Boomerang Highligts Juni 2022

Boomerang Highlights juni 2022

Deze maand zijn er bij Boomerang weer verschillende leuke en nieuwe cartoonseries te zien, zoals van de Loony Tunes, Tom & Jerry, Scooby Doo. Maar helemaal nieuw zijn de afleveringen van Thomas te Stoomlocomotief. Lees snel wanneer je deze kunt gaan zien en maak ook kans op een mooi Boomerangpakket.

Looney Tunes Cartoons

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes-familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme.

Boomerang - Looney Tunes

.

Kijk vanaf 13 juni elke dag om 12:30 uur naar de gloednieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons bij Boomerang!

Thomas de Stoomlocomotief

Vanaf deze maand zijn er gloednieuwe afleveringen te bekijken van Thomas de Stoomlocomotief! Klim aan boord en ontdek de nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen wanneer Thomas op avontuur de wereld rondgaat samen met de gloednieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia!

Boomerang - Thomas de Stoomlocomotief

.Boomerang

De gloednieuwe afleveringen van Thomas de Stoomlocomotief zie je vanaf 20 juni elke dag om 15:00 uur bij Boomerang.

Zomerplezier met Scooby Doo en Tom & Jerry

Geniet samen met Scooby-Doo en Tom & Jerry van de zomer! Iedere dag zijn er afleveringen van Be Cool, Scooby-Doo!, de Tom en Jerry Show, Tom en Jerry in New York, en verschillende films te zien.

In Scooby-Doo komen spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Boomerang - Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry

.Boomerang

Lach je stuk met het letterlijke kat-en-muisspel van Tom en Jerry. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt… Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry’s neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.

Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry zie je vanaf 27 juni elke dag vanaf 08:30 uur bij Boomerang.

Winactie Boomerang pakket is gesloten

Met dank aan Media Tornado een Boomerang-pakket verloten met daarin een Boomerang-notebook hard cover + Ring a5-formaat, Tom & Jerry-tas, Looney Tunes etuiset en Looney Tunes colouringset. De winnaar is bekend

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

32 thoughts on “Boomerang Highlights juni 2022

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.