Ook Souza prinsesjes moeten gewoon naar school

Ook Souza prinsesjes moeten gewoon naar school

Wie mijn blog al wat langer volgt, weet dat ik 2 meiden heb, die gek zijn op verkleden en schminken. Ze doen niets liever dan zich omtoveren in kleine prinsesjes. Maar deze prinsesjes moeten ook naar school en dat kan niet altijd in een prinsessenjurk en met make-up op. Daarom waren we blij met de nieuwste producten van Souza die geschikt zijn voor prinsesjes op school.

Ook Souza prinsesjes moeten gewoon naar school

Eerder kwam de postbode al een keer zo’n mooie rode doos van Souza brengen. Daar in zat toen een mooie prinsessenjurk, echte gouden muiltjes, oorbellen, een tas en make-up. De ideale uitzet voor elke prinses om lekker te verkleden en te tutten. Menigmaal zijn deze spullen aangetrokken en gebruikt. Mijn meiden en hun vriendinnetjes kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar wel altijd thuis en alleen op meester/juffen-dag mocht dat aan naar school.

Elk meisje een echte prinses met een jurk van Souza!

De komst van een nieuwe rode doos zorgde voor de nodige opwinding in ons kleine paleisje. Deze keer geen prinsessenjurk of muiltjes, maar een setje met haaraccessoires, lipgloss, plakoorbellen, nagellak en nailart. Natuurlijk allemaal wel in het roze, maar toch echt voor een naar schoolgaande prinsesje.

Als eerste werden de nageltjes gelakt. In de doos zaten 2 flesje met glitternagellak in de kleuren roze en paars. Omdat er niet gekozen kon worden, lakte we de ene hand roze en de ander hand paars. Na een maar minuten ongeduldig wachten, konden de stickertjes op de nagels worden geplakt. Op het velletje zaten allemaal lieve vlindertjes. De leuke armband maakte het plaatje helemaal af.

Daarna waren de haren aan de beurt. In haar lage haren maakte we een vlechtje en met de bloemen elastiekjes ziet het er meteen heel gezellig uit. De diadeem kon er ook nog bij in, met een mooie roze rozet aan de andere kant.

 

Tot slot plakte we een oorbelletje op elk oor. Voor deze keer mocht er ook een beetje lipgloss op naar school. Er was keuze uit de tinten roze: raspberry en cherry. Nog een paar keer smakken met die lippen en klaar is deze prinses voor een nieuwe schooldag.

  

Wat vind je van dit Souza prinsesje?

Uitgelichte foto van Shutterstock

Spread the love

22 thoughts on “Ook Souza prinsesjes moeten gewoon naar school

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.