Telekids Familie Feest

Kom ook naar het Telekids Familie Feest

Tijdens de Pinksterdag is er groot feest in de Evenementenhal in Gorinchem. Dan zal daar het grote Telekids Familie Feest gaan plaatsvinden. Het beloofd het feest van het jaar te gaan worden voor groot en klein. Met een show van al je Telekids helden en een kans om ze in het echt te ontmoeten. Vandaag mag ik daarvoor 2×2 vrijkaartjes weggeven. Doe dus snel mee!

Telekids Familie Feest

Begin dit jaar waren mijn dochter en ik al aanwezig bij de perspresentatie van het Telekids Familie Feest. In de toen nog lege Evenementenhal in Gorinchem regen wij alvast een voorproefje van dit grote spektakel. Na een introductie door de grote baas van Van Hoorne Entertainment mochten de aanwezige kinderen op een knop drukken en kwamen plots aan Telekids helden tevoorschijn. Brandweerman Sam met een loeiende sirene, Fien en Teun op een tractor, Thomas de Trein, Jut & Julia en uit de limousine stapte alle 3 de prinsessen! Dat beloofd heel wat voor het echte feest tijdens de Pinksterdagen. Hier kun je het filmpje terug zien van die perspresentatie. Kun je mij spotten?

Telekids Familie Feest

HET FAMILIEFEEST VAN HET JAAR! 

Het Telekids Familie Feest is een feest voor de hele familie, van 2 tot 80 jaar. Iedereen is welkom op een van de acht concerten die tijdens het Pinksterweekend gehouden worden. Er zijn drie shows op zaterdag en zondag en twee shows op maandag.

Een uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kun je je vermaken op het Telekidsplein,

Tijdens het concert treden onder anderen Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Fien & Teun, Jul & Julia, Assepoester, Sneeuwwitje, Raak!, Wardo Wonder en Ernst en Bobbie op.

Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greets met deze idolen uit de show.

Ook kan je de hele dag terecht op het boerderijplein waar kinderen pony kunnen rijden, koeien mogen melken en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het boerderijplein is de hele dag geopend.

De voorstelling vind plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, waar het parkeren gratis is!

Win 2×2 kaartjes voor het Telekids Familie Feest

Heb je zin om naar het Telekids Familie Feest in Gorinchem tijdens de Pinksterdagen? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag 2×2 kaartjes weggeven.

De witactie is gesloten. De winnaars zijn

Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar moeten trekken.

Spread the love

25 thoughts on “Kom ook naar het Telekids Familie Feest

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.