De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

Film tip| De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

Hoera de bioscopen mogen weer open vanaf morgen! Dat betekent ook dat de De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest weer door kan gaan. De Sinterklaasfilm van De Club van Sinterklaas behoort bij ons thuis wel tot één van onze tradities. Even waren we dan ook bang dat het feest niet meer door zou gaan, net als in de film. Wil jij deze film ook graag gaan zien, doe dan mee met de winactie en maak kans op 4 vrijkaartjes voor het hele gezin.

De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

Het verhaal

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga!

De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Genre: familiefilm
Lengte: 67 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Wilbert Gieske, Walter de Donder, Luan Bellinga, Marijn Klaver, Coole Piet, Danspiet, Testpiet
Regisseur en Scenarioschrijver: Martijn Koevoets

Kleurplaat

Kleurplaat De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

Natuurlijkis er ook dit jaar weer een mooi kleurplaat van De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest. Deze vind je hier. Print hem uit, kleur hem in en vergeet hem dan niet in je schoen te doen voor de Pieten om hem mee te nemen naar Sinterklaas.

Winactie 1x 4 vrijkaartjes voor De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest is gesloten

Met dank aan Dutch Filmworks mag ik maar liefst 4 vrijkaartjes voor de film De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest weggeven. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

64 thoughts on “Film tip| De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.