Tropical Zoo van Totum - genomineerd voor de Verkiezing van Speelgoed van het jaar 4-5 jaar

Tropical Zoo van Totum – genomineerd voor de Verkiezing van Speelgoed van het jaar 4-5 jaar

Het is woensdagmiddag en het regent. Een ideale middag om lekker binnen te gaan knutselen. Vandaag heb ik voor mijn jongste dochter het knutselpakket Tropical ZOO van Totum klaarliggen. Deze set is genomineerd voor de Verkiezing van het Speelgoed van het jaar en wij mogen hem uitproberen. Maar daarnaast mag ik ook een setje verloten!

Tropical Zoo van Totum - genomineerd voor de Verkiezing van Speelgoed van het jaar 4-5 jaar

Mijn dochter had er helemaal zin in en ging meteen uit school aan de slag met Tropical ZOO. In de doos vind je maar liefst meer dan 300 pixelkralen, een waterverstuiver, patroonbordjes en een dierentuindecor.

Hiermee kunnen kinderen zelf eenvoudig in 3D tropischedierentuindieren maken. De plastic blokjes plak je namelijk met water aan elkaar. Dit is kindveilig en je hebt ook geen lijm nodig of moet de stukjes na afloop aan elkaar strijken. Op het patroonbordje wordt precies aangegeven waar de pixelkralen geplaatst moeten worden. Het plaatje maak je eerst nat met de waterverstuiver waarna je kan beginnen met plakken. De kralen laat je dan een tijdje drogen. Vervolgens kun je het dier oppakken en kunnen er nog kralen onder of boven op worden geplakt.

Verkiezing Speelgoed van het Jaar categorie 4-5 jaar

Tropical ZOO is een leuk, compleet en veilige speelset. Zowel leuk voor jongens als voor meisjes en is goed voor de fijne motoriek van jonge kinderen.

Verkiezing Speelgoed van het Jaar categorie 4-5 jaar

De ontwikkelingspsycholoog zegt over dit spel dat het kinderen goed op weg helpt om knutselwerkjes te maken. Het bevordert hun creativiteit en het plezier in het zelf maken van dingen. De uitleg is eenvoudig en spreekt voor zich. Het vervaardigen van de dieren bevordert de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie en tevens de volgehouden aandacht. De inspanningen worden beloond met een leuk eindproduct dat je kunt weggeven en waar je trots op kunt zijn (positieve competentiebeleving).

Klik hier als je ook wilt stemmen op het Speelgoed van het Jaar. Dit kan t/m 3 november. Door te stemmen kun je ook kans maken op het genomineerd speelgoed! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

Lees meer over de ander genomineerde voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2019:
VTech Codi, Mijn Robodino – categorie 0-3 jaar
Tropical Zoo van Totum – categorie 4-5 jaar
Bob Bilnaad – categorie 4-5 jaar
BlazeLets Style Studio – categorie 6-7 jaar
#SNAPSTAR – categorie 6-7 jaar
SmartGames Colour Catch – categorie 6-7 jaar
NERF Fortnite AR-L Blaster – categorie 8-9 jaar
Leipe Lama’s – categarie 12-17 jaar

Tropical Zoo van Totum

Wat vinden wij ervan?

Dit knutselset van Totum is genomineerd in de leeftijdscatagorie 4-5 jaar. Maar het is ook zeker leuk voor oudere kinderen. Het wijst zich allemaal vanzelf en mijn dochter van 7 kon er dus lekker zelf mee aan de slag. Heel secuur werden de blokjes in de juiste volgorde gelegd. Het nat maken van de stenen was natuurlijk het allerleukste, waardoor in no-time alles kleddernat was. Dit maakt niet veel uit, maar zorgt er wel voor dat het langer duurt voordat de dieren droog zijn en op hun voetstuk gezet kunnen worden. Zeker de prijs en de hoeveelheid steentjes, maakt het een heel leuk cadeautje voor een verjaardag of voor de feestdagen.

Winactie Tropical Zoo van Totum is gesloten

Heb jij ook van die knutselaars in huis, maar niet altijd zin om ze te helpen (met kralen strijken) of alle rommel op te ruimen? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op het knutselset Tropical Zoo. Van Totum mag ik een setje verloten. De winnaar is:

Tropical Zoo van Totum
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

49 thoughts on “Tropical Zoo van Totum – genomineerd voor de Verkiezing van Speelgoed van het jaar 4-5 jaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.