal de Sint weer aankomen in Nederland. Dat blijft toch altijd weer een spannend moment of alles goed komt en of we het Sinterklaasfeest weer kunnen vieren. Traditiegetrouw is dit ook de dag waarop de Sinterklaas Bloghop weer van start gaat. Dit jaar zijn er weer 27 bloggers, met elk een mooie prijs, waar je langs kunt hoppen. Zo heb ik een Sinterklaaspakket klaarstaan met daarin een Sinterklaasspel en CD om weg te geven. Veel hopplezier!

Wat is een BlogHop?

Een bloghop is een soort treintje waarbij je van de ene blogger naar de volgende blogger wordt doorverwezen door middel van een linkje. Dit is een heel leuke manier om zo nieuwe bloggers te leren kennen. Nog leuker is dat iedereen een leuke winactie voor je heeft klaarstaan! In deze Sinterklaashop kom je langs 26 andere gezellige bloggende mama’s. Dus zet een pot thee, neem er wat kruidnootjes bij en laat je verrassen door alle verhalen en mooie acties.

Welkom op… Mama’s Liefste

Sinterklaas Bloghop - Mama's Liefste

Leuk dat je bent aangekomen bij mijn blog; Mama’s Liefste. Wellicht ben je hier al eens eerder geweest, maar misschien is dit de eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 2 lieve meiden van 9 en 13 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn is dit geen Mamablog met bevalling-, borstvoeding- en consultatiebureauverhalen. Op Mama’s Liefste deel ik graag mijn verrassingen en life hacks in het moederschap. Daarbij vind ik het leuk om producten voor mama’s en hun kids uit te proberen en veel uitjes met mijn gezin te maken. Elke dinsdag doe ik een rondje in Bloggerland op zoek naar de leukste winacties en deel ik deze ook op mijn blog. Hierbij een aantal voorbeelden van mijn eigen blogs:

Ook heb ik op het moment veel leuke andere winacties lopen. Dus doe meteen ook even mee, nu je hier toch bent ;)!

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Sinterklaas BlogHop - Thuisleven

Dank je wel… Thuisleven

Wellicht ben je al even aan het hoppen en ben je nu hier gekomen via Thuisleven. Deze lifestyle blog bestaat alweer 6 jaar en wordt gerund door Linda en Miranda. Voordat zij met het bloggen begonnen kenden ze elkaar al ruim 12,5 jaar. Door hun partners, kinderen, interesses en dagelijkse bezigheden was het contact zelfs zo intens dat ze besloten hun krachten te bundelen en Thuisleven was geboren. Thuisleven is een weblog dat zich richt op ons leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over lifestyle, vakantie, dagje uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Met het grote aantal kinderen binnen het team komen deze ook regelmaat aan bod. Kortom Thuisleven is een veelzijdig blog!

Sinterklaas Bloghop Winactie

Natuurlijk mag ook ik iets weggeven. Ik heb voor jullie klaarliggen een echt Sinterklaaspakket met daarin een Sinterklaas 4-in-1 spellenbox en een Sint/Kerst CD en misschien doe ik er ook nog wat pepernoten bij!

Sinterklaas 4-in-1 spellenbox

De Sinterklaas 4 in 1 spellenbox heeft met maar liefst vier verschillende spellen, leuk voor jong en oud. Ontdek het avontuurlijke Pepernotenpad, onthoud waar alle cadeaus liggen tijdens Cadeau Memo, doorzoek de stad naar Schoorstenen en Ladders, of ga Pakjes Plakken. Pakjesavond is nog nooit zo leuk geweest met De Sinterklaas 4-in-1 Spellenbox!. Leeftijd: 3+              

De Leukste Kids Sint & Kerst Hits

Het jaar loopt alweer richting het einde. De feestdagen staan alweer bijna voor de deur dus het is weer tijd voor een knaller van een Sint en Kerst album! Met maar liefst 30 traditionele Sint Hits en 15 traditionele Kersthits in de vorm van 15 medleys met daarin o.a. : Zie Ginds Komt De Stoomboot, Sinterklaas Kapoentje, Hoor Wie Klopt Daar Kinderen, O Kom Er Eens Kijken, Oh Dennenboom, Jingle Bells, Stille Nacht en vele andere meezingers! En dat is nog niet alles ook staan er op dit album 10 splinternieuwe Sint Hits en 5 hagelnieuwe Kerst Hits! Alle liedjes zijn ingezongen door de Sint & Kerst Kids!

Winactie Sinterklaaspakket is gesloten

Met dank aan Just Entertainment en Cloud 9 Music mag ik een pakketje verloten, met daarin een Sinterklaas 4-in-1 spellenbox en De Leukste Kids Sint & Kerst Hits. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Volgende hop…

Sinterklaas BlogHop - Mie Kids

En zoals het hoort bij een Bloghop stuur ik je nu graag door naar de volgende blogger, en dat is Mieke Reynaert van Mie Kids. Mieke, of wel Mie is een dertiger die graag uitstapjes maakt en van het leven geniet. Haar crew bestaat uit drie fantastische boys, een echt een #boysmom dus. Ook is zij een vaste schrijfmama op Mama Baas. Ze blogt graag over het moederschap zoals het echt is. Op Mie Kids vind je dus vooral herkenbare verhalen met de nodige humor en een portie drama. Eerlijke mamaverhalen dus met een knipoog.

Klik hier en hop door naar Mie Kids
en maak kans op het gezelschapsspel La Curararcha

Tot slot wil ik nog even Esmee en Amanda bedanken voor de organisatie van deze Sinterklaas Bloghop. Dan rest mij verder niets anders dan je een fijne Bloghop te wensen en hopelijk ook met een mooie prijs.

Spread the love

110 thoughts on “Sinterklaas Bloghop 2021

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.