VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera – veel meer dan een camera alleen

Klik! Klik! Camera! Smile! Net als mama willen mijn meiden ook graag hun eigen foto’s maken. Daarvoor gebruiken ze het liefste mijn telefoon. Iets waar ik wat minder blij me ben, natuurlijk. Vandaar dat de VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera het perfecte cadeautje voor mijn dochter was. Natuurlijk in het roze. Maar ook omdat deze camera veel meer kan dan alleen maar foto’s maken. Ik deel graag waarom dit de cadeau-hit van dit jaar is.

VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera - veel meer dan een camera alleen

VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera

Zoals je van Vtech kunt verwachten is de VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera veel meer dan gewone camera. Maar om te beginnen is de KidiZoom Duo DXde een 5 megapixel camera met 4x digitale zoom. Niet alleen zit er een camera op de voorkant, maar er zit ook een de ingebouwde 2 megapixel camera aan de achterkant voor coole selfies. Ook is het mogelijk om om video’s te maken.

Foto’s bewerken

Naast dat je natuurlijk nu zelf foto’s, selfies en video’s kunt maken, kun je deze achteraf ook bewerken. De VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera heeft een mooi groot kleurenscherm, waarop goed te zien is wat je doet. Bewerk de foto’s met coole filters en effecten en maak te gekke video’s met grappige, interactieve gezichtsfilters. Ook is het mogelijk om je eigen stem op te nemen en deze anders te laten kijken met een van de verschillende stemvervormers. Dat zorgt voor hilariteit alom.

Muziek luisteren

Had ik al gezegd dat de VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera veel meer is dan alleen een camera? Nou wat dacht je van een MP3 speler. Met de camera komt ook meteen een eigen koptelefoon om je eigen muziek af te luisteren. Zo heb je deze altijd bij je. Ook is het mogelijk om de muziek zonder de koptelefoon te beluisteren, want de camera heeft ook een ingebouwde luidspreker.

Spelletjes spelen

En als je dan naar je muziek luistert en geen foto’s of video’s maakt, speel dan een van de 5 te gekke spellen waarvan er 3 augmented reality spellen zijn. De VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera zal dus voor heel wat uren speelplezier zorgen of het nu thuis is, onderweg, alleen of met vriendjes.

Wat vinden wij van de VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera

Wat meteen opvalt aan de VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera is dat hij een stevig en duurzaam design heeft. Ook voor de kleine knuistjes is hij goed vast te houden. De aanbevolen leeftijd is dan ook van 4 – 10 jaar, maar ook onze 10+ dochter vind het erg leuk om er mee te spelen. De camera is aan te sluiten op de computer om zo alle filmpjes en video’s op te slaag voor later. Ook is er de mogelijkheid om een microSD-kaart in de camera te stoppen. Zo heb je meer opslagruimte. Het enige nadeel is dat de camera wel alleen op batterijen functioneert. Er gaan 4 AA batterijen in de camera en deze zijn redelijk snel leeg. Een goede tip is dan ook om te kiezen voor oplaadbare batterijen. Hopelijk dat in een volgende versie er ook de mogelijkheid zal zijn om de camera op te laden met een kabeltje en accu.

Lees ook ook de andere Vtech Kidi reviews:

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.