Review | HemdvoorHem.nl

HemdvoorHem
Meestal deel ik op Mama’s Liefste producten voor kinderen en mama’s. Daarom leek het me wel eens leuk om ook wat aandacht aan de Papa’s te besteden. De webshop HemdvoorHem.nl leek me daarom een goed begin. En heel stiekem is het eigenlijk ook wel een beetje voor Mama’s, die net als ik niet van strijken houden.

Mannen en winkelen…

De meeste kleren in onze kledingkast zijn van mij, dat geef ik eerlijk toe. Papa’s Liefste mag misschien een kwart van de kast vullen met zijn kleding. Gelukkig houdt hij ook niet zo van winkelen en heeft hij daar ook meer dan genoeg ruimte aan. Naast een plank met broeken en shirts, wordt de meeste ruimte ingenomen door zijn overhemden. Deze heeft hij in alle kleuren en met lange en met korte mouwen. Omdat hij niet zo van winkelen houdt, koopt hij ze het liefste online bij Hemd voor Hem.

Voor hem

Hemd voor Hem is een online aanbieder van herenmode. Het aanbod bestaat uit verschillende overhemden, de strijkvrije overhemden, polo’s, ondergoed en accessoires. Heel fijn is dat deze shop altijd en overal toegankelijk is: op de desktop, tablet of smartphone, net wat het beste uitkomt. Zo wordt winkelen voor een goed overhemd, net zo makkelijk als het bestellen van een pizza. Dit komt ook door de uitgebreide omschrijvingen van de kledingstukken. Denk aan de productomschrijving, een maattabel en de pasvorm. Fijn is ook dat de verzending gratis is, maar ook het retour sturen. Mocht het overhemd toch niet zijn wat er van werd verwacht is er een retourtermijn van 100 dagen.

Hemd voor Hem

Voor haar

Natuurlijk is het fijn dat de papa’s zelf nu makkelijk hun kleding online kunnen kopen bij Hemd voor Hem. Gelukkig is daarbij toch ook wel gedacht aan de mama’s. Want de webshop heeft namelijk strijkvrije overhemden. Ideaal voor de papa’s die er onberispelijk en kreukvrij willen uitzien en voor de mama’s die oorlog hebben verklaart aan de strijkijzers. Persoonlijk vind ik dat namelijk het vervelendste huishoudelijke klusje.

“Voorkomen is beter dan genezen en dus is strijken voor de dommen ” aldus de eigenaar van Hemdvoorhem.nl. Vaak zijn er ook goedkope strijkvrije overhemden met polyester, maar die leiden tot zweterigheid. Daarom zijn de overhemden van Hemd voor Hem gemaakt van 100% katoen en hebben ze merken als Seidensticker, Olymp en Eterna.

Strijk jij de overhemden van je man?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Spread the love

One thought on “Review | HemdvoorHem.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.