Glinsters en glitters met de Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie 5

Glinsters en glitters met de Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie

Ken jij de Na! Na! Na! Surprisepoppen al? Zeker in een huis met meiden kan je deze rage niet ontgaan zijn. Hij stond al langer op het verlanglijstje van mijn dochter, maar in de voorjaarsvakantie kreeg ze een Na! Na! Na! Surprise Sparkle uit de nieuwe serie. Deze bestaat uit zes supermooie, zachte modepoppen en glinsterende pompontasjes om natuurlijk allemaal te verzamelen. Het uitpakken was een klein feestje met een ballon en confetti. Hoe dat in zijn werk gaat vertel ik je graag en ik heb ook goed nieuws, wat aan één van jullie mag ik ook een Na! Na! Na! Surprise Sparkle laten opsturen.

Glinsters en glitters met de Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie 5

Wie zijn de Na! Na! Na! Surprise?

De Na! Na! Na! Surprise zijn super schattige beweegbare poppen van 19 cm groot. Ze voelen lekker zacht aan, zijn licht van gewicht en zijn daardoor perfect voor kleine kinderhandjes. Elke pop heeft unieke, geprinte details, prachtig haar en hebben altijd op een dier geïnspireerde persoonlijkheid en stijl. Elke serie heeft 6 verschillende poppen, naast de 5 dames zit er ook altijd een jongenspop bij. Bij sommige series is het een verrassing wie je krijgt, maar op de verpakking staat altijd wel een kleine hint in de vorm van een symbooltje. Het openen van je Na! Na! Na! Surprise is een groot feest.

Hoe open je je Na! Na! Na! Surprise?

Als je de verpakking van je Na! Na! Na! Surprise hebt verwijderd vind je een folieballon en een rietje. Dit rietje kun je in de hiervoor bestemde opening stoppen en dan moet je heel hard blazen. Net zo hard totdat – oren dicht – je ballon knalt! De confetti vliegt in het rond, net als bij een echt feestje.

Wat zit er in de Na! Na! Na! Surprise?

Als je de ballon dat wat verder openmaakt zul je een pompontasje vinden met 2 verrassingsverpakkingen. Hierin vind je een verrassingsoutfit en -schoenen. Dit kan meteen een hint zijn over welke pop er in het pompontasje zit. Snel openmaken dus maar! Aan elke pop zit ook een label met daarin haar naam, verjaardag en een klein verhaaltje over haar erop. Het pompontasje in de vorm van een dier is voorzien van een handige clip waarmee je het kunt vastmaken aan een rugzak. Wist je dat haar zelfs ruikt naar een verrassingsgeur?

De Na! Na! Na! Surprise Sparkle – serie 5

De Na! Na! Na! Surprise Sparkle is alweer de serie 5. En zoals de naam het al zegt is het een serie met Sparkles, zo zitten de poppen deze keer verstopt in tasje met glinsterende lovertjes in plaats van een Fluffy pompomtasje. In deze surpriseserie kunnen de dames Daria Duckie, Becky Buckaneer de piraat, Krysta Splash, Marina Jewels de zeemeermin of Sailor Blu verwachten en André Avalanche, de enige jongen in het gezelschap.

Winactie Na! Na! Na! Surprise Sparkle – serie 5 is gesloten

Met dank aan Linden & Barbosa mag ik een Na! Na! Na! Surprise Sparkle – serie 5 verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

74 thoughts on “Glinsters en glitters met de Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.