Winterupdate Animal Crossings

Winterupdate | Vier de feestdagen in Animal Crossing: New Horizons

Het mag buiten dan wat kouder worden, gelukkig kunnen we ook uitkijken naar de warme gloed van de feestdagen in Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch. Terwijl de roodbruine esdoornbladeren nu al van de bomen waaien, worden eilanden in het noordelijk halfrond de komende maand ook nog eens getrakteerd op een vers pak sneeuw. Op 19 november verschijnt er weer een gratis update voor Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons - Winterupdate

Winterupdate

De winterupdate in Animal Crossings: New Horizons levert feestelijke evenementen, diverse vernieuwingen en nieuwe mogelijkheden voor vrienden en familie om samen met de eilandbewoners van te genieten. De nieuwe update voegt onder andere twee speciale feestdagen toe. Zo zal het Smakenfestijn op 26 november zijn en Speelgoeddag op 24 december. De winterupdate voegt ook nieuwe emoties en kapsels toe, naast de mogelijkheden om de opslagruimte in huizen uit te breiden en opgeslagen gegevens over te zetten.

Smakenfestijn

Op Smakenfestijn, dat dit jaar op 26 november wordt gevierd, zal topkok Franklin arriveren voor een feestmaal op het plein. Spelers kunnen Franklin helpen ingrediënten te verzamelen voor de gerechten die op het plein gepresenteerd worden. Spelers die Franklin helpen met koken krijgen een cadeau van hem. Let op: dit evenement kan alleen plaatsvinden als de servicebalie reeds gebouwd is.

Speelgoeddag 

Het is de tijd van het jaar waar alle eilandbewoners zich op verheugen… de maand van Speelgoeddag is bijna gearriveerd. Spelers zullen merken dat het eiland en plein de komende weken steeds verder in feestsfeer worden aangekleed. Let ook goed op versierde bomen, want als je daar aan schudt, kunnen er plannen voor feestelijke meubels uit vallen. Van 1 tot 25 december kunnen spelers speelgoed kopen in Nooks Hoek. In de winkel van de zusjes Able zal natuurlijk ook feestelijke kleding te vinden zijn. Wanneer het op 24 december officieel Speelgoeddag is, zal Jingle elk eiland met een bezoek vereren om de feestvreugde te verspreiden. Wanneer spelers hem helpen cadeautjes te bezorgen, ontvangen ze zelf ook een cadeau. Let op: dit evenement kan alleen plaatsvinden als de servicebalie reeds gebouwd is.

image

Overige nieuwe features

Nieuwe emoties en haarstijlen

Spelers kunnen negen nieuwe emoties en haarstijlen krijgen door Nook-miles in te wisselen bij het NookStation in de servicebalie.

Uitbreiding thuisopslag

Spelers die hun huis al hebben uitgebreid naar het grootste formaat en hun schuld afbetaalden kunnen de opslagruimte in hun huis laten uitbreiden door met Tom Nook te praten in de servicebalie. Hierdoor wordt de opslagruimte in het huis van de speler uitgebreid naar 2400 plaatsen.

Willekeurige eilanden bezoeken in dromen

Spelers die het leuk vinden om in hun dromen naar andere eilanden te reizen, kunnen er nu voor kiezen om tijdens het dromen willekeurige eilanden te bezoeken – perfect om inspiratie op te doen!

Samenwerking met Animal Crossing: Pocket Camp

Om de derde verjaardag van Animal Crossing: Pocket Camp te vieren, komt een telefoon met Pocket Camp-thema beschikbaar in Animal Crossing: New Horizons.

Overzetfuncties voor bewoners en eilanden

Er komen twee nieuwe functies die het overzetten van bewoners en eilanden mogelijk maken. De eerste overzetfunctie maakt het mogelijk dat de gegevens van een bewoner worden overgezet naar een ander systeem. Dit omvat de naam, het uiterlijk en het gereedschap van een bewoner, samen met hun inventaris, huis en opgeslagen spullen. De andere functie laat spelers een heel eiland overzetten. Deze functie laat spelers al hun opgeslagen gegevens, inclusief het eiland en alle bewoners overzetten naar een ander systeem. Deze dienst wordt mogelijk door de gratis Eilandoverdrachtssoftware in de Nintendo eShop. Meer details over de voordelen en beperkingen van deze nieuwe overzetdiensten is hier te vinden: https://nintendo.nl/ACNH-overdracht .

 … en meer

Vanaf 1 december verschijnen nieuwe seizoensvoorwerpen bij Nooks Hoek. Tussen 26 en 31 december verschijnen andere feestelijke voorwerpen om nieuwjaarsavond mee te vieren. Op 31 december begint om 19 uur plaatselijke tijd een evenement waarbij wordt afgeteld naar het nieuwe jaar. Spelers kunnen zowel met de eilandbewoners als met vrienden en familie in de game deelnemen aan dit evenement.

De volgende update verschijnt aan het eind van januari. In de komende maanden zullen we meer informatie delen.

Lees ook deze Animal Crossing: New Horizons Tips, tricks en updates

– Uitleg, Tips & Tricks voor beginners
– Zomerupdate
– Zomerupdate #2

Herfstupdate
Winterupdate
Versie 2.0 Update
Happy Home Paradise DLC

Spread the love

2 thoughts on “Winterupdate | Vier de feestdagen in Animal Crossing: New Horizons

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.