L.O.L. Surprise! schoencadeautjes

L.O.L. Surprise! schoencadeautjes

Het is bijna niet meer weg te denken van de Sinterklaaslijstjes van mijn meiden; L.O.L. Surprise. Natuurlijk willen ze heel graag de ballen, OMG-poppen en helemaal het huis en de Glamper. Maar geukkig zijn er ook kleine L.O.L. Suprise!-cadeautjes voor in de schoen. Zoals de nieuwe #GLAMlife Ruilkaarten en nieuwe L.O.L. Surprise!-tubes met make-up, stationary en juwelen. Voor de liefhebbers mag ik deze in een pakket ook verloten!

L.O.L. Surprise! schoencadeautjes

Zelf had ik niet bedacht dat de L.O.L. Surprise! zo’n succes zou worden. Maar doordat er steeds nieuwe poppen bijkomen, zoals de OMG’s, en de collectie wordt uitgebreid met vorig jaar een heel L.O.L. Surprise!-huis en dit jaar het Winter Disco Chalet en de Glamper, blijft het ook leven onder de kinderwensen. Zelf sliep ik dit jaar een nachtje in een echt L.O.L. Suprise!-huis in Amsterdam. Het appartement was helemaal aangekleed in L.O.L. Suprise!-stijl, met dekbedden, kussentjes, handdoeken, borden, beker, je kan het zo gek niet verzinnen.

L.O.L. Surprise! Tubes

Een leuk cadeautje om in de schoen te doen voor echte L.O.L. Surprise!-fans, zijn de nieuwe Tubes. Eerder waren er al de L.O.L. Surprise! Sterren waarin kleine verrassingen zaten zoals jewellery, make-up, stationery. In deze nieuwe Tubes vind je deze ook, maar dan natuurlijk in nieuwe uitvoeringen.

Zo vonden wij in onze kleine Tube een lipgloss, in de middelgrote leuke schrijfwaren zoals 2 washi tapes, een flamingo paperclip, stickers en een pennenstopper. Hoe groter de Tube, hoe meer er natuurlijk in zit. Zo zat er in de grote tube maar liefst 3 chokers, 2 haarspeldjes, een ketting, een armband en een sleutelhanger. Zeker de chokers vielen erg in de smaak. Naast dat er leuke spulletjes in de buisjes zitten, zijn deze zelf ook leuk om te bewaren om bijvoorbeeld op je bureau te zetten als pennenbak. De Tubes zijn onder ander te vinden bij de AKO.

L.O.L. Surprise! Ruilkaarten

Het sparen van kaartjes blijft een groot succes. Denk maar aan alle spaaracties bij de supermarkten. Het bekende merk Panini kwam deze maand met een nieuwe L.O.L. Surprise!-serie. Na het stickerboek met zakjes plakplaatjes, zijn er nu #GLAMLIFE ruilkaarten, uiteraard met handige map om je collectie in te bewaren.

Het unboxing effect is natuurlijk hetzelfde als bij de L.O.L. Surprise-ballen, welke kaartjes zouden er in je zakje zitten. Elk zakje bevat 6 kaarten en in totaal kun je 193 van deze SuperGlam-kaarten verzamelen. Er zijn Pop Glitterkaarten, Neon Bright-kaarten, Magic Move-kaarten en 9 fantastische Plastic-kaarten, die je kunt gebruiken om je  L.O.L. poppen-kaarten aan te kleden. Spaar alle L.O.L.-poppen, uit alle series, bij elkaar.

Ook zijn er 27 kaarten om een B.B. Battle mee te spelen, een leuk kaartspel om met vrienden te spelen. Heb je een pagina helemaal gevuld, dan vormen de kaarten bij elkaar een puzzel in het verzamelalbum. Het Startpakket kost €9,99. Hierin vind je alvast 3 zakjes en 2 Limited Edition-kaarten. Losse zakjes zijn te koop voor €1,50.

Winactie L.O.L. Surprise! schoencadeautjespakket is gesloten

Dit weekend vonden mijn dochters deze nieuwe L.O.L. Surprise!-cadeautjes in hun schoen. Maar de Sint heeft er ook een pakketje achter gelaten om te verloten. Hierin vind je een L.O.L. Surprise! Tube jewellery, make-up, stationery en een #GLAMLIFE startpakket met een doosje met maar liefst 24 zakjes ruilkaarten. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

81 thoughts on “L.O.L. Surprise! schoencadeautjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.