Play Doh Pizza Chef

Play-Doh Pizza Chef voor de pizzaliefhebber

Wie houdt er nou niet van pizza? Mijn dames in ieder geval wel! Niet alleen om te eten, maar zeker ook om zelf te maken. Omdat elke dag pizza eten een beetje gortig is, hebben ze nu hun eigen pizzaoven; de Play-Doh Pizza Chef. Hiermee maken ze de mooiste pizza’s voor iedereen en beleven ze er veel lol aan. Dit jaar heeft Play-Doh diverse leuke nieuwe sets. Zo ook de Drollendraaiende IJseenhoorn en deze mag ik dan ook verloten.

Play-Doh Pizza Chef

Play-Doh kennen we allemaal en de meeste van ons hebben er in hun jeugd ook vele uren mee gespeeld. Deze speelklei zelf is niet veranderd, wellicht wat extra kleurtjes, maar elk jaar komen er wel nieuwe sets bij om de fantasie van de kinderen te prikkelen. Zoals de Play-Doh Pizza Chef. Je eigen pizzaoven met alles wat je nodig hebt om de heerlijkste pizza’s mee te beleggen.

Play-Doh Pizza Chef

Play-Doh Pizza Chef

Start met je eigen Play-Doh-pizzabodem in de oven. Daarna versier je hem geheel naar eigen smaak. Houd je van groente, of juist pizza hawaï? Als je goed kijkt, vind je overal grappige vormpjes op en rond de oven. Zo maak je elke topping die je maar wilt. Voor wat inspiratie vind je ook een paar handige receptkaarten in de doos.

Als je klaar bent, bestrooi je de foppizza met kaas uit de rasp en leg je hem op de pizzaschep of de op pizzaschaal en snijd je hem met het steekvormpje in puntjes.

Deze nieuwe kleipizzaoven maakt van alle kinderen een geweldige chefkok. Hier in de keuken kunnen kinderen vanaf drie jaar lekker creatief bezig zijn. Het pakket bevat vijf Play-Doh-kleuren in standaardpotjes van 56 gram. De set bevat ook instructies en drie ideeënkaarten waarop stap-voor-stap staat uitgelegd hoe je verschillende Play-Doh-pizzacreaties maakt.

Play-Doh Drollendraaiende IJseenhoorn

Eén van de andere leuke nieuwe kleisets is de eenhoorn Tootie. Deze hilarische Play-Doh-ijsmaker doets niets liever dan te gekke Play-Doh-ijsjes draaien. Als de gekleurde Play-Doh-ijsdrolletjes uit haar je-weet-wel komen, maakt de speelgoedeenhoorn lachgeluidjes en verandert zelfs haar gezichtsuitdrukking.

Play-Doh Popcorn Party

Deze Popcorn Party voor kinderen bevat alles wat je nodig hebt om je eigen creatieve Play-Doh-popcornkunstwerken te maken. Gebruik de popcornmaker om het kleine, middelgrote en grote emmertje met namaakpopcorn te vullen. Meng de popcorn daarna met gekke nepsnacks! Met de stempels en vormpjes met snoepthema, maak je namaakpretzels, fopsnoepjes en nog veel meer. Vergeet niet om er met de siroopschenker nog een scheutje siroop of boter aan toe te voegen!

Lees ook: Spelen & leren met de nieuwste Play-Doh sets
De wonderlijke wereld van Play-Doh Touch

Winactie Play-Doh Drollendraaiende IJseenhoorn is gesloten

Wij mogen één van deze leuke nieuwe Play-Doh kleisets weggeven en dat is de Drollendraaiende IJseenhoorn. Doe mee aan deze winactie en wie weet komt hij jouw kant op. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

98 thoughts on “Play-Doh Pizza Chef voor de pizzaliefhebber

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.