Review | Ninie wintercollectie

Ninie Wintercollectie 16/17Deze zomer mochten we de Maxi jurk van Ninie voor het eerst reviewen. Die jurk gaat sindsdien, zodra hij uit de was komt, meteen weer aan. Het is de lievelingsjurk van Grote Zus geworden en wordt bij alle speciale gelegenheden ook meteen aangetrokken. Op de vraag of we misschien ook voor de wintercollectie een jurk van Ninie zouden willen reviewen, werd natuurlijk meteen volmondig ja gezegd. Onze keuze viel op het Polojurkje Emma.

Ninie Polo jurkje Emma

Dit lieve en klassieke jurkje heeft een combinatie van een donkerblauwe bloem print met mintgroene mouwen. Het jurkje is gemaakt van zachte tricot (95% katoen/5% lycra) en valt erg mooi en net boven de knie. Prachtig winterjurkje voor elk meisje.

Deze jurk is onderdeel van de Ninie kinderkleding wintercollectie 2016-2017, maar kan het hele jaar door gedragen worden. Je kunt het Ninie jurkje goed combineren met een Ewers of Mala maillot of de roze 3/4 legging, ook uit de Ninie kledinglijn.

Het jurkje is ook verkrijgbaar in 3 varianten; in zwart bloem en taupe rood-roze bloem.
De jurk is verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 146/152 en exclusief verkrijgbaar via Ninie’s webshop voor € 39,95.

 ninie-kinderkleding-polo-dress-marine-bloem-hr ninie-kinderkleding-polo-dress-taupe-bloem-hrninie-kinderkleding-polo-dress-zwart-bloem-hr

De polo jurkjes zijn geproduceerd in India onder goede werkomstandigheden. De naaisters hebben eerlijke lonen gekregen, goede werktijden en er komt uiteraard geen kinderarbeid aan te pas. Alle kleding uit de Ninie kledinglijn is met liefde en eerlijk geproduceerd door zeer ervaren naaisters.

Wat vonden wij ervan?

Net als bij de Maxi jurk, valt de jurk erg mooi. Grote Zus heeft een smal postuur en hierdoor zitten niet alle jurken even mooi. Samen met de Ewers maillot is het een compleet setje dat waarschijnlijk ook weer veel gedragen zal gaan worden de komende winter. Vorige week gingen we een dagje naar Dierenpark Amersfoort en natuurlijk moest de nieuwe jurk meteen aan en showde Grote Zus hem aan iedereen. Er werd een hut gebouwd en ondanks ze een meisje-meisje is, kon ze zich in deze jurk makkelijk bewegen en dus lekker meedoen.

img_1504 img_1503

Ninie wintercollectie 16/17 img_1597

Heeft jouw kind ook een lievelingskledingstuk?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Spread the love

One thought on “Review | Ninie wintercollectie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.