Doctor Squish Maker

Winnaar Speelgoed van het Jaar – Doctor Squish Squishy Maker

Wie dacht dat de slijm- en Squishyrage voorbij was, heeft het helaas mis. Veel kinderen vinden het nog steeds erg leuk om zelf de gekste slijm te maken of hun eigen Squishy. Ouders vinden het vaak een minder goed idee, want het geeft soms nog wel eens een bende. Maar met de Doctor Squish Maker is het snel en simpel helemaal zelf te doen, zonder al te veel troep. Niet voor niets hoort de Doctor Squish Squishy Maker Station dit jaar dan ook bij de winnaars van de Verkiezing van Speelgoed van het Jaar. Wij mochten hem alvast uitproberen en vertellen je graag wat we ervan vinden. En ik mag ook een set verloten. Lees dus snel verder.

De slijmrage nog niet voorbij

Ouders met kinderen tussen de 6 en 10 jaar hebben vast allemaal de vraag wel eens voorbij horen komen; mogen wij slijm maken? Niet alleen is slijm lekker om in te kneden, het zelf maken is ook een leuk en creatief proces. Alleen wel eentje die nog wat rommel en knoeiwerk met zich mee brengt. Iets waar veel ouders toch niet zo op zitten te wachten. Bij ons thuis leek de fase van slijm voorbij, maar na het zien van de nieuwe Allergrootste Slijm Film, is het weer opgelaaid. Maar gelukkig hadden we net de Doctor Squish Maker ontvangen om uit te testen. Niet alleen maak je makkelijk slijm, maar je kunt er ook je eigen Squishy van maken.

Doctor Squish

Doctor Squish is een dikke hit op YouTube, TikTok en Instagram – met in totaal meer dan 1 miljard views! Ze maakt allerlei cool DIY-slijm en beoordeelt putty en alles squishiliscious! Eerder maakte Doctor Squish al eens haar eigen Squishy met behulp van de Stuff a loons maker station. Nu heeft ze haar eigen Doctor Squish Squishy Maker Station en kun jij ook je eigen squishies maken met de Squishy Maker!

Zo werkt de Doctor Squish Squishy Maker Station

Word jij de volgende Doctor Squish? Met de Doctor Squish Squishy Maker maak je nu heel gemakkelijk je eigen squishy’s! In het pakket vind je alles wat je hiervoor nodig hebt;

 • 1x Squishy Maker Station
 • 1x Lepel en slijmpoeder
 • 2x Gekleurde latex ballonnen
 • 4x Transparante TPR-squishies
 • Glitters en confetti
 • 3x Herbruikbare clips
 • 1x Krullend lint
 • 2x Flesjes met gekleurde inkt
 • Handleiding

Met de Squishy Maker Station bepaal je zelf de grootte van je squishy – klein, middel of GIGANTISCH. De Squishy Maker Station is gemakkelijk in te stellen voor de gewenste grootte. Met behulp van de pomp van de Squishy Maker Station rek je de squishy op, om hem daarna te vullen met eerst het slijmpoeder en daarna de meegeleverde glitters en confetti of maak je eigen slijm. Daarna hoef je alleen nog maar water toe te voegen om het slijm te maken. Met de herbruikbare clips kun je de squishy dichtmaken en spelen maar.

Wat is onze ervaring?

Het maken van slijm is iets wat mijn dochters en hun vriendinnen erg leuk vinden, maar ik iets minder. Uit ervaring weet ik dat het vaak een slijmerige activiteit is met veel geknoei en rommel. Geen moeder of vader die daar op zit te wachten. Het maken van de squishy met de Squishy Maker Station is zeker een goede oplossing. Alles wat je nodig hebt zit in de doos, maar je kunt jezelf ook creatief uitleven. Het is erg gemakkelijk en kinderen kunnen er zeker zelf mee aan de slag.

Maar mijn advies is om wel even te helpen om de squishy uit de Squishy Maker Station te halen en hem dicht te maken met de clip. Ik ben er zelf niet helemaal gerust op dat de clip goed blijft zitten, maar toen ik probeerde een knoop te leggen in de squishy, ging het helaas mis en lag de inhoud over de grond. Gelukkig was ik buiten. Maar tot nu toe zijn de clips wel blijven zitten, maar heb ik toch liever dat ze er buiten mee spelen.

Fijn is ook dat het mogelijk is om een aanvulpakket te kopen, voor meer squishies. Dat betekent dus niet dat je na afloop niets meer kunt met de maker. Ook zitten er ballonnen bij, zodat je de Squishy Maker Station ook kunt gebruiken als een Stuff-a-loons maker station.

Stem mee op het speelgoed van het jaar

De Squishy Maker Station is een van de 3 winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing in de categorie Knutsel en Creatief. Daarnaast maken ze ook nog kans op de Publieksprijs in deze categorie. Daarbij hebben ze jouw hulp nodig. Tot en met 28 oktober kun jij stemmen op deze winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing via speelgoedvanhetjaar.nl. Hiermee bepaal jij mee wie de Publieksprijs ontvangt en maak je kans op een mooi speelgoedpakket.

Lees ook deze reviews over winnaars van het Speelgoed van jaar

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Winactie Squishy Maker Station is gesloten

Met dank aan BOTI mag ik een Squishy Maker Station verloten. De winnaar is bekend

 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

93 thoughts on “Winnaar Speelgoed van het Jaar – Doctor Squish Squishy Maker

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.