Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise

Speelgoed van het Jaar | Rainbocorns PuppyCorn Rescue Surprise

Ook deze week heb ik weer een van de winnaars van de verkiezing voor het Speelgoed van het jaar voor je. De vakjury koos maar liefst 45 winnende speelgoedartikelen als winnaar in 15 categorieën. Ik mag de komende weken een aantal van deze winnaars uit proberen en jullie daar meer over vertellen. Vandaag is dat de Rainbocorns PuppyCorn Rescue Surprise van ZURU in de categorie: Pluche.

Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise

De Rainbocorns PuppyCorn Rescue zijn lieve harige puppy’s, uit Rainboville. Soms voelen ze zich alleen niet zo lekker en hebben ze extra knuffels en kusjes nodig. Jij kunt ze weer gezond maken. De Rainbocorns PuppyCorn Rescue Surprise is een combinatie van mysterieuze unboxing, meer dan 12 verrassingen en knuffelbaar puppy. Met deze verrassingen kun je je PuppyCorn weer beter maken! In totaal zijn 7 puppy’s om weer gezond te maken. Red jij Peaches, Beau, Lottie of Squash?

In de doos

In de doos vind je

 • 1 PuppyCorn Ei
 • 1 PuppyCorn Pluche
 • 1 Dr Boo-Boocorn
 • 1 Boo-Boocorn Ei
 • 1 PuppyCorn Pleister Stickers
 • 1 Verzamelgids
 • 1 Spuit Slijm
 • 1 Uitwisbaar Hart,
 • 1 Gezondheidsrapport
 • 1 Röntgenfoto’s
 • 1 Verband

Uitleg Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise

Pel het grote ei en onthul om je puppy en vindt de 12 magische verrassingen! Wis het magische hart van PuppyCorns om te onthullen waardoor je zieke puppy zich niet zo lekker voelt. Gebruik alle accessoires zoals het verband en de slijmspuiten om je PuppyCorn weer gezond te maken. Lees het röntgen- en gezondheidsrapport om je puppypatiënt te leren kennen en hun kwaaltjes te genezen met pleisterstickers!

Juryrapport

Er is niets zo leuk voor kinderen als het uitpakken van een cadeautje waarvan je nog niet weet wat het precies gaat worden! Dat is dan ook het spannende aan de Rainbow PuppyCorns Resque Surprise. Je maakt het ‘ei’ open en treft daar een pluche Puppy aan plus nog enkele andere attributen, waaronder een minibeestje en slijm. Die kun je gebruiken om de zieke PuppyCorn weer beter te maken. Er zijn allerlei verschillende PuppyCorns, dus kinderen kunnen ze sparen. Fijn voor kinderen die houden van knuffels verzorgen. Leuk voor fantasiespel.

Dit vinden wij van Rainbocorns PuppyCorn Rescue Surprise

Het openen van een surprise ei blijft altijd leuk voor jong en oud. In deze eieren vind je dan ook nog een schattige knuffel met verschillende accessoires. Hiermee kun je meteen goed voor je puppy zorgen en hem beter maken. Zeker de zorgzame kinderen zullen dit erg leuk vinden en eindeloos doktertje kunnen spelen.

Stem ook mee voor de verkiezing van het speelgoed van het jaar 2022

Koning Schaak is een van de 3 winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing in de categorie Wetenschap en Educatie STEAM. Naast deze prijs maken ze ook nog kans op de Publieksprijs in deze categorie. Maar daarvoor hebben ze jouw hulp nodig. Tot en met 30 oktober kun jij stemmen op deze winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing via speelgoedvanhetjaar.nl. Hiermee bepaal jij mee wie de Publieksprijs ontvangt en maak je kans op een mooi speelgoedpakket.

Speelgoed van het jaar Pluche

Lees ook deze reviews over winnaars van het Speelgoed van jaar

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.