Perspresentatie Party Piet Pablo – Julianatoren

Party Piet PabloNog een paar weken en de Goed Heiligman zet weer voet in Nederland. Vol verwachting klopt ons hart. Wat voor avonturen hij nu weer gaan beleven en niet te vergeten wat vinden we in onze schoen. De voorbereidingen in Spanje zijn al in volle gang en daarom werden wij uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de Julianatoren in Apeldoorn. Daar vond afgelopen dinsdag namelijk de perspresentatie plaats van Party Piet Pablo. Speciaal hiervoor was hij alvast even overgevlogen uit Spanje en hij had veel leuke nieuwtjes te vertellen!

Party Piet Pablo Persconferentie

Vol spanning namen we plaats in het Jul & Julia Theater. Er stond een heuse perstafel met veel microfoons. Dat beloofde heel wat. Mevrouw Suikerspin heette ons allemaal van harte welkom en excuseerde Meneer Kaasgaaf. Door de drukte in de Julianatoren had hij het helaas te druk om aanwezig te zijn. Natuurlijk nam Mevrouw Suikerspin graag zijn honneurs waar en kondigde Party Piet Pablo aan.

lc-4

Mocht je niet weten wie Party Piet Pablo is? Je kent hem waarschijnlijk het beste van zijn Sinterklaashit Zwarte Pieten Stijl. De clips van deze piet zijn ondertussen al meer dan 50.000.000 (!!!) keer bekeken op YouTube. Ik kan je vertellen dat wij daar zeker een groot aandeel in hebben gehad. Andere hits van Party Piet Pablo zijn De Pieten Vibe (2014), De Sint Shake en Pietenliefde feat. Love Piet (2015)

Nieuwe hits & CD

Natuurlijk heeft Party Piet Pablo niet stil gezetten het afgelopen jaar en heeft hij ook voor het Sinterklaasfeest van dit jaar weer nieuwe nummers opgenomen. Tijdens de perspresentatie werd zijn nieuwste clip De Sinterklaas en Pieten Jump voor de allereerste keer vertoont. En er hoort ook weer een leuk dansje bij. De kinderen in de zaal kregen daarom eerst een danslesje en mochten daarna mee dansen met de nieuwe clip.

Maar dat was niet het enige nieuwe liedje van Party Piet Pablo. Na het succesvolle duet Pietenliefde met Love Piet, komt er ook dit jaar een duet van hun samen uit. Stiekem hoopt Party Piet Pablo dat Love Piet verkering met hem wil ;). Love Piet was voor de perspresentatie ook meegekomen vanuit Spanje en samen zongen ze live hun het duet Pietenhart.

ml-9

Omdat Party Piet Pablo nu al een heel aantal hits heeft, werd het wel eens tijd dat er een echt album zou komen. Als verrassing kregen ze daarom de allereerst CD Party Piet Pablo’s Mega Sint Hits. overhandigd van Mevrouw Suikerspin.

ml-8

Het Mega Sint Spektakel in de theaters en JulianaToren

Na al het dansen en zingen was het tijd voor nog meer nieuws. Als Sinterklaas aangekomen is in Nederland, dan zal Party Piet Pablo samen met Love Piet en Sinterklaas ook nog een theatertournee doen door Nederland. Bijzonder is dat ze daarbij op 19, 20 en 26 november de Julianatoren exclusief hebben afgehuurd. Hiermee opent het kinderpretpark ook voor het eerst in de geschiedenis haar deuren in de winter.

Het Mega Sint Spektakel

Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van De Mega Sint Show waar natuurlijk het nieuwe nummer “De Sinterklaas & Pieten Jump” te horen zal zijn. Op het park zijn enorm veel Pieten, mag je Amerigo aaien, ga je Sinterklaas in het echt ontmoeten en zijn er fantastische meet & greets met o.a. Party Piet Pablo en Love Piet. Tevens kun je naar de Pietendisco, de Dansschool show of haal je je eigen Pieten diploma. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een grandioos uitzwaaifeest.

Mini-serie
Alsof het allemaal nog niet genoeg was, kun je vanaf november ook kijken naar een mini-serie met Party Piet Pablo, Love Piet, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin, Deze is speciaal voor dit spektakel opgenomen en te zien is op de Facebook pagina van de Julianatoren.img_2096

Feestje met taart, limonade en pepernoten

De perspresentatie werd afgesloten in het restaurant van de Julianatoren. Hier was limonade voor de kinderen en werd er een hele mooie pietentaart aangesneden voor Party Piet Pablo en Love Piet. Het leek wel een beetje op een huwelijkstaart ;). Ook was er een Meet-en-Greet voor de kinderen met deze speciale Pieten en mochten ze op de foto en handtekeningen vragen. We hadden een geweldige middag, helemaal als je erbij optelt dat we de hele ochtend al in het park in de diverse attracties waren geweest. We gaan zeker terugkomen en wie weet wel voor De Mega Sint Show.

img_2144 img_2155 img_2157

Hebben jullie ook bijgedragen aan de 50.000.000 views voor Party Piet Pablo?

Spread the love

2 thoughts on “Perspresentatie Party Piet Pablo – Julianatoren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.