Cartoon Network

Highlights van Cartoon Network voor de maand juni

Helaas laat de zomer nog op zich wachten, maar met Cartoon zit je deze maand goed om lekker op de bank te schuilen voor de vele regenbuien. Deze maand heeft Cartoon Network namelijk weer een geweldige line-up aan nieuwe series en afleveringen in petto om ze te vermaken! Van spannende schattenjachten tot schattige berenverhalen, deze maand is er voor elk wat wils. Lees snel verder en maak ook kans op een heel leuk We Baby Bears x Cartoon Network goodiebag.

Craig van de Kreek: Craig voor de Kreek

Vanaf zaterdag 8 juni, elke dag om 17.55 uur, kun je genieten van de avonturen van Craig van de Kreek. Craig, een nieuweling in de stad, gaat op een epische zoektocht naar een verloren schat in de mysterieuze Kreek. Onderweg moet hij door de wildernis navigeren, nieuwe vriendschappen sluiten en zich verdedigen tegen een bende piraten die de Kreek willen vernietigen. Deze serie zit boordevol spanning en avontuur en is perfect voor jonge ontdekkingsreizigers. Vergeet niet dat er extra herhalingen zijn gepland gedurende de maand juni om 08.50 uur en 17.55 uur op Cartoon Network, zodat je geen enkel avontuur hoeft te missen.

Craig van de Kreek: Craig voor de Kreek

.

Wat babyberen leren

Vanaf maandag 17 juni, elke werkdag om 15.25 uur, is het tijd voor een schattig en hartverwarmend avontuur met Wat babyberen leren. Na een mislukte poging om een thuis te vinden in de stad, belanden de babyberen in een speeltuin midden in de nacht. Hun wens? Een nieuwe thuis vinden, waar dat ook mag zijn in het universum. Deze serie is niet alleen leuk, maar ook leerzaam voor de kleintjes. Mis vooral de speciale aflevering “The Big Bloom” niet, die op 25 juni wordt uitgezonden op Cartoon Network.

Wat babyberen leren

.

Ninjago: De Drakenstrijd

De avonturen gaan verder met Ninjago: De Drakenstrijd, elke dag om 16.20 uur. In deze spannende serie moet een meester in Spinjitzu een nieuwe groep helden trainen om elementaire draken op te sporen die de planeet kunnen redden. Dit moeten ze doen voordat duistere krachten deze nieuwe wereld vernietigen. Dit is een must-see voor alle fans van actie en avontuur. Zorg dat je elke dag Cartoon Network inschakelt om de drakenstrijd aan te gaan!

Ninjago: De Drakenstrijd

.

Of je nu houdt van spannende schattenjachten, schattige berenavonturen of epische drakenstrijden, Cartoon Network heeft deze maand voor ieder wat wils. Zorg dat je klaar zit voor al deze nieuwe afleveringen en geniet van de avonturen die op je wachten!

Winactie We Baby Bears x Cartoon Network goodiebag is gesloten

In samenwerking met Media Tornedo mag ik een Cartoon Network We Baby Bears verloten, met daarin een We baby bears muts, een We baby bears notepad, een Cartoon Network pen, een Cartoon Network keycord en een Cartoon Network pop socket.

  • De winnaar is bekend en heeft persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

17 thoughts on “Highlights van Cartoon Network voor de maand juni

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.