Panini-stickers FIFA World Cup 2022

WK 2022 Voetbal Panini plaatjes sparen

Vandaag gaat dan eindelijk het WK 2022 van start. Dit zal je vast niet ontgaan zijn. Ondanks dat Nederland misschien wat minder oranje kleurt dan andere jaren, is er toch veel aandacht voor dit toernooi. Een van de dingen die horen bij zo’n toernooi zijn de collectebles zoals het officiële Panini Stickerboek. Begin de collectie met het Mega Startpakket, dat bestaat uit 1 album en 4 zakjes! En laat ik nou toevallig zo’n pakket hebben liggen, met een extra zakje. Wil je deze winnen, doe dan snel mee!

Voetbalgekte

Vanaf vandaag breekt de Oranjekoorts weer los in ons land. Om 17.00 uur speelt Oranje zijn eerste wedstrijd in groep A en de komende dagen zullen wij ook de andere tegenstanders uit deze groep treffen. Het was al weer even geleden dat Nederland mocht meedoen aan een WK, maar de voetbalkenners zijn het er wel over eens dat Nederland een goede kans heeft om zeker door te gaan naar de achtste finale. Maar of ze ook kampioen worden… Ik heb horen fluisteren dat Brazilië de grootste kanshebber is, maar Nederland is toch wel de underdog.

Panini Voetbalkaarten en stickers

Bij een EK of WK horen natuurlijk de nodige oranje verzamelitems. Eentje daarvan is al jaren het officiële Panini-stickerboek. Hierin kun je van alle 32 teams, die gekwalificeerd zijn voor het toernooi, de stickers sparen van de 18 spelers per team in officiële kleuren en met hun badges. Elk team heeft zijn eigen teampagina’s, compleet met een teamfoto, het logo van de voetbalfederatie, plus details over de route van elk land naar de eindfase en natuurlijk het toernooischema. En natuurlijk zijn er, zoals in elke klassieke Panini FIFA World Cup™-collectie, stickers met de trofee en officiële symbolen van het evenement.

De gehele stickercollectie bestaat uit maar liefst 638 stickers, waaronder 80 limeted editon stickers. Deze superzeldzame stickers zijn willekeurig in de standaard stickerzakjes zijn gestopt, 1 per 100 zakjes. Deze stickers onderscheiden zich van de hoofdcollectie, omdat ze een actieafbeelding op de voorkant hebben. Er zijn twintig spelers geselecteerd, zowel Legends als Rookies, die elk in verschillende kleurvariaties worden weergegeven.

.

Winactie FIFA WorldCup voetbalplaatjes starterset is gesloten

Met dank aan Unbox Now mag ik een Panini-starterspakket met daarin het album en 4 plaatjes verloten. De winaar is

Panini-stickers FIFA World Cup 2022
  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

21 thoughts on “WK 2022 Voetbal Panini plaatjes sparen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.