Winweek #1 | Wat een Pech, mijn NAAM is weg

Vandaag start de W I N W E E K op Mama’s Liefste. Ter ere van de eerste verjaardag van mijn blog heb ik een heel aantal leuke winacties voor jullie in petto. We beginnen met het persoonlijke prentenboek “Wat een pech, mijn NAAM is weg”. Ik vind het heel erg leuk om dit boek te mogen weggeven. Niet alleen om het een ontzettend leuk boek is, maar ook omdat ik al eerder een review over dit boek schreef en dat een van mijn meest gelezen blogs is van het afgelopen jaar.

Wat een pech, mijn naam is wegNu Mama’s Liefste een jaar bestaat, is het een goed moment om eens terug te kijken. Waar heb ik allemaal over geschreven en wat is er veel gelezen. Een van mijn allereerste blogs schreef ik over een heel leuk gepersonaliseerd prentenboek “Wat een Pech, mijn NAAM is weg”. Het was ook een van mijn eerste zelf georganiseerde winacties. Bij het boek had ik namelijk 3 kortingsbonnen gekregen en het leek mij leuk om deze weg te geven aan mijn lezers. Toen waren dat er nog niet zo veel en echt lekker liep die winactie dan ook niet.

https://www.mamasliefste.nl/winactie/kids-boek-wat-een-pech-mijn-naam-is-weg/

Maar na een aantal maanden waren er toch een paar lezers die de post hadden gevonden en me vroegen of de kortingscode nog beschikbaar was. Heel leuk natuurlijk en het viel me toen ook op, dat deze blog toch nog dagelijks (!) wordt gelezen. Hierdoor staat deze post heel hoog in mijn top 10 best gelezen blogs. En daarom is het extra leuk dat ik vandaag het boek ook aan iemand anders mag weggeven.

Wat een Pech, mijn NAAM is weg

“Wat een pech, mijn NAAM is weg” is een heel bijzonder prentenboek. In dit boek komt een meisje of jongetje er achter dat haar/zijn weg is. Tijdens een magische zoektocht geven diverse dieren en fantasiefiguren steeds een letter van de naam terug. Zo wordt de naam weer gevonden en blijkt het personage dezelfde naam te hebben als je kind. Het verhaal is in rijmvorm geschreven en dat vind ik altijd lekker lezen. Het geeft een bepaald ritme en de kinderen kunnen de zinnen zelf makkelijk afmaken.

Wat een pech, mijn naam is weg

Bij het maken van het boek kun je natuurlijk kiezen of het voor een jongetje of voor een meisje is en de naam. Maar ook kun je zelf meebepalen wie de letter weg geeft. Dit kan niet bij alle letters, maar voor sommige zijn er meerdere keuze. Zo kan je bij de letter A kiezen voor het aardvarken, de adelaar of de angsthaas. Ook kreeg je meteen de pagina te zien en kun je het dus altijd zelf even lezen.

Wat een pech, mijn naam is weg
Tot slot kun je het voorwoord ook zelf aanpassen of schrijven, maar ik vind hem zelf te mooi om aan te passen.

Ons hele leven lang mogen we vele magische en wonderlijke wezens ontmoeten.
Deze zijn slechts het begin. We hopen dat er nog vele volgen.

Nog veel meer

Naast dat het verhaal in het prentenboek erg leuk is, is er nog veel meer. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de levering van het boek een geniale handleiding. Ik hoor je denken “hoezo een handleiding?” Natuurlijk weten alle ouders best wel hoe ze een boek moeten voorlezen, maar daardoor deze extra grappig.
Op de website van Lostmy.name kun je niet alleen het boek bestellen, maar kun je ook Slimme trucs vinden. In deze blog vind je activiteiten voor kids, knutselwerk, ideeën en toffe downloads. Heerlijk om rond te snuffelen en de leukste en grappiste ideeën op te doen voor bijvoorbeeld de aankomende kerstvakantie.

Winactie

Ik vind het heel erg leuk dat ik nu het gepersonaliseerde prentenboek “Wat een pech, mijn NAAM is weg” mag weggeven tijdens deze W I N W E E K! Wil jij ook zo’n leuk boek winnen voor je kind t.w.v. €26,99

  • De winnaar is…. Bodil – Gefeliciteerd!
    Ik mail je vandaag om te zorgen dat je het boek zo snel mogelijk kunt bestellen en nog hopelijk voor de kerst in huis hebt.
    Vergeet niet te reageren binnen 48 uur, anders zal ik een nieuw lootje trekken.

Niet gewonnen, niet getreurd, je kunt nog mee doen aan de andere winacties tijdens de Winweek

samenwerking

Spread the love

54 thoughts on “Winweek #1 | Wat een Pech, mijn NAAM is weg

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.