MC2 Project Ultimate Makeover Bag

Project Mc2 Ultimate Makeover Bag

De Netflix serie Project Mc2 is een spannende meidenserie over tienerspion McKeyla en haar drie slimme vriendinnen. Samen worden ze geheime agenten en gebruiken hun wetenschappelijke en technische kennis om misdaden op te lossen. Geen standaard meidenserie, maar maakt wetenschap en techniek leuk een aantrekkelijk voor alle meiden. Zo kun je thuis ook uitgebreid experimenteren met verschillende proefjes. Zo ook met de Ultimate Makeover Bag om je eigen make-up te maken. Iets voor jouw dochter? Lees dan snel verder, want ik mag ook zo’n tas weggeven.

Project MC2

Project MC2 is een Amerikaanse comedyserie, die in Nederland te zien is op de zender Netflix. De serie ging in première op 7 augustus 2015 en heeft ondertussen al 6 seizoenen en een paar specials. In de eerste aflevering werft tienerspion McKeyla drie briljante meisjes aan om haar te helpen bij het dwarsbomen van een ruimtelancering van een prins. Hun technische vaardigheden en wetenschappelijke kennis komt daarbij goed van pas. Hierna vormen ze samen het Project Mc2 team en gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionagevaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8 (‘innovate’)!

Ultimate Makeover Bag

NOV8 heeft nu jouw hulp nodig! Laat zien hoe knap je bent (zowel qua uiterlijk als qua brein) met de leuke cosmetische experimenten in de Ultimate Makeover Bag. Met dit S.T.E.A.M. speelgoed maak je eigen make-up met verschillende cosmetische experimenten! Maak je eigen nagellak, lipgloss, haarmascara en make-up van krijt. Bewaar al je geheimen in het chique lab dat is vermomd als een modieuze rugzak. Experimenteer steeds opnieuw en neem je cosmetische scheikunde met je mee, waar je ook gaat of staat. Deze ultieme tas voor de geheim agent, die er geweldig uit wil zien met haar eigen make-up experimenten (vermomd als kunstenaarsmaterialen)

Review

Mijn beide dochters kijken graag naar deze serie en zijn daardoor zeker ook meer geïnteresseerd geraakt om thuis proefjes te doen. Zelf je make-up maken is natuurlijk wel helemaal super tof. In deze kit vind je verschillende ingrediënten om zelf te kunnen experimenten. Zo zien je aan de voorkant van de verpakking al 3 pennen of is het nagellak, lipgloss en mascara? Ook zie je meteen al de verschillende kleuren pigment waarmee je aan de slag kunt. Al deze producten hebben ook een mooi plekje in je eigen laboratorium, aan de binnenkant van de hippe rugtas.

Binnen in de tas vind je verschillende laatjes met vakjes voor je eigen oogschaduw en lipgloss. Maar ook kun je nagellak maken, haarmascara, blush en oogschaduw. Door de verschillende kleuren van het pigment samen te voegen, maak je helemaal je eigen kleur.

Inhoud

In de doos vind je meer dan 15 verschillende accessoires en ingrediënten.

  • de rugtas met geheim laboratorium
  • een lipgloss “pen” / nagellak “marker” / haarmascara “highlighter”
  • een cosmetica potje
  • 2 pippetjes
  • je experimentenboekje – uitleg kun je ook vinden online met speciale MC2 Tutorials
  • Krijtjesschijf met 6 kleuren
  • Basis en kleurstof voor nagellak
  • Lipgloss met gitters en een geurtje

Helaas is het zo dat je met deze kit alleen nog niet aan de slag kunt gaan. Dus het is verstandig om als ouder het instructieboekje eerste even rustig door leest, voordat iedereen enthousiast aan gaan wil gaan. Zorg bijvoorbeeld dat je kokosolie in huis hebt, maizena, kleurloze haargel en nog een paar andere ingrediënten. In de handleiding staan ook leuke weetjes en feitjes over make-up (wist je bijvoorbeeld dat ze vroeger de schubben van vissen en geplette kevers gebruikte om glans te geven aan de make-up) Ook vind je simpele tip om te experimenteren met het aanbrengen van de zelf gemaakte make-up. En natuurlijk is de tas op zich ook al heel leuk om mee te spelen.

Het speelgoed staat aangeduid als 6+. Maar voor het doen van sommige van de experimenten is hulp van een volwassenen wel gewenst. Zeker als de de kokosolie in de oven moet worden gesmolten en gemixt met de kleurenkrijtjes. Deze olie is zo heet dat je je er makkelijk aan brand, dus oplettendheid is wel vereist. 

WINACTIE ULTIMATE MAKEOVER BAG GESLOTEN

Heb jij ook een hele slimme, stijlvolle dochter, die ook wel houdt van een beetje experimenteren met proefjes en make-up? Dan dan is dit zeker een mooi cadeau voor de feestdagen. Van MGA mag ik een Ultimate Makeover Bag verloten onder mijn lezers. Lees hier wat je moet doen om kans te maken op deze mooie prijs t.v.w. €52,95 (bol.com)

Gefeliciteerd

Ultimate Makeover Bag
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere nog lopende winacties

Spread the love

37 thoughts on “Project Mc2 Ultimate Makeover Bag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.