Unbox en verzamel - populaire Schoencadeautjes van nu+ winactie

Unbox en verzamel doosjes – populaire Schoencadeautjes

Nu de Sint weer in het land is, mogen de kinderen massaal hun schoentjes weer zetten. Wel moet er natuurlijk eerst hard gezongen worden en wat lekker worden klaargelegd voor de Pieten, Sint en het paard. Een van de populaire schoencadeautjes van dit jaar zijn met stip de unbox-verzamel-cadeautjes. Deze surprise-eieren van de 21e eeuw zullen bij veel kinderen op de verlanglijstjes staan. Hier een klein overzichtje met een aantal van deze cadeautjes en ik mag ook een pakketje hiervan weggeven.

Unbox en verzamel doosjes - populaire Schoencadeautjes+ winactie

Toen ik klein was nam mijn opa vaak een Surprise ei van Kinder voor mij mee. Deze liggen nog steeds bij kassa van de supermarkt maar het principe van een verrassing in een doosje heeft de afgelopen jaren wel een vogelvlucht genomen. Het begon misschien bij de NumNoms, Hatchimals en de LOL surprise ballen, maar ondertussen zijn er veel meer van dit soort verrassingseieren met verzamelopties bij gekomen.

Lost Kitties

Lost Kitties

Lost Kitties zijn schattige poesjes, maar met een echte cattitude! Hou je koelkast goed in de gaten als ze in de buurt zijn, want voordat je het weet is hij leeggeroofd. De Kitties zijn namelijk dol op eten om daarna flink te luieren.

Lost Kitties - verzamel doosje

Tijdens hun laatste avontuur op zoek naar voedsel zijn ze terecht gekomen in de melkfabriek en gevallen in de melkpakken. Redt ze hier weer uit en zorg dat je ze allemaal terug vindt, van de verliefde Bonbon tot de luie Nap-Kin, Eugene met z’n bolle buikje en Cheesy, die zo hard van de pizza snoept dat zijn koppie erin vast zit….

In elk Lost Kitties melkpakje zit een Lost Kittie verstopt in de (echte Play-Doh) klei, een sticker en 2 accessoires.

My Little Pony: Cutie Mark Crew & Littlest Pet Shop Hungry Pets

My Little Pony Cutie Mark Crew

Ook de My Little Pony’s en Littlest Pet Shop Pets zitten verstopt in hun eigen verrassingsei. Geen echt ei, want de Cutie Mark Crew van My Little Pony zitten verscholen in schattige, stapelbarehuisjes met steeds een nieuw decor. De Pony’s en en Equestria Girls zijn gekrompen tot mini-verzamelformaat. Er zijn dit jaar 24 verschillende figuurtjes te verzamelen. 

My Little Pony Cutie Mark Crew verzamel doosje

Deze eerste serie heeft een snack thema, waarbij de pony’s even vrij zijn van school en gezellig te vinden zijn in hun cafetaria. In elke verpakking zit een figuurtje, een accessoire in snack-thema, een verzamelkaartje en natuurlijk het stapelbare huisje. Hoe meer je er verzamelt, hoe meer verhalen je kunt verzinnen.


Pet Shop Pets verzamel blikje

De Pet Shop Pets hebben zich verstopt in een blikje. Vooraf kun je zo niet zien welke van de 10 nieuwe Littlest Pet Shop vriendjes je zult vinden. Allemaal hebben ze zich verkleed hun favoriete snack. In elk blikje zit een originele Pet met maar liefste drie accessoires.

Pet Shop Pets

Wie weet krijg je wel een teckel verkleed als hot-dog, of een koe opgetuigd met een Zwitserse kaas en welke vis houdt er nou van frietjes? In de wereld van Littlest Pet Shop kan dat allemaal! Kies je favoriete snack – uh huisdier – en verzamel ze alle tien.

Lock Stars

Geheimen zijn er om bewaard te worden. Maar in tegenstelling tot de eerder genoemde doosje, kun je hier vooraf wel zien welke Lock Star je krijgt. Er zijn er maar liefst  96 verschillende varianten, dus kan je ze wel volop sparen. 

De Lock Star is alleen te openen met een persoonlijk sleuteltje, dus alle diepste geheimen blijven veilig. Elke Lock Stars heeft zijn eigen, unieke persoonlijkheid en uiterlijk, helemaal passend bij jouw stel. Hang ze aan je schooltas, jas of schoenen. Bij elke Lock Star zit ook een verrassings-mini-Lock Star.

WINACTIE HASBRO VERZAMEL-PAKKET IS GESLOTEN

Zijn jouw kinderen ook dol op deze verzamel-rage? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag van Hasbro een pakket weggeven met daarin verschillende unbox-verzameldoosjes.

Gefeliciteerd

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties

Spread the love

82 thoughts on “Unbox en verzamel doosjes – populaire Schoencadeautjes

 • Kelly Aarts says:

  Mijn meiden zijn ook gek op verzamelen! Ik verzamelde vroeger ook vanalles: alles van varkentjes, flippo’s, alle delen van de Griezelbus, Suske & Wiske en Jan Jans en de kinderen (had een hele grote boekenkast haha) en dan ook nog Barbies!

 • Ik spaarde ook Flippo’s echt hele stapels en heb ze ook nog jaren lang bewaard 🙂 Voor mijn dochter loot ik graag mee om haar te verrassen met deze leuke verzamelingen

 • Inge Hechtermans says:

  Hier woont een kleine meid die helemaal weg is van die hebbedingetjes! Ik vind ze stiekem ook wel leuk!als kind was ik zelf niet echt zo’n verzamelaar maar ik ben wel een paar dingetjes gestart! Mijn tijd was de tijd van de diddleblaadjes! Zo had ik wel een map om briefjes ge schrijven naar mijn vriendinnen! ??

 • Elise Bakker says:

  Ik doe graag mee met de winaktie! Ik spaarde vroeger steentjes. Overal zocht ik hiernaar en deze had ik dan op een plank op mijn kamer uitgestald liggen.

 • Joyce van Dorp says:

  Leuke actie! Mijn oudste dochtertje is helemaal gek van de verzamelrages en haar zusje speelt het liefst waar haar zus mee speelt ?
  Vroeger spaarde ik flippo’s, Little pony’s, knikkers en Polly pocket

 • Lotte van Kins - Kettenis says:

  Super leuk! Ik spaarde vroeger zoveel! Flippo’s, knuffels via de lokale supermarkt en natuurlijk aaaaalles van de Spice Girls ?

 • Dorien Broekhof Mulder says:

  Hier ook echte verzamelaars in huis. NOM NOM, LOL etc. De meisjes zijn er gek op! Ik verzamelde van die boeken met plakplaatjes. Voor 50 cent bij de boekhandel een pakje met 5 stickers, net als dat je nu Freek Vonk en Space boeken hebt bij de AH. Ik had van Barbie tot new kids on the block hahaha.

 • Marlon Kok-Toet says:

  hoi wat een leuke winactie!
  Ik spaarde de flippo’s in een map, speentjes ed aan een ketting en verrassingsei poppetjes ?
  Ik word net als mijn dochter ook helemaal blij van deze nieuwe unboxing spulletjes ! En een eventuele my little pony verrassing zou dan naar een vriendinnetje van ons gaan, die is daar helemaal gek van!

 • Majonne Twigt says:

  Ik spaarde vroeger knijpbeestjes, pantybandjes (armbandjes geknipt van kapotte panty, in zoveel mogelijk verschillende kleuren), flippo’s en badeendjes.
  Ik vind nu de lockstars zelf erg leuk, maar mijn dochters verzamelen pet shop en ik denk dat ze deze my little Sony’s ook leuk zullen vinden.

 • Wendy Van De Reyd says:

  Ooh hoe geweldig is dit voor mijn dochtertje Sharona, ze is zo een verzamelaarster, alles houdt ze bij haha, ja vroeger, was dat die plastieken tutters, groot en klein, of die knijpbeertjes, een kamer vol hadden we ervan ,hahaa duim mee voor mij dametje nu , ze zien er zo geweldig uit

 • Ik spaarde vroeger alles van Coca Cola ?? Isa is helemaal weg van unboxing!! ? Die kijkt het liefst de hele dag uitpak filmpjes op YouTube. ? Van haar zakgeld koopt ze zelf ook graag dingen om uit te pakken en daar maakt ze zelf dan filmpjes van. ? ? Ik weet zeker dat ze dit een suuuuuper schoen cadeau zou vinden! ???? Ik duim!!????

 • Ik doe graag mee voor onze dochter. Ik had vroeger een plakboek waar allemaal stickers in kwamen. Die kreeg je toen nog regelmatig van bedrijven… en die spaarde ik.

 • Lisanne Bons says:

  Hier is de verzamelwoede niet overgeslagen bij mijn dochter. Ik spaarde vroeger paardenbeeldjes (had daar ook zo’n hout kastje voor). Ik spaarde ook van de roerstokjes die je in cocktails zaten. Ik had ze in alle soorten en maten.En ik spaarde alles voor mijn Monchhichi’s. En die zijn nu weet helemaal hip.

 • lisette van ravestijn says:

  Ik volg je al op fb en insta, de rest heb ik helaas niet haha maar leuke actie weer !! Ik spaarde vroeger, flippo’s en van die soort tutjes die je aan een ketting kon doen .. die had je eerst in speentjes maar later in allerlei vormpjes en figuurtjes, zo onwijs leuk vond ik dat 🙂

 • Ik volg je op alle mogelijke manieren! Ik denk dat mijn zoon de lost kitties en pet shop pets geweldig zou vinden. Ik spaarde vroeger van die Barbie poppetjes van Mac donalds, die hadden ze toen regelmatig.
  Liefs

 • Leuk! Verzamelen daar zijn ze hier ook goed in. Vroeger verzamelde ik My Little Pony’en van die knijpbeestjes. Mijn zusjes waren van de Flippo’s.

 • Diny Frijters says:

  Ik doe heel graag mee! Ik spaarde vroeger Flippo’s, net als veel anderen hier. 😀 En ook voetbalplaatjes, want ik was al vroeg dol op voetbal.

 • Afgezien het feit dat ik toen, als kind al, plantjes kocht voor mijn 2 m2 tuin was ik niet zo’n verzamelaar. Totdat… A-ha doorbrak met het nummer “Take on me”. Van dat trio heb ik echt heel wat plaatjes verzameld en een paar plakboeken vol gekregen!

 • Jaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg Mama’s Liefste <3 <3 wat een WAANZINNIG pakket gaan jullie weggeven, WAUW 🙂 Ik wil natuurlijk héééééééééél graag kans maken en dochterlief onwijs verrassen <3 fantastisch! ohhh ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker… ik spaarde vroeger postzegels hihih… dat was toen de hype 😛 oja… en my little pony's… die waren er wel!! super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ?????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

 • Ilse Brinkhuis says:

  Ik spaarde vroeger altijd Suske en Wiske stripsboeken. Elke keer als ik 5 gulden bij elkaar had gespaard dan kocht ik er weer 1. Heb ze nu nog op zolder liggen.

 • Dit is echt helemaal TOP zeg Mama’s Liefste !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op dit fantastische pakket… wat zou ik mijn kleine meid hiermee maar al te graag willen verrassen <3 !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 • Sjoerd hendrikse says:

  Ik spaarde vroeger flippo’s en heb de mappen nog steeds! ? ik liet ze laatst aan onze meiden zien en die moesten er maar om lachen.. “wat heb je daar nou aan pap?” Was het eerste wat ze vroegen haha!
  Lost kitties ken ik niet maar mijn dochter was helemaal enthousiast toen ze deze in de speelgoedzaak zag dus ze zou er heel erg blij mee zijn!

 • Tjeetje dat gaat heel ver terug… Ik spaarde vroeger diverse plaatjes van Panini. Fievel, de reddertjes in Australië etc.
  En nu sparen we gezellig de pietenplaatjes mee op school! ? Fingers crossed ?

 • Lenny Wibbelink says:

  Ik was een jaar of 6 toen ik een reuzenpanda zag en sindsdien kwam er niets anders meer in huis dan panda’s. En ik heb het merendeel van mijn collectie nog steeds op zolder staan. En ik had een theeleptjes-tik. Overal waar ik kwam kocht ik een theelepel. En nu gebruik ik ze in de thee…. Tja en de spaaracties van allerlei chipsfabrikanten werden ook gewillig in huis gehaald

 • Wendy Steghuis says:

  Geweldig! Mijn zoontje en dochtertje kijken urenlang op YouTube naar ‘unboxing’ filmpjes wat zouden ze ontzettend blij zijn met dit pakket.???? Ik spaarde vroeger flippo’s en ook sleutelhangers. Uiteindelijk had ik een ketting van minstens tien meter lang vol met allemasl verschillende sleutelhangers.

 • Wendy Steghuis says:

  Wat zouden mijn zoontje en dochtertje dat geweldig vinden. Ze kijken urenlang op YouTube naar’unboxing’ filmpjes. Hun dag zou niet meer stuk kunnen, als ze dit zouden winnen.???? ik spaarde vroeger flippo en sleutelhangers. Aan het eind had ik een ketting van minstens tien meter lang vol met sleutelhangers.

 • Nienke T Schroots says:

  Mijn dochter is ook fan van al deze unboxing karaktertjes. Deze stomme moeder koopt ze alleen niet voor haar. Gelukkig is Sint mama niet want vanmorgen zat er zomaar een Hatchimals eitje in haar schoen ?
  Ik spaarde vroeger stickers en mooie schelpen en stiekem vind ik beiden nog steeds leuk haha.

 • Wat een leuke winactie !
  Leuke verzameldoosjes voor in de schoen.
  Ik heb heel wat schoentjes van de kleinkinderen te vullen, dus……..
  Vroeger spaarde ik suikerzakjes, héél, héél lang geleden.
  Ik had er duizenden,maar die heb ik al lang niet meer. Niemand doet dat meer, ze sparen nu veel leukere dingetjes.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag weer een kansje.

 • Ik heb al sinds ik klein ben een verzamelwoede. Ik heb dan ook zoveel gespaard, flippo’s, knijpfiguurtjes, postzegels, 90210 kaarten, kindersuprises. Nu verzamel ik alleen nog pressed pennies. Al heb ik nog wel wat kleine verzamelingen staan. Mijn dochters hebben diezelfde tic al van hun moeder overgenomen.

 • Els Wanders says:

  Wat ik me vooral nog kan herinneren zijn de flippos, dat was wel een rage. Verder spaarde ik ook stickers, gummetjes, van die fopspeentjes, en plaatjes die dan in zo’n stickeralbum moesten.
  Ik doe graag mee met de actie voor mijn dochtertje.

 • Claudia Diependaal says:

  Hoi hoi,

  Lijkt me geweldig om mijn kleinkinderen hiermee te verassen! Ik volg je overal, Al eem hele poos! Ik ga heel erg hard duimen voor ze!

  Groetjes Claudia!

 • Claudia Diependaal says:

  Hoi hoi,

  Alles van Coca-Cola! Een waar museum had ik. Iedereen die op vakantie ging nam flesjes, blikjes of sleutelhangers, of zoiets dergelijks mee! En wat ze nu allemaal hebben om te sparen! Ik hou het niet meer bij joh haha! Maar wel heel erg gaaf! Ik doe dus met alle liefde mee voor de kleinkinderen er zit voor ieder wel wat bij. Ik duim! ??? voor de 3 bloedjes!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Haha zo leuk om al die reacties te lezen, jeugdsentiment. Net als mijn dochters nu was ik ook echt een verzamelaar. Flippo’s, surprise eieren poppetjes (niet de speeltjes), speentjes voor om een ketting en nog wel veel meer waarschijnlijk waar ik nu niet op kan komen ?. Mijn meiden sparen nu lol surprise, lost kitties, hatchimals.

 • Vroeger spaarde ik alles van Barbie, ik was een echt barbie meisje. Mijn zoon spaart nu niet echt iets hij heeft nog niet iets gevonden wat hem heel erg interesseert. Met dit pakket leert hij ze allemaal een beetje kennen en vind hij misschien die ene verzamelactie die hem wel aanspreekt. Ik denk dat de Lock stars een goede kans maken

 • Hahahaha helemaal leuk ik krijg weer allemaal flash backs mijn man spaarde dus die kinder eieren we hebben nu ongeveer 2 dozen vol eieren staan en mijn zoontje van 5 vind ze nu weer geweldig .
  Voor hem wil ik dan graag dit pakket winnen.

 • Jolein jolein says:

  Oh wat leuk voor mijn meiden zeg !! Ik spaarde vroeger heel fanatiek flippo’s en Barbies. En ik herinner me zelfs mijn lievelingsbarbie zelfs nog 😉 dat was een Pocahontas Barbie en die benen veranderde van kleur als ze onder water ging hahahha Ik volg je op instagram e like je op Facebook …

 • EINDELIJK weet ik wat er in die lost kitties doosjes zitten, dat vroeg ik me al een eindje af toen ik die zag staan … hihi
  zelf heb ik vanalles gespaard, ventjes uit surprise eitjes, flippo’s, kaarten … Wij doen graag mee voor de zoon des huizes 🙂

 • Hier zou ik mijn dochter heel blij mee maken. Op 4 december is ze jarig en dit zou een superleuk extra cadeautje zijn. Vroeger spaarde ik alle van Snoopy. Ik had een hele kast vol.

 • “Vroeger” spaarde ik trolletjes en speldjes . De trollen kon je ook op de pennen en potloden zetten . Speldjes kreeg je bij de boodschappen . flipje bij de jam en andere producten . Helaas allemaal met een paar keer verhuizen kwijtgeraakt. Nu zijn er weer andere verzamelingen voor de kinderen. Heerlijk is dat toch. Maar trollen met het gekleurde haar zijn toch wel leuk en zijn er nu ook weer.

 • Ik doe graag mee. Vroeger spaarde ik telefoonkaarten. Mijn vader is vrachtwagenchauffeur en om naar huis te kunnen bellen moest hij vroeger telefoonkaarten kopen. Deze bracht hij altijd mee voor mij en kon ik zodoende sparen. Soms lag er zomaar een lege telefoonkaart in een telefoonhokje.

 • Jolanda Woldhuis says:

  Mijn dochter vindt zulke spulletjes helemaal het einde, dus doe graag mee met deze winactie. Ik kende je blog nog niet, zeker leuk. Ik like je op Facebook.
  Zelf spaarde ik vroeger zilverpapiertjes die om chocola zaten. Hele mooie plaatjes, 2 mappen vol ?.

 • Ik spaarde vroeger echt alles wat los en vast zat, we hadden ook van die speentjes aan een koordje en flippo`s enz.. hier in huis hebben ze die verzameltic ook echt overgenomen dus deze prijs is echt voor ze gemaakt!!!

 • Els Timmers says:

  Gaaf! Ik spaarde vroeger spulletjes van Winnie de Poeh. Het meeste heb ik op een gegeven moment weggedaan en nu heb ik alleen de mooiste dingen ervan nog over.

 • Maaike Hazenbroek says:

  Wat spaarde ik niet? LOL
  Ik was een echte verzamelaar: oa, dufties, WNF-plaatjes, de series uit de kinder surpise eieren (vooral de hippo’s en de pinguin’s zijn me bij gebleven)

 • Gaaf!!! Ik spaarde vroeger kleine spulletjes voor in mijn letterbak. . Voornamelijk van die mooie diamantsteentjes en schelpjes maar ook mini stenen diertjes!! Was echt leuk!!!

 • Joke Somers says:

  Ik heb heel lang voetbalplaatjes verzameld. Natuurlijk omdat ik voetbal leuk vond, maar ik denk dat ik het verzamelen stiekem nog leuker vond!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.