Scooby-doo Cartoon Network

Dit zijn de highlights in oktober van Cartoon Network

Ook deze maand heeft Cartoon Network weer een paar leuke series voor je klaarstaan. Zo kun je griezelen met speciale Halloween-afleveringen van Scooby-Doo, The Teen Titans, Gumball en meer. Ook is er een nieuwe serie te zien Total Dramarama en kun je genieten van nieuwe afleveringen van Scooby-Doo. Verder mag ik deze maand ook een speciaal Scooby-Doo-pakket verloten.

Total Dramarama

De ‘Total Dramarama’-serie herintroduceert een aantal van de originele “Total Drama”-personages in een alternatief universum waar ze verouderd zijn van peuters tot tieners. Hier is waar alle drama begon. Volg de avonturen van je lievelings-Total Drama-karakters in het kinderdagverblijf. Het zijn dan misschien kleuters, maar Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen en Courtney zijn uitbundiger dan ooit. Lukt het Chef om deze kleine monstertjes onder controle te houden? Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks.

Cartoon Network - Total Dramarama

.

Het gloednieuwe 3e seizoen van Total Dramarama is te zien 24 oktober, elke weekdag om 15:00 uur bij Cartoon Network.

Scooby-Doo en Raad de Clue

De bende is terug met nieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clue. Moediger, avontuurlijker, slimmer, leuker, en zoals altijd, hongerig dan ooit! En dit keer worden ze vergezeld bij hun spookjagende en mysterie-oplossende avonturen door speciale gasten die onze vrienden helpen te achterhalen wie achter al die mysterieuze verschijningen zit. Samen kunnen ze alles aan en lossen ze de mysteries in een mum van tijd op.

Cartoon Network - Scooby-Doo en Raad de Clue

.

Kijk vanaf 10 oktober elke weekdag om 18:15 uur naar de nieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clue bij Cartoon Network!

Halloween bij Cartoon Network

De maand oktober eindigt natuurlijk altijd met het Halloween-feest. Natuurlijk zal het ook weer volop griezelig worden bij Cartoon Network! Vanaf 29 oktober kun je elke dag om 10:50 uur genieten van extra spannende afleveringen van Scooby-Doo, The Teen Titans, Gumball en meer. Durf jij te kijken?

Winactie Cartoon Network “Scooby Doo“-pakket is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik een speciaal “Scooby Doo”-pakket verloten met daarin een “Cartoon Network”-rugzak, een “Scooby Doo”-rietje (zo’n plastic kronkel rietje voor meervoudig gebruik), Scooby-magneet, glow-in-the-darksticker en Scooby-knuffeltje. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

26 thoughts on “Dit zijn de highlights in oktober van Cartoon Network

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.