Sinterklaas Verlanglijstje van Papa

Misschien is het verlanglijstje van Papa wel een van de lastigste om door te geven aan de Sint. Net als bij de Mama’s hebben Papa’s vaak alles al en zijn ze best tevreden. Natuurlijk wil de Sint ook de papa’s in het zonnetje zetten en iets voor ze meenemen uit Spanje. Vandaag dus wat tips voor de papa’s om op hun verlanglijstje te zetten. Daarbij ook weer een leuke winactie; ik mag namelijk 2x de DVD van de spannende serie HS13 weggeven! Dat vinden ook de papa’s vast heel leuk om in hun schoen te krijgen.

 Verlanglijstje van PapaPersoonlijk telefoon of tabelhoes

Onze telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze levens. Om ze te beschermen tegen beschadigingen bij vallen en andere ongelukjes, is het verstandig om er een hoesje om heen te doen. Bij EGOsketch kun je online deze hoesjes geheel personaliseren. Kies je favoriete hoesje, je mooiste foto, voeg er eventueel nog tekst aan toe en klaar is het hoesje. Omdat je helemaal vrij bent in je ontwerp, is dit ook zeker een leuke cadeau voor stoere vaders. Je kan kiezen voor een afbeelding van je kroost, maar ook gaan voor die foto van de grootste gevangen vis of toch Star Wars.
De telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zorgen zij ervoor dat jouw persoonlijke hoesje dezelfde dag nog verzonden wordt!

Waarom EGOsketch?telefoon
1 Beste printkwaliteit, jouw ontwerp vervaagt niet
2 Groot assortiment met meer dan 300 verschillende hoesjes.
3 Geen verzendkosten, waar ook ter wereld
4 Vóór 16:00 besteld? Vandaag nog verzonden!
5 Gratis koffie als je komt kijken terwijl jouw product gemaakt wordt

Scheurkalenders

Pakjesavond is bij uitstek het moment voor het krijgen van een nieuwe kalender voor het nieuwe jaar. Scheurkalenders zijn er tegenwoordig in zoveel soorten dat er voor iedereen wel eentje tussen zit. Denk aan de Scheurkalender van Fokke en Sukke, Buurman & Buurman of toch liever eentje met elke dag een Sudoku of een Braintraining.

9200000048936336-copy 9200000055151281-copy 9200000057279680 9200000031357043

Bij Bol.com vind je bijna 90 verschillende scheurkalenders, dus voor elke soort papa wel eentje.

Kras Adventskalender of Oudejaarsslot

Bij ons in huis horen deze cadeautjes bij de maand december. De kinderen krijgen altijd een adventskalender met chocolaatjes of cadeautjes en Papa krijgt er eentje om te krassen. De verleiding is groot om hem in een keer open te krassen, maar toch doen we het netjes een voor een. De kans op winnen is 1 op 2 en de prijs kan oplopen tot  € 250.000 netto. afbeelding2Naast de €5 is er sinds vorig jaar ook eentje van €10 met een betere winkans en natuurlijk een hogere hoofdprijzen.
Een andere loterij die hoort bij december is wel de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij. We vieren Oud en Nieuw meestal met onze vrienden en iedereen heeft wel een lot en filosoferen we die avond wat ze zouden doen met een miljoen.

Echte heren smeren

Gezichtsverzorging is iets wat ook voor mannen is. Steeds meer mannen smeren dan ook regelmatig met goede huidproducten. Deze zijn wel anders dan de producten die vrouwen gebruiken. Wist je dat mannen gemiddeld tien jaar later rimpels krijgen dan vrouwen? Maar dat is niet het enige verschil, want de mannenhuid is in vergelijking tot die van vrouwen:

  1. Dikker en heeft grovere poriën
  2. Heeft meer zweetklieren
  3. Bevat meer collageen en voelt daardoor steviger aan
  4. Heeft een grotere talgproductie en daardoor meer kans op acné

000963250_002_gezichtsverzorging

De gezichtsproducten van Etos hebben een verzorgende werking, verzachten de huid en zorgen voor het natuurlijke behoud van de vochtbalans. Van gezichtscrub tot crème en van reingingsgel tot anti-rimpel crème.

Gekke Marsepein

Zeker voor de papa’s die niet weten wat ze moeten vraag aan de Sint, zijn er ook dit jaar weer veel leuke varianten marsepein te vinden. marsepein-gelukskoekjes-60900046-listermainHoudt papa wel eens van een patatje of pizza, dan zijn die ook verkrijgbaar in marsepein. Eet hij liever gezond, kies dan voor een marsepeinen wortel of appel. Marsepein gereedschap, smartphone of het grote boek van Sinterklaas zijn inspiratiebronnen voor de leukste sinterklaasgedichten. Dit jaar zijn er bij de HEMA ook marsepeinen gelukskoekjes verkrijgbaar, met spreuk.

DVD Vlucht HS13

Vanaf 22 november is de spannende serie Vlucht HS13 op DVD verkrijgbaar. De serie met in de hoofdrollen Katja Schuurman (Nieuwe Buren, GTST), Jeroen Spitzenberger (Divorce, Alles is Liefde) en Daniel Boissevain (Gooische Vrouwen, Meiden van de Wit) werd uitgezonden op NPO 3 en was een groot succes. De serie trok gemiddeld 800.000 kijkers. In Vlucht HS13 speelt Katja Schuurman de rol van de succesvolle zakenvrouw Liv. Haar leven wordt op zijn kop gezet als de vlucht, die haar echtgenoot (Daniel Boissevain) heeft geboekt, neerstort op weg naar Barcelona. Waarna zij, haar zoontje Mart, zijn broer Haje (Jeroen Spitzenberger) geconfronteerd worden met bizarre ontwikkelingen die een duister verleden naar boven brengen.

Winactie

Speciaal voor de feestdagen mag ik van 2x de DVD van Vlucht HS13 weggeven. Een mooi cadeau voor je vriend/man, je vader, je broer of voor jezelf

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je mee doet. Ik zou het extra leuk als je me zou laten weten voor welke serie jij thuis blijft
    Vergeet ook niet een geldig e-mailadres achter te laten. Op deze manier heb ik ik een geldig email adres van je heb, mocht je als winnaar uit de bus komen
  • Het Liken en delen van deze actie op Mama’s Liefste op Facebook wordt zeer gewaardeerd.

De winnaars zijn…. Jan en Bea Gefeliciteerd!
Ik mail jullie vandaag nog even ter bevestiging

winnaar-hs13-1 winnaar-hs13-2

samenwerking

Spread the love

44 thoughts on “Sinterklaas Verlanglijstje van Papa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.