Miniverse

Er zijn weer nieuwe Miniverse sets

Sinds wij bij de Miniverse po-up store zijn geweest in Hoog-Catherijne, zijn de meiden fan van deze mini’s. Nu zijn er 2 nieuwe MGA’s miniverse-sets verkrijgbaar en natuurlijk wilden zij die wel uitproberen voor een review. Deze sets bestaan uit keukenapparatuur en andere machines en een nieuwe Lifestyle Home-set, met planten, vogelhuisjes en nog veel meer. De meiden kreeg een aantal ballen en gingen meteen aan de slag. Heb jij ook fans in huis of ben je nieuwsgierig geworden, lees dan snel verder en maak kans op ook een setje met deze nieuwe miniverse-sets.

Miniverse

Miniverse Make It Mini Appliances

Voor wie de Miniverse nog niet kennen, hier een korte uitleg. De Miniverse is een Suprisebal met allemaal mini-ingrediënten en accessoires die je nodig hebt om je Minivese te maken. Wat er in de bal zit, weet je pas als je het uitpakt! Er zijn recepten te maken, maar ook leuke huiselijke accessoires zoals planten en vissenkomen. Op de speciale kaart in de bal zie je hoe je je de mini moet maken. En als je klaar bent, zet je de mini ongeveer 5 minuten in direct zonlicht tot de hars hard is. Zodra de hars hard is, is je mini klaar! Je kunt dit ook doen met een UV-lamp.

Lifestyle Home-set

Zoals de naam al suggereert, stralen de Lifestyle Home-sets allemaal een huiselijke sfeer uit. Van cactussen tot bloembedden en van vogelhuisjes tot lantaarns: deze set bevat alles om je thuis te laten voelen. Enkele van deze realistische miniaturen bevatten hars dat uithardt na blootstelling aan UV-licht. Vervolgens is het verzamelobject gereed om mee te spelen, neer te zetten of op te hangen!

Zin in de zomer

Speciaal voor de zomer bevatten de Miniverse uit deze serie Appliances-set met unieke, echt werkende functies. Maak een zomersdrankje met de sapmachines met miniatuur-ijsblokjes. De tap bevat de meegeleverde hars om een echt drankje na te bootsen. Alle items worden geleverd met bekerhouders om het resultaat in volle glorie te serveren. Maar let op, want ondanks dat de drankjes er onweerstaanbaar uitzien, zijn ze niet echt te drinken. Er zijn acht verschillende Miniverse Make It Mini Appliances-stijlen om te verzamelen, maar er is nog een verrassingselement aan toegevoegd. De afbeelding aan de voorkant van de verpakking laat namelijk zien welke machine zich in de bal bevindt, maar de grote verrassing is de kleur van deze machine, want die kan variëren. Verzamel ze allemaal en maak je collectie compleet. 

Wat vonden wij ervan?

De meiden konden niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Uit de ballen haalden ze een leuke sapmachine met ijsblokjes, een vogelkooitje, ijsjes, taart en een salade. Met behulp van mijn nagel-UV-lamp konden ze de hars uit laten harden. Het gefröbel is wel voor de wat oudere kinderen en anders moet je als ouder er wel af en toe bij assisteren. Zeker met de hars. Het is toch wel een beetje een gepriegel en niet helemaal zonder geknoei. Dus een schort en placemat zou ik ook zeker adviseren. Maar het resultaat is te schattig en leuk om in je kamer uit te stallen. Echter meer dan dat kun je er ook niet mee doen. Wij hebben in ieder geval een heerlijke middagactiviteit mee gehad op Tweede Paasdag.

Lees ook: Miniverse – Make It Mini Food: Diner

Winactie Miniverse Set is bgesloten

In samenwerking met Vertigo 6 mag ik een een set met Miniverse-ballen verloten.

  • De winnaar is bekend en persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

33 thoughts on “Er zijn weer nieuwe Miniverse sets

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.