Premiere Cartoon Network Monster Beach

Winactie | Cartoon Network highlights van augustus

Het blijft nog even een zomer waarbij je ook rekening moet houden met een alternatief programma voor binnenvermaak. Gelukkig kun je ook deze zomer weer veel leuke series verwachten op de zender Cartoon Network. Zo is er de TV-première van Monster Beach, maar ook nieuwe afleveringen van Zomer Kamp Eiland en Zomerpret met Gumbal. Vervelen is dus geen optie! Lees snel verder en maak ook kans op een zomerse Cartoon Network prijzenpakket.

Première op Cartoon Network; Monster Beach!

Vanaf 9 augustus gaat een gloednieuwe serie in première op Cartoon Network: Monster Beach! In de serie volg je de ijzingwekkend grappige avonturen van de surfende zus en broer Jan en Dean. Deze zomer brengen ze door bij hun relaxte oom en een stel ondeugende, op sensatiebeluste monsters een gruwelijk op het Iki-Iki eiland. Samen met hun nieuwe vrienden crossen ze rond in coole karren, ontrafelen ze een mysterie over een lokale surflegende en zorgen ze dat de slechteriken hun pret niet kunnen bederven. Het leven op Monster Beach met deze onaangepaste monsters, is een groot avontuur. Monster Beach is dan ook een veel leukere vakantiespot, dan een gewoon tropisch vakantieoord. Hier maak je vrienden voor het leven.

Premiere op Cartoon Network; Monster Beach!

Kijk vanaf 9 augustus doordeweeks om 10:00 uur naar de gloednieuwe serie Monster Beach op Cartoon Network!

Zomer Kamp Eiland

Zomer Kamp Eiland is het ultieme zomerverblijf voor kinderen! Met alle leuke kampactiviteiten die je maar kunt bedenken, zoals grotzwemmen en honkbalspelen. Met eenhoornstallen en pratende pyjama’s, dit kamp heeft het allemaal! Ver weg van hun ouders bestaat de kampleiding uit heksen, worden paarden eenhoorns en wonen monsters onder je bed. Niet alle kampen bieden je de mogelijkheid om te zwemmen met een pratende haai, onder je bed naar een andere dimensie te kruipen of vrienden te maken met de maan, maar op Zomer Kamp Eiland kan van alles gebeuren. Maar toch moeten de 2 beste vrienden Oscar en Hedgehog al hun moed bij elkaar toveren om door de mysteriën en wonderen van een magisch zomerkamp heen te komen.

Zomer Kamp Eiland

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Zomer Kamp Eiland van 16 t/m 18 augustus elke dag om 10:45 uur op Cartoon Network!

Zomerpret met Gumball op Cartoon Network

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.
 
Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Gumball op Cartoon Network


Kijk vanaf 2 augustus elke dag om 15:25 uur naar Zomerpret met Gumball met de beste afleveringen van De Wonderlijke Wereld van Gumbal op Cartoon Network.

Winactie zomerse Cartoon Network prijzenpakket is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik een zomerse Cartoon Network prijzenpakket verloten. Met daarin een CN T-shirt (geel of roze), een CN Travel mug en een Power Puff Girls zonnebrillen. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met een van de andere winacties in Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

24 thoughts on “Winactie | Cartoon Network highlights van augustus

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.