Deltas creatieve boek

De leukste creatieve boeken voor de kerstvakantie

De kerstvakantie is de ideale tijd om lekker binnen een boekje te lezen, te knutselen of samen spelletjes te spelen. Ik heb vandaag een aantal leuke boeken voor je waarmee je je in de kerstvakantie uitstekend kunt vermaken, van spelletjes, challenges, creatieve uitdagingen tot even tijd voor wat ontspanning. Van al deze boeken mag ik er ook eentje verloten. Laat mij dus snel weten welk boek jij zou willen winnen.

Het leukste eenhoorn spelletjesboek 

Het leukste eenhoorn spelletjes boek

Het leukste eenhoorn spelletjesboek is, zoals de titel al verklapt, een superleuk doe-boek vol met spelletjes en puzzels met eenhoorns! Welk meisje vindt dat nou niet leuk! Zoek de verschillen, vind je weg door een doolhof, kleur op code, teken van punt tot punt, of vul logische rijen aan. Genoeg leuke uitdagingen voor uren speelplezier in deze magische wereld vol eenhoorns, sterretjes, cupcakes en regenbogen!

De coolste challenges voor TikTok

De coolste challenges voor TikTok

Als het aan mijn meiden ligt, zouden ze de hele vakantie besteden aan het maken van TikTok-filmpjes. In dit doosje zitten maar liefst 50 van de coolste challenges voor TikTok. Hiermee kunnen ze elkaar uitdagen en krijgen ze inspiratie voor nog veel meer filmpjes. Trek één van de kaartjes, pak je telefoon en dans, playback en prank erop los. Natuurlijk niet alleen leuk voor de jonge meiden, maar zeker ook voor een gezellig avondje met het gezin of voor een familiefeestje.

Upload je filmpje na afloop op TikTok onder de hashtag #tiktokdeltas en wie weet gaat het wel viraal!

Origami Dieren vouwen

Origami Dieren vouwen boek

Bij ons thuis eigenlijk al een beetje traditie aan de kersttafel; Origami Dieren vouwen. Gezellig met z’n allen de uitdaging aan gaan om de mooie vouwcreaties te maken, tussen de gerechten door. Met de origamiprojectjes in dit boek heb je gegarandeerd eindeloos veel vouwpret! Scheur een vouwblaadje uit, volg de bijhorende stap-voor-stapinstructies en leer in een mum van tijd de leukste diertjes vouwen. Flamingo, hond, schaap of vos, origami was nog nooit zo eenvoudig.

Stap voor stap yoga voor kinderen

Stap voor stap yoga voor kinderen

De kerstvakantie is er ook voor de ontspanning. Yoga voor kinderen is altijd erg leuk om te doen. In dit handige standaard Stap voor stap yoga voor kinderen worden 30 houdingen stap voor stap uitgelegd. Een kat, een kikker, een hond, een kameel… Bij yoga worden vaak dieren uitgebeeld en daarom vinden kinderen het erg leuk om mee te doen. In dit boek neemt de auteur jullie mee op 5 denkbeeldige wandelingen waarbij je kind onderweg een dier of een voorwerp mag nabootsen. Dankzij deze houdingen maakt je kind op een speelse manier kennis met yoga en ontdekken jullie samen de positieve effecten ervan. Meer balans tussen lichaam en geest, een groter zelfvertrouwen, minder spanning, een betere houding… Ook voor kinderen zijn de voordelen van yoga eindeloos!

Eenvoudig naaien zonder patronen

Eenvoudig naaien zonder patronen boek

Het boek Eenvoudig naaien zonder patronen is voor al wat oudere kinderen, die graag creatief bezig zijn. Het boek is gevuld met toegankelijke, simpel te maken en trendy modellen om te naaien: rokjes, jurken, topjes, accessoires voor kinderen en volwassenen, tasjes, … Er komt geen patroon aan te pas, je hoeft alleen maar een paar basisvormen uit te knippen en aan elkaar te zetten! Elk project wordt stap voor stap geïllustreerd en uitgelegd. Kortom, het ideale boek voor iedereen die nog nooit een naaimachine heeft aangeraakt of geen zin heeft in ingewikkelde patronen!

Winactie 5x Deltas Creatief boek voor de kerstvakantie is gesloten

In samenwerking met Deltas mag van al deze boeken een exemplaar verloten. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

69 thoughts on “De leukste creatieve boeken voor de kerstvakantie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.