Speelgoed van het Jaar 2022 - My First Wobbly Cars

Speelgoed van het Jaar | My First Wobbly Cars

De winnaars van de Verkiezing van het Jaar zijn weer. De vakjury koos maar liefst 45 winnende speelgoedartikelen als winnaar in 15 categorieën. Ik mag de komende weken een aantal van deze winnaars uit proberen en jullie daar meer over vertellen. Vandaag is dat de My First Wobbly Cars van Smartmax in de categorie: Peuter.

My First Wobbly Cars

My First Wobbly Cars zijn leuke, vrolijke en magnetische autootjes. Met de onderdelen in de doos maak je zelf de autootjes, maar je kunt er ook een eigen wiebeltrein van maken en hem voort trekken. Mix je autootjes met de metalen ballen en creëer verschillende wiebelende combinaties. Het trekkoord is ook te gebruiken als vishengel!

In de doos

Wobbly Cars

In de doos van de vind je

  • 3 metaken hoofdjes
  • 3 autootjes
  • 1 trekkoord

Uitleg

De losse onderdelen van de Wobbly Cars zijn door magneten makkelijk aan elkaar te koppelen. Je kunt verschillende combinaties maken met de grappige balletjes met gezichten. Maak er losse autootjes van of een lange trein. Met het trekkoord kun je de trein dan voorttrekken.

Juryrapport

De Wobbly Cars zijn een soort tweewieler-autootjes met vrolijke ronde hoofdjes, die magnetisch aan elkaar geplakt kunnen worden tot een treintje van drie wagons. Ze kunnen met een magnetisch koord voortgetrokken worden en waggelen daarbij. Dat geeft een vrolijk geheel! Leuk voor jonge kinderen om mee te spelen en te bewegen. Het bevordert de fijne en grove motoriek en het evenwicht bij het lopen. De kennismaking met magnetisme zal door veel jonge kinderen als verrassend ervaren worden.

Dit vinden wij van My First Wobbly Cars

My First Wobbly Cars zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. De vrolijke kleuren en de grappig gezichtjes spreken iedereen aan. Door de ronde vormen zijn de onderdelen makkelijk vast te houden en de magneten zorgen ervoor dat de autootjes makkelijk in- en aan elkaar te koppelen zijn. Het losse trekkoord is ook erg leuk om de autootjes of een heel treintje mee voort te trekken. Maar zeker ook leuk als hengel.

Stem ook mee voor de verkiezing van het speelgoed van het jaar 2022

My First Wobbly Cars is een van de 3 winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing in de categorie Peuter. Naast deze prijs maken ze ook nog kans op de Publieksprijs in deze categorie. Maar daarvoor hebben ze jouw hulp nodig. Tot en met 30 oktober kun jij stemmen op deze winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing via speelgoedvanhetjaar.nl. Hiermee bepaal jij mee wie de Publieksprijs ontvangt en maak je kans op een mooi speelgoedpakket.

Speelgoed van het Jaar 2022 Peuter

Lees ook deze reviews over winnaars van het Speelgoed van jaar

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.