L.O.L. Surprise! O.M.G. Sunshine Makeover

Laat de zomer maar starten met L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls

Het lijkt nu misschien nog heel ver weg, maar over een week start de lente! Ik kan niet wachten totdat de zon gaat schijnen. Wie nog meer zitten te wachten op de zon, zijn de nieuwe L.O.L. Sunshine Makeover OMG Dolls! Zij veranderen namelijk van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon. Ik kan je verzekeren dat het bij de kinderen een dikke hit zal zijn als ze de poppen overdag mee naar buiten nemen, en de kleurrijke metamorfose ontdekken. Daarnaast zijn er twaalf nieuwe Tots om te verzamelen die zich van een andere kant laten zien in het licht.

L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG

Buiten is het grauw en guur, maar met de nieuwe L.O.L. Surprise! OMG Dolls verdwijnt de winterdip als sneeuw voor de zon. De drie nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG’s veranderen van kleur en stijl als ze in aanraking komen met UV-licht. Daarnaast kunnen de LOL-fans ook 12 nieuwe Tots verzamelen, die de zomer in hun bol hebben. Ze hebben in ieder geval één ding gemeen: ze houden allemaal van de zon en als ze naar buiten gaan, dan ondergaan deze een ware metamorfose en wordt er langzamerhand een nieuw kleurenpalet zichtbaar. Eenmaal weer terug in huis, dan veranderen de haarkleuren en kleuren van de outfits weer terug. Dit proces kan altijd worden herhaald!   

.

Een stralend drietal

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls bestaat uit 3 verschillende personages met ieder een compleet eigen look, kleurenpalet en persoonlijkheid.

 • Bubblegum DJ: Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril.
 • Sunrise: Sunrise springt in het oog door haar kimono, hoge kousen en tie-dye shorts, maar ze is er ook dol op om van outfit te wisselen. Ze probeert anderen te inspireren met haar verschillende looks en haarstijlen.
 • Switches: Als Switches voor de rest van haar leven nog maar één kleur zou mogen gebruiken, dan zou dat pastelroze zijn. Ze weet de buitenwereld altijd te verrassen met haar uitgesproken, gevarieerde looks.

.

 L.O.L. Sunshine! Makeover Tot

Verfrissend en verrassend

Naast grote OMG-poppen zijn er ook 12 kleinere Tots om te verzamelen. De Tots zijn verpakt in een feestelijke bal die niet alleen leuk is om te uit te pakken, maar ook vol zit met verrassende kledingstukken en accessoires. Bovendien worden alle poppen geleverd met een bijpassende waterfles. Wanneer je hen een slokje verkoelend water geeft, kunnen zij verrassend uit de hoek komen door bijvoorbeeld een traantje te laten of het water speels uit te spugen.  

.

Winactie L.O.L. Sunshine Makeover bal is gesloten

 L.O.L. Sunshine! Makeover Tot

In samenwerking met Vertigo 6 mag ik een L.O.L. Sunshine Makeover Tot verloten. De winnaar is bekend. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

59 thoughts on “Laat de zomer maar starten met L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls

 • Angelique Bouwmeester says:

  Gelukkig scheen de zon weer vandaag! Ik vind het heerlijk om alles open te gooien en weer lekker te kunnen luchten zonder dat je bevriest. Ik doe dus heel graag mee!

  • Brenda Groot Bleumink says:

   Wat een leuke winactie!! Wat ik ga doen als het heerlijke lenteweer er aankomt dat is schoonmaken met de achterdeur open, en voor de deur in het zonnetje lekker een bakje koffie drinken.

  • Ilse Kobus-Brinkhuis says:

   Het eerste wat ik ga doen, als de zon weer gaat schijnen, is de achtertuin weer klaar maken. Gezellig buiten zitten, en eten. Kijk er echt naar uit.

 • Wat ik het eerste doe, is mijn stoeltje in de tuin in het zonnetje zetten en genieten van de eerste warmte straaltjes. Picknickje maken samen met mijn dochtertje en genieten van de vogeltjes en lachende kinderen buiten

  • Sharon Romijn-Hoekstra says:

   Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Isabella. Ze is gek op L.O.L. poppetjes! 💕 Zodra de zon gaat schijnen ga ik een lekkere lange wandeling maken. ☀️

 • Leonie Bekke says:

  Wauw wat een leuke winactie 😀Mijn dochter is een grote L.O.L fan.Als de zon weer gaat schijnen ga ik als eerste naar het terras.Heerlijk buiten zitten met een heerlijke Latte Speculoos😀

  • Ohhh als de zon schijnt zet ik eerst de wasmachine aan (want zonnepanelen 😆😆) maar gelijk het stoepkrijt en de bellenblaas naar buiten, covers van het tuinmeubilair en vooral heel veel vitamine D opzuigen… want het is NL, wie weet wanneer die weer gaat schijnen haha.

 • Te gek 🥰🥰 ik doe graag mee voor mijn 2 mega LOL fans 🙌🍀 en wat ik als eerste doe is meteen aan de lente schoonmaak beginnen 😅🤣

 • Joyce Vlastuin says:

  Het is wat wij gaan doen als de zon weet schijnt is picknicken met deze sunshine makeover bal. Als we winnen natuurlijk anders picknicken we ook met lekker drinken en verse broodjes. En dan moeten we maar kijken of wij verkleuren door de zon.

 • Wat ik ga doen zodra de zon schijnt? Een dagje eropuit met de kids!! Na veel stress en drukte verdienen de kids even wat leuks. De sunshine tot zou mijn dochtertje geweldig vinden. Ze is dol op lol, verrassingen en zon. Ze is mijn zomer kindje ☺️

 • Zag ze al eerder voorbijkomen. Ze zijn echt heel erg leuk. Ik doe graag mee voor mijn tuttebel!
  En het eerste wat ik doe als de zon gaat schijnen? Mijn tuin helemaal in orde maken zodat we lekker buiten kunnen zitten❤️
  Marieke onlangs geplaatst…101 Geweldige pranksMy Profile

  • Ohhhh zo onzettend leuk! Dochtertje is hier gek op;)
   Wij gaan straks als de zon gaat schijnen lekker op de fiets door het park fietsen in het zonnetje, naar de bloemetjes kijken die dan weer groeien en een lekker ijsje halen. De eerste zonnestralen weer op je gezicht, heerlijk 🥰

 • Antonia van Eegelen says:

  Ik waag graag een kans voor mijn zonnetje in huis, mijn kleine harte diefje die ik dit heel graag gun.
  Zodra het zonnetje schijnt zitten we tussen de voorjaarsbloemen en planten op het balkon te genieten met een heerlijk kop thee van ons zen moment. wat is het toch heerlijk.

 • Floor Verseveldt says:

  Wat leuk! Ik ga van onze mooie nieuwe tuin genieten. Momenteel is het nog 1 grote zandbak en overal liggen al nieuwe stenen maar vanwege de regen en sneeuw konden ze vorige week niet beginnen dus ik hoop toch dat het voor de zomer klaar is en wij heerlijk van onze nieuwe tuin kunnen genieten.

  • Wat een leuke winactie weer. Het eerste wat ik heb gedaan nu het lentezonnetje weer schijnt, was heerlijk met de kinderen naar de speeltuin en zelf lekker in het zonnetje gezeten. Wat hebben wij weer genoten! Laat de lente maar komen!

 • Jeanine de Kleine says:

  Als de zon weer gaat schijnen krijg ik zin om te kamperen! Heet eerste wat ik ga doen, is de kampeerspullen eens bij elkaar zoeken. De vrolijke, zonnige LOL poppetjes mogen mee!

 • Ik doe graag mee voor mijn bijna jarige! Als de zon weer gaat schijnen dan gaan we een buiten-kinderfeestje plannen: picknicken, spelletjes doen en spelen in de zon.

 • Wat een super aktie!
  Wat wij als eerste doen als de zon weer schijnt, genieten van de stralen. En als de temperatuur een beetje mee werkt, zijn wij veel buiten. Lekker buiten eten, spelletjes doen.

 • Linda Smeets says:

  Wat leuk! Onze dochter is helemaal fan dus ik doe dan ook graag mee.
  Als het zonnetje weer gaat schijnen gaan wij naar de ijsboerderij, heerlijk op het buitenterras zitten, een ijsje eten en spelen in de speeltuin aldaar.

 • Ik doe mee, het eerste dat ik ga doen als de zon weer gaat schijnen is mijn tuin opruimen zodat ik daarna heerlijk van de zon kan genieten!

 • De zon schijnt altijd ook al zien wij ze niet ;-D
  Maar als de wolken wegtrekken, de temperatuur weer aangenaam wordt, dan is het eerste dat wij doen een lekkere fietstocht maken met een picknick onderweg.

 • Leuk voor mijn meiden ik doe graag mee! Mmmmm wat ik als eerst zou doen me slippers pakken en dan naar de ijstent gaan om met de kids een heerlijk ijsje te halen en dan lekker buiten op een bankje op te eten☀️

 • Me korte broek uit de kast pakken natuurlijk… en heerlijk genieten van het zonnetje! Mijn dochter zal deze pop helemaal geweldig gaan vinden.

 • Ik doe graag mee. Als de zon weer gaat schijnen, dan ga ik een lekkere lange wandeling op blote voeten maken, in de duinen of op het strand.

 • Diny Frijters says:

  Mooie actie! Het eerste dat ik ga doen als het weer mooi is, is de tuin in. Ik ben dol op tuinieren en met een zonnetje erbij kan ik er echt van genieten.

 • Ik wil de voor en achtertuin weer eens lekker opknappen, dus zodra het kan gaan we lekker aan de slag.

  En doe graag mee voor ons meisje. Ze is groot lol fan.

 • Riannaenco says:

  Als de zon weer schijnt gaan we natuurlijk eerst een ijsje eten zodra de ijssalon weer open is!
  We doen natuurlijk dolgraag mee voor de LOL Switch!

 • Janneke Groenendijk says:

  Super leuk! Ik doe graag mee voor m’n dochters en mijzelf. Ze hebben al een aardige collectie lol bij elkaar gespaard. En we kunnen er geen genoeg van krijgen. En deze lol dolls die veranderen in de zon lijken me helemaal leuk straks in de tuin. Geeft me ook meteen inspiratie om een leuke poppen hoek te maken in de tuin.

 • Doortje Nicolai says:

  Wat heb je toch altijd leuke winacties, Fleur! Het eerste wat ik doe als de zon schijnt is met mijn kleinkinderen naar de speeltuin gaan, daar genieten we alledrie zo van! Er we “verkleuren” ook een beetje, net als die mooie Sunshine L.O.L surprise Dolls 😉

 • Els Timmers says:

  Gaaf! Ik doe graag mee en ga lekker fietsen in de bossen als het weer beter wordt. Ik hou niet van nattigheid en kou maar zonder jas fietsen vind ik heerlijk in het lentezonnetje!

 • Gaaf, ik doe graag mee! Het eerste wat ik ga doen als de zon weer gaat schijnen is mijn moestuin. Die moet nodig een opknapbeurt hebben, haha!

 • Nanny 's Gravenmade says:

  Wat een leuke actie! Het eerste dat ik ga doen, is gezellig met een vriendin met de trein naar een leuke stad gaan. Winkelen, terrasje, eten…ik heb er al helemaal zin in!

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter.
  Als de zon echt terug schijnt dan wil ik vooral heel graag op een bankje in het park zitten met een goed boek en gewoon genieten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.