fidget cube

Nieuwe Fidgets; de Fidget Cube & Loopy Looper

Zodra het zakgeld binnen is of een klein extraatje voor een verjaardag of mooi rapport, wordt er meteen gekeken welke fidgets daar van gekocht kunnen worden. Deze enorme fidgetrage is nog lang niet over en er komen dan ook steeds meer nieuwe fidgets bij. Vandaag laat ik je de laatste aanwinsten in de collectie zien.

Fidgets

De meeste kennen de fidgetspinner nog wel, maar het afgelopen jaar heeft dit sensorische speelgoed een vogelvlucht genomen en is het razend populair bij veel kinderen van de basisschoolleeftijd. Deze verzameling van het friemelspeelgoed van mijn dochter blijft maar groeien en ze kan er geen genoeg van krijgen. Naast de old skool fidgetspinner zijn er nu Pop-its, Simple Simpels, Tangles en Wacky Tracks. Zegt dit je allemaal niets, lees dan hier alles over de verschillende fidgets. Maar ondertussen zijn er nog een aantal nieuwe varianten bijgekomen.

De Fidget Cube

Eén van de nieuwe Fidgets van mijn dochter is de Fidget Cube. Dit is een blokje met verschillende knopjes, wieltjes en schakelaars, die je aan de verschillende kanten van de Cube kunt indrukken, klikken en draaien. Altijd al een fascinatie gehad met knopjes of lichtschakelaars, dan is dit echt iets voor jou! Het fidgetspeelgoed, zoals de Cube is natuurlijk voor jong en oud. Het is ideaal voor iedereen die graag iets in zijn handen heeft als afleiding. Met de Fidget Cube houd je je handen lekker bezig waardoor je je beter kan concentreren.

De Fidget Cube komt in de kleuren wit met blauwe of roze schakelaars en knoppen of helemaal in het zwart. Heel handig is ook de Fidget Prism, een sleutelhanger waarin je je Fidget Cube makkelijk overal mee naar toe kan nemen.

Er zijn ook verschillende varianten cubes, zoals de Infinity en Magic cubes. De Infinity kun je steeds openvouwen, dubbelvouwen en er een kubus van maken. De Magic Cube lijkt een beetje qua kleur op Rubic Cubes door de verschillende kleuren vakjes. Deze Magic Cubes kun je in verschillende vormen vouwen, bijvoorbeeld van een kubus in een ster.

De Loopy Looper

Een heel ander soort fidget en mogelijk ook voor de iets meer ervaren friemelaars, is de Loopy Looper. Bij deze nieuwe generatie fidget toys moet je juist wel goed de focus houden. Natuurlijk kun je gaan voor de zen-spinningervaring om je gefocust te houden tijdens je werk. Maar ook kun je jezelf op een leuke manier bezighouden en uitdagen.

De Loopy Looper is namelijk een ronde ring waarin je balletjes kunt laten rondspinnen, dat klink simpel, maar dat is het niet. Je kunt dit op verschillende snelheden doen en wellicht lukt het je zelfs om er trucjes mee te doen. Check de #loopylooper op je socialemediakanalen voor tips en tricks. De Loopy Looper is ideaal voor de momenten waarop je een concentratieboost nodig hebt of een beetje hulp om je creativiteit zijn gang te laten gaan.

Er zijn 4 verschillende Loopy Loopers met allemaal hun eigen moeilijkheidsgraad. Als je uitgespeeld bent, kun je je balletje in de Loopy Looper klemmen en hem wegzetten op de meegeleverde standaard. En voor de zekerheid komen ze ook met een extra balletje.

Winactie 2x Fidget Cube is gesloten

Met dank aan FidgetCube.nl mag ik maar liefst 2x een Fidget Cube verloten. De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met een van de andere winacties in Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

46 thoughts on “Nieuwe Fidgets; de Fidget Cube & Loopy Looper

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.