Win Advent Dag 1 Klorofil Winterboom-

Win Advent Dag 1 | Winterboom van Klorofil

Daar gaan we dan! De eerste dag van december en we starten traditiegetrouw met een hele maand vol winacties! Tijdens de Win Advent zal ik elke dag een leuke winactie voor jullie plaatsen waarbij je kans maakt op veel verschillende prijzen, van bioscoopkaartjes, spelletjes, boeken en heerlijke verzorgingsproducten. Vandaag trappen we af met een heel mooie prijs, namelijk de Winterboom van Klorofil, want 1 december is ook de dag dat de meteorologische winter van start gaat.

De winter is aangebroken

De één vindt het dit seizoen heerlijk om naar buiten te gaan en te genieten van de koude lucht om te gaan skiën en schaatsen en de ander kruipt liever lekker weg onder een dekentje op de bank. Vandaag op 1 december begint de meteorologische winter, terwijl de astrologische winter dit jaar pas op 21 december start. En het ziet er naar uit dat we deze winter meteen goed van start gaan met koude temperaturen en wie weet zelfs wel weer eens een witte kerst.

Winterboom van Klorofil

Waar dit jaar zeker sneeuw ligt is bij de Polar Bear familie in Klorofil. Hun Winterboom is bedekt met een dikke laag sneeuw. Gelukkig vind je onderaan de boom een authentieke skishop waar je ski’s, een snowboard en sleeën kunt vinden. Neem de skilift naar de boomtop en glijd vanaf daar weer naar beneden om de betoverende winterwereld te gaan ontdekken. Op de eerste verdieping van de winterboom is er een gezellige eetkamer met een knapperend haardvuur, waar je je na al die avonturen weer lekker kunt opwarmen. Glijd naar beneden of neem de uitklapbare trap naar de knusse slaapkamer op de tweede verdieping. Onder het pop-updak vind je nog een heerlijke ontspanningsruimte met zonnebedden.

Meer winterpret in Klorofil

Naast de Winterboom vind je tijdens dit seizoen nog meer winterse speelsets. Zo is er ook een besneeuwde dennenappel, waarin een heuse snoepwinkel verstopt zit! Op de eerste verdieping vind je een magisch restaurant met 2 draaitafels vol lekkernijen. Kies uit ijssmaken door aan de roller te draaien, of geniet van het zoete popcorn en wafels, die als magie omhoog ‘poppen’! Bovenop het dak van de dennenappel vind je een geheim schuilplaatsje. Hier kun je genieten van een rustig moment en het winterse uitzicht bewonderen. De dennenappel is gevuld met verrassingen en speelplezier op elke verdieping.

Met voldoende opbergruimte op het dak en in de achterbak van de Winter Pickup, kunnen de Klorofil vriendjes al hun winteruitrusting meenemen. Of het nu ski’s, een slee of een snowboard zijn, alles past gemakkelijk in de Winter Pickup. Zo zijn de figuurtjes altijd klaar voor avontuur, en niets staat een dag vol winterpret in de weg. Druk op de knop dan ”POP!”, worden de vriendjes op hun slee, ski’s of snowboard uit de achterbak gelanceerd!

De wereld van Klorofil

Klorofil is misschien wel het meest bekend om zijn Magische boom uit 1975, maar al die jaren nog even populair. Wel is de betoverende wereld van Klorofil de laatste jaren flink uitgebreid. Zo wonen er nu in de bossen, weiden, meren en rivieren veel vriendelijke dierenfamilies harmonieus samen. De Klorofil zijn actieve wezens, altijd bezig met tuinieren en winkeltjes, gaan naar school en vieren feest in hun magische bos. De verschillende Klorofil draagbare speelsets, met zijn verrassende “POP!”-effect, stimuleert de verbeelding en fijne motoriek van kinderen en geven eindeloos speelplezier en leerzame momenten!

Win Advent Dag 1 | Winterboom van Klorofil is gesloten

In samenwerking met Kleine Giraf mag ik de Winterboom van Klorofil verloten.

  • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

162 thoughts on “Win Advent Dag 1 | Winterboom van Klorofil

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.