Mermaze Mermaidz

Duik in de glamoureuze wereld van Mermaze Mermaidz

Deze week lanceerde MGA Entertainment een geheel nieuwe poppen serie; de Mermaze Mermaidz. Deze vijf zeemeerminnen hebben allemaal verschillende persoonlijkheden, stijlen, talenten en een staart die van kleur verandert als deze in aanraking komt met koud of warm water. Naast de poppen zullen de Mermaze Mermaidz ook te zien zijn in een nieuwe animatieserie op YouTube. Wij bekeken alvast de Engelse versie, maar vanaf volgende maand zullen de afleveringen ook in het Nederlands te zien. Maak nu alvast kennis met Harmonique, Jordie, Riviera, Shellnelle en Kishiko!

Kleurrijke zeemeermin-poppen

De Mermaze Mermaidz zijn vijf kleurrijke zeemeermin-poppen die niet alleen ieder over een eigen karakter en uitstraling beschikken, maar ook worden gekenmerkt door een staart die van kleur verandert in koud (0 graden) of warm water (38-40 graden). De zeemeerminnen zijn ook zeer flexibel door scharnierpunten in de nek, schouders, ellebogen, polsen, romp, taille en vin. Zij kunnen dan ook vele verschillende poses aannemen bij het spelen. Ook komen ze met veel verschillende kledingstukken en accessoires en hebben ze prachtig haar om te vlechten en verschillende staarten in te maken.

Maak kennis met de Mermaze Mermaidz

  • Harmonique – Een geboren popster die moeiteloos in de spotlights treedt, maar ook de ruimte geeft aan haar vrienden. Haar positieve spirit verlicht niet alleen het podium, maar eigenlijk iedere plek waar zij naartoe zwemt. 
  • Jordie – De bereidheid om hard te werken en de juiste mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat Jordie is uitgegroeid tot een icoon in de wereld van sport. Ze moedigt de andere Mermaidz aan om dapper te zijn, hun eigen grenzen te verleggen en actie te ondernemen. 
  • Riviera – Een creatieve rockster die regelmatig tegen de richting in zwemt. Riviera doet niets liever dan nieuwe muziek schrijven, gitaar spelen en samen met haar zus Harmonique op het podium staan. Ze kan rebels zijn, maar heeft een klein hartje en deze zachte kant komt ook tot uiting in haar muziek. 
  • Shellnelle – Modeontwerpster in hart en nieren. Ze zet nieuwe trends en inspireert haar vrienden door de wereld op een unieke manier te bekijken. Shellnelle is energiek en maakt haar vriendinnen vaak aan het lachen. 
  • Kishiko – Populair op het internet en succesvol als content creator. Kishiko houdt ervan om haar leven te delen met de wereld en mede dankzij haar impulsiviteit en optimisme heeft ze het ver weten te schoppen.  
Mermaze Mermaidz

Dompel je onder in de Mermaze Mermaidz-animatieserie

De vijf vriendinnen schitteren ook in een bijbehorende animatieserie op YouTube, die vanaf eind juli te zien is in het Nederlands en Vlaams. Kun je niet wachten, dan kunnen je de eerste aflevering wel alvast in het Engels bekijken en kennismaken met de Mermaze Mermaidz op YouTube of bekijk de eerste aflevering hieronder.

Beschikbaarheid
De poppen van Mermaze Mermaidz zijn geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder en zijn nu verkrijgbaar bij Bol.com, Dreamland en Toychamp. Later deze maand worden de poppen ook verwacht bij Intertoys.


Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.