Xmas WithLove

WithLove.TV het me-time (kerst)momentje voor moeders

Heel af en toe moet ik even op de rem trappen en mezelf een avondje vrijaf gunnen. Net als de meeste moeders is er altijd wel een excuus om te blijven rennen en draven. Maar om dat vol te houden, moet je af en toe even lekker op de bank nestelen met een dekentje, kop thee, chocolade en een lekkere romkom! Bij de nieuwe streamingdienst WithLove heb je daar keuze genoeg! Ik mag niet alleen een jaarabonnement verloten, maar ook iedereen een maand gratis WithLove.tv aanbieden. Helemaal nu met de kerst voor de deur, is het dé zender voor alle feelgood kerstfilms.

WithLove

Sinds kort zijn er naast Netflix nog veel meer andere streamingdiensten beschikbaar in Nederland. WithLove is zo’n platform, vol met heerlijke feelgoodfilms en -series. Ideaal om even de hectiek van de dag te ontvluchten en lekker te ontspannen, met je verstand op nul!

WithLove – de meest romantische streamingdienst van Nederland

WithLove is echt de plek voor vrouwen; moeders met jonge kinderen, vriendinnen die van feelgood films houden, carrièrevrouwen die even de drukte willen ontlopen. Het aanbod is dan ook voornamelijk echte romantische films en series. zonder ingewikkeld plot en met een herkenbare liefdeslijn. Zeg maar van het genre Hallmark; lekker zoetsappige, simpele romcoms, zoals de slogans op een Hallmark-kaart. Elke week worden er nieuwe films toegevoegd; van de bekende klassiekers tot films die nog nooit eerder in Nederland zijn vertoond. 

WithLove

In Amerika zijn dit soort films al jaren erg populair. Er is zelfs een Hallmark Channel (daar komt de term dan ook vandaan) met een grote achterban. Er is zelfs elk jaar een speciaal romcomfestival.

Het fijne van deze streamingdienst is ook dat je al deze films en series van WithLove overal kan kijken; op je laptop, mobiel of tablet. Via je Chromecast of Apple Airplay kun je het ook streamen naar je televisie. Download de WithLove app voor iOS of Android. Zo kun je lekker kijken in de trein, of als manlief voetbal wil kijken en de kinderen hun favoriete kinderserie.

Xmas WithLove – het grootste kerstplatform van Nederland

Vanaf half november is WithLove helemaal omgetoverd tot het grootste kerstplatform van Nederland: Xmas WithLove. Steek de open haard maar aan en ga even lekker onder een dekentje op de bank zitten. Met een warme kop thee en een zak chocoladekerstkransjes voelt het elke dag bij WithLove als kerst. Er zijn in totaal meer dan 70 verschillende kerstfilms te zien tijdens de speciale kerstdagen. Van romantische dates op de ijsbaan tot ingesneeuwd worden in een berghut, het is de komende maand heerlijk genieten bij Xmas WithLove!

Xmas WithLove

Gratis een maand WithLove proberen via Mama’s Liefste

Ben je gek op romantische kerstfilms, dan is dit de maand om WithLove eens uit te proberen. Aan alle lezers van Mama’s Liefste mag ik namelijk niet 14 dagen, maar een hele maand gratis aanbieden. Daarna betaal je maar €5,95 per maand. Het abonnement is ieder moment opzegbaar. Dus je zit nergens aan vast.

Xmas WithLoce Countdown

Registeer nu snel, want vanaf 1 december begint de Countdown to Xmas; met elke dag een verrassings-kerstfilm.

Winactie een jaarabonnement WithLove.tv is gesloten

Meld je hier aan voor een maand gratis WithLove.tv! Kies bij het dropdownmenu voor Mama’s Liefste en laat je gegevens achter. Binnen 5 minuten ontvang je een vouchercode in je mailbox. Activeer de code en geniet de komende maand van alle kerstfilms. En wie weet wordt dit abonnement wel verlengd tot 1 jaar!

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

De winnaar is

Spread the love

6 thoughts on “WithLove.TV het me-time (kerst)momentje voor moeders

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.