Winactie Advent Dag 19 Cartoon Network Pakket

Advent WinDag 19 | Cartoon Network Pakket

Nog even en de kerstvakantie gaat beginnen. Ideaal om even lekker niets te doen en in pyjama lekker op de bank tekenfilms te kijken. Bij Cartoon Network zijn ze al helemaal klaar voor de kerst met verschillende highlights en kerst- en winterafleveringen van “We Bare Bears”, “Craig of the Creek”, “Teen Titans Go!” en natuurlijk Gumball. Vandaag in de adventkalender kun je dan ook weer een mooi Cartoon Network-pakket winnen.

Monkie Kid

De geliefde held uit de beroemde roman “Reis naar het Westen” komt tot leven als een jongentje genaamd “MK”. Hij is geobsedeerd door de oude legendes en ontdekt de magische staf van de Apenkoning, die was achtergelaten op de top van een heuvel om de kwade Demon Bull King gevangen te houden. Nadat de Demon Bull King is vrijgelaten, moet onze held op een reis om zichzelf te herontdekken en de held te worden die deze generatie nodig heeft!

Lego Monkie Kid


Bekijk de afleveringen van de gloednieuwe serie Monkie Kid vanaf 13 december elke weekdag om 16:50u.

Craig of the Creek

Craig en zijn vrienden stuiten in de nieuwe afleveringen van seizoen 4 op nog meer mysteries die hen zouden kunnen helpen in hun zoektocht naar het Hart van het Woud.
 

Craig of the Creek

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Craig of the Creek vanaf 19 december elke weekdag om 15:55u.

Kerstfeest op Cartoon Network

Kerstmis komt eraan en het is de mooiste tijd van het jaar! Begin samen met Cartoon Network aan de kerstvoorbereidingen. Met je beste CN-vrienden maken we er een magische, leuke tijd van vol lachen en opwinding. Geniet tijdens de weekends in december van “We Bare Bears”, “Craig of the Creek” en “Teen Titans Go!”

Cartoon Network Kerstfeest

Bekijk het Cartoon Network Kerstfeest vanaf 10 december elke weekdag om 10:50u.

Winter met Gumball 

Gumball en zijn vrienden wachten op jou voor een geweldige wintertijd. Bekijk je favoriete afleveringen van “The Amazing World of Gumball” tijdens de speciale programmering in winterthema!

Winter met Gumball op Cartoon Network

Haal je sjaal en wanten maar boven, want vanaf 26 december kun je elk weekend om 7.00u genieten van winterpret met Gumball.

Winactie Cartoon Network Pakket is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik een Cartoon Network-pakket verloten met daarin Cartoon Network-tas, Cartoon Network Notebook, CN Lanyard, We Baby Bears Etui, The Fungies verrekijker en Power Puf Girls Brilna.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

40 thoughts on “Advent WinDag 19 | Cartoon Network Pakket

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.