Maak kennis met L.O.L. Surprise! Remix

Maak kennis met L.O.L. Surprise! Remix

Ook dit jaar is L.O.L. Surprise! weer volop vertegenwoordigd op het verlanglijstje van mijn dochter. De LOL-familie blijft ook maar uitbreiden. De gloednieuwe L.O.L. Surprise! Remix-poppen vertegenwoordigen elk een muziekgenre: pop, r&b, hiphop, country of rock. Naast hun kekke outfits en accessoires maak je met de verpakkingen ook je eigen boombox.

Maak kennis met L.O.L. Surprise! Remix

L.O.L. Surprise! Remix serie

Deze stoere L.O.L. Surprise! Remix dolls zijn klaar om het podium op te stappen, maar alles wat ze nodig hebben voor hun -So Extra- Tour is geremixt, inclusief hun muziek. Ze roepen de hulp in van alle B.B.’s om samen met hun crew een concert te geven waarvan het dak eraf gaat. Ze staan sterk met een frisse sound, uitbundige mode en supervette moves en doen wat ze het beste kunnen: geweldige muziek maken en die vibe remixen. Deze serie bestaat uit de Hairflip minipoppen, OMG poppen, pets, maar er is ook een Remix Rolkoffer en een echt 4-in-1 tourvliegtuig , dat transformeert in een auto, opnamestudio en DJ cabine!

De verpakking van de L.O.L. Surprise! Remix-poppen en pets spelen echt muziek af. Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspelerverpakking. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor de show. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur? Pak de fantastische mode- en muziekaccessoires van elke pop uit, zodat ze klaar is om te rocken. Help ze dan om de songtekst af te maken! Elke pop wordt geleverd met tekststickers. Combineer de sticker met het nummer op het tekstblad om de songtekst af te maken. Verzamel alle songtekstbladen van de hele L.O.L. Surprise! Remixlijn om het hele nummer te onthullen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te maken.

L.O.L. Surprise Remix Hairflip

Verzamel alle 12 de L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen. Verzamel om een boombox te bouwen door de verpakkingen van 2 L.O.L. Surprise! Hair Flip-poppen en 1 L.O.L. Surprise Remix Pets met elkaar te verbinden. Verzamel muziek en songteksten van de hele L.O.L. Surprise! Remix-lijn om de song compleet te krijgen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te creëren.

L.O.L. Surprise! Remix Huisdieren

L.O.L. Surprise! Pets zijn 12 gloednieuwe personages met echt haar en vertegenwoordigen elk een muziekgenre. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. Ze sluipen backstage voor het ultieme concert, de – So Extra – Tour.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix

O.M.G. zussen zijn klaar om het podium op te stappen, alle spullen voor de – So Extra – Tour zijn geremixt, van muziek tot mode. Elke pop heeft 25 verrassingen, waaronder 2 fashionlooks, 1 paar schoenen, schoenendoos, accessoires, hoedendoos, haarborstel, poppenstandaard, muziekplaat op ware grootte, tijdschrift met songteksten en een verpakking waar je echt muziek op kunt afspelen. Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix

OMG Remix Vliegtuig 4-in-1

B.B.’s, hier spreekt jullie piloot, we zijn klaar om op te stijgen! Reis in stijl met het L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuig. Deze 4-in-1-speelset kan transformeren in een: vliegtuig, auto, opnamestudio en DJ cabine. Pak 50 verrassingen uit, zoals echt werkend licht en geluid, serveerwagentje met borden en bekers, rolkoffers, bagagevakken die open en dicht kunnen, stoelriemen en meer!

Geschikt voor L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepoppen en alle andere L.O.L. Surprise!-poppen. Het 4-in-1 Vliegtuig vervoert onze B.B.’s-supersterren naar het ultieme concert: de -So Extra- Tour. De B.B.’s stappen aan boord van het vliegtuig en kunnen nu ontspannen tijdens de lange vlucht. Als ze landen, trek je het stoelgedeelte uit om van het vliegtuig een auto te maken waarmee ze naar het concert rijden. Maar ineens krijgen ze inspiratie. Deze muzikale meiden moeten meteen een nieuwe song opnemen! Maak los en draai het vliegtuig op zijn kant om er een opnamestudio en DJ cabine van te maken waar de B.B.’s aan hun nieuwe remix kunnen werken. In het vliegtuig zitten stoelen voor 4 poppen plus een stoel voor de piloot. De voorste stoelen kunnen draaien, zodat de BFF’s kunnen kletsen tijdens de vlucht. Als het tijd wordt om te slapen, kantel je de stoelen achterover. Nu kunnen de B.B.’s een schoonheidsslaapje doen.

Er zijn ook heel veel accessoires inbegrepen: 2 nekkussens, 2 slaapmaskers, 2 microfoons, 2 headsets, 2 dekens, tabletaccessoire, ticket, paspoort en meer! Let op: exclusief poppen.

L.O.L. Surprise! OMG Rolkoffer

Met deze handige L.O.L. Surprise! OMG! Rolkoffer heb jij altijd al je L.O.L. Suprise-spullen bij je wanneer je gaat logeren! Je kan het handvat uittrekken zodat je hem achter je aan kan rollen en de trolley niet hoeft te tillen!

L.O.L. Surprise! OMG Rolkoffer

Op de voorkant zijn 2 vakken bevestigd waar ook nog spulletjes in kunnen. Aan de zijkant zit een handig vakje voor wat drinken of bijvoorbeeld je zonnebril! Wil je hem liever op je rug dragen? Dat kan natuurlijk ook.

OMG Collector 2020 Jukebox B.B.- Remix

Ben jij klaar om te rock-‘n-rollen? Maak kennis met Jukebox B.B., de unieke L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 2020 Collector editie-modepop. Deze koningin van de muziek glinstert goudkleurig van top tot teen, van de gouden highlights in haar haar en de verfijnde goudkleurige stiksels op haar mode tot haar luxe accessoires. Ze heeft een heel mooi gezichtje, prachtig gestyled haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Ze is de grote zus van het favoriete L.O.L. Surprise!-personage The Queen en ze is klaar voor het ultieme concert tijdens de – So Extra – Tour.

L.O.L. Surprise! OMG Collector 2020 Jukebox B.B.- Remix

Ze heeft ook al de perfecte look uitgezocht om de show te stelen. Haar spectaculaire mode bestaat uit een korte top met hoge col, een dramatische broek met wijde pijpen van goudbrokaat met kristallen afwerkingen, een fantastisch jack met kraag met kristallen studs en een sensationele, glinsterende cape. Jukebox B.B. is ook inclusief een jukeboxpodium met verlichting dat echt muziek afspeelt! Stop er een muntje in en dan speelt het podium Jukebox B.B.’s rock-‘n-roll-couplet van de verrassingssong. De premium verpakking om te bewaren is een perfect cadeau voor fans en verzamelaars. Jukebox B.B. heeft ook een tijdschrift bij zich met de songteksten voor haar deel van de song.

Remix Super Surprise

De ultieme rockconcert-uitpakervaring zit in de L.O.L. Surprise! Remix Super Surprise. Pak 2 rockbands en 70+ verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! Remix Super Surprise. Met 4 L.O.L. Surprise! O.M.G. modepoppen, 4 L.O.L. Surprise!-poppen (hun zussen) en 4 rockinstrumenten die echt muziek afspelen! Elke L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepop heeft een heel mooi gezichtje, prachtig gestyled haar en een megacoole rockster-stijl. De modepoppen zijn lid van de rockband The Super Sonix en hebben elk hun eigen rockinstrument dat echt muziek afspeelt. Elk instrument heeft 6 unieke geluiden die je kunt beluisteren door op de knoppen te drukken. Speel de instrumenten samen af om je eigen rocksong te creëren. De L.O.L. Surprise!-poppen zijn The Opening Act, en hebben hun eigen rockconcertaccessoires.

Winactie L.O.L. Surprise! Remix Hair flip is gesloten

Met dank aan Linden en Barbosa mag ik een LOL Remix Hair flip weggeven. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

73 thoughts on “Maak kennis met L.O.L. Surprise! Remix

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.