Studio Pets Speelfiguren

Studio Pets Speelfiguurtjes – verzamel ze alle 12

Voor wie de Studio Pets by Myrna nog niet kent; ik durf te wedden dat je eerst reactie zal zijn; aahhhhh cute. Mijn dochters zeiden dat in ieder geval wel! Studio Pets zijn de schattigste Pups en Kittens die je ooit hebt gezien. Naast de grote knuffels in een koffertje zijn er nu ook minikoffertjes verkrijgbaar, met daar in een hele collectie Studio Pets om te sparen. En er is een app. Mijn meiden gingen unboxen en maakten hun eerste YouTubefilmpje. Het liep niet helemaal zoals gepland, maar ik kan je wel vertellen dat we alle 12 de figuurtjes ook mogen weggeven.

Studio Pets Speelfiguurtjes - verzamel ze alle 12

Al op eerdere beurzen was ik langs de stand gelopen van Studo Pets by Myrna. Haar collectie knuffels van jonge huisdieren is namelijk zo schattig en bijna levensecht. Ze hebben allemaal hun eigen koffertje, karakter en accessoire. Tegenwoordig zie je ze overal opduiken, op puzzels, schoolartikelen, tassen en laatst hebben wij ook pleisters gekocht.

Studio Pets by Myrna

Myrna Huijing is begonnen met de Studio Pets vanwege haar liefde voor dieren, fotografie en design. Haar foto’s zijn direct te herkennen aan het hoge schattigheidsgehalte. Neem maar een kijkje bij dit “achter de schermen”-filmpje van Myrna die poes Ginger fotografeert. Te schattig en een baan om jaloers op te zijn.

Mini Speelfiguurtjes

Nieuw in de Studio Pets collectie zijn de minikoffertjes met daarin ook mini Studio Pets speelfiguurtjes. Er zijn er 12 in totaal, in elke koffertje 1. Door het raampje kun je al wel zien welk diertje er in zit, dus geen verrassingselement, zoals bij veel van het andere verzamelspeelgoed van dit moment. Elke Pet heeft ook zijn bekende accessoire mee in de koffer en een boekje, waarin je kunt zien welke diertjes je nog erbij kunt sparen.

De minipoppetjes zijn alleen niet zo zacht en pluizig als de echte dieren of de knuffels. Maar voor de meiden maakt dat niet zoveel uit. Ze zijn nog steeds super cute en ze spelen er leuk mee. Zo hebben een aantal dieren al een nieuw baasje gevonden bij de LOL-poppetjes en in het Barbiehuis.

De Studio Pets By Myrna speelfiguurtjes zijn te koop bij de Top1Toys!

Studio Pets App

Naast de nieuwe collectables, zijn er nu ook 2 leuke Studio Pets Apps. In Studio Pets Photo Booth kun je de leukste foto’s van jou en je BFF pimpen met een schattige kader, veel stickers en natuurlijk jouw favoriete Studio Pet. Sinds ik de app op mijn telefoon heb staan, kom ik regelmatig dit soort leuke foto’s tegen.

De tweede app is een echte Studio Pets AR app. AR staat voor Augmented Reality. Hiermee kun je de Studio Pets overtal tot leven laten komen. Open de App en richt je telefoon op het Studio Pets logo en laat je verrassen. Met een beetje creativiteit maak je met deze app je eigen video!

Influencers in de dop

Over video’s gesproken. Speciaal voor de lanceringen van de Studio Pets speelgoedfiguren maakte de meiden hun eerste unboxing video. We maakten een mooie achtergrond. Zorgden dat de camera van mijn nieuwe fotocamera op de juiste hoogte stond afgesteld. Ook kwamen de meiden met hun eigen Influenceernaam; The Chill Dragons. Aan mij daarna de taak om er een mooi filmpje van te maken. Helaas volgden ramp op ramp, zoals het kwijtraken van de oplader van de fotocamera, tot wazige opnames en het niet overgezet krijgen van de video’s. Gelukkig is de oplader gevonden, maar moeten jullie nog even geduld hebben met het filmpje. Maar ik heb de meiden beloofd dat hij er komt. Wordt vervolgd…

Winactie Studio Pets is gesloten

In de tussentijd wil ik toch graag de winactie laten starten. Ik mag namelijk alle 12 de minispeelfiguurtjes van de eerste serie verloten.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

47 thoughts on “Studio Pets Speelfiguurtjes – verzamel ze alle 12

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.