Negenmaandenbeurs Mamabloggerstour

Negenmaandenbeurs MamaBloggersTour – deel 2 + winactie [gesloten]

Gisteren vertelde ik je al over de Mama Blogger Tour, waar ik mee over de Negenmaandenbeurs ging. We waren door zoveel standhouders uitgenodigd om langs te komen, dat ik ze gewoon niet allemaal in 1 blog kon uitlichten. Vandaar dus vandaag deel 2. Naast alle nieuwtjes die we te horen hebben gekregen, kregen we ook veel goodiebags mee naar huis. Vandaag heb ik even tijd gehad om ze allemaal uit te pakken. Omdat ik zoveel heb gekregen, leek het mij leuk om voor een van jullie een surprise-pakket te maken voor goodies. Van kortingsbonnen, luiers, drinkflessen, knuffels tot heerlijk veel smeersels. Lees je weer mee?

Negenmaandenbeurs Mamabloggerstour

Thule & Yepp

Het was weer tijd om terug te gaan naar hal 8. Daar heeft Thule ook een grote stand waar ze staan met hun sportieve fietskaren, kinderwagens en fietsstoeltjes. Sinds kort is Thule samen gegaan met Yepp. Yepp is een van de meest verkochten kinderfietsstoeltjes van dit moment. Samen met hun kennis en ervaring en die van Thule hebben ze een nieuw fietszitjes op de markt gebracht. Niet voor niets waren ze hiermee genomineerd voor de Baby Innovation Award en ook nog gewonnen!. Een van de reden hiervoor is dat ze een nieuwe sluiting hebben van het riempje. Deze is makkelijk te sluiten (ook voor de kinderen), maar nog belangrijker ook met 1 hand te openen. Ideaal, want daar worstel ik altijd mee; aan hand om mijn fiets vast te houden en 1 hand om het riempje te openen. Nu hoeft dat dus geen probleem meer te zijn.

Negenmaandenbeurs Thule Negenmaandenbeurs Thule

Thule is te vinden in hal 8 stand 434

Joolz

Ook bij Joolz kregen we een uitgebreide uitleg over de verschillende kinderwagens. Zelf heb ik ook een Joolz kinderwagen gehad en deze met veel plezier gebruikt. Maar in de loop der tijd hebben ze al weer een nieuwe lijnen uit gebracht. Nog beter doordacht en uitgewerkt. Negenmaandenbeurs JoolzJoolz is een Nederlands merk waar positieve designs en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Nu zijn misschien de kinderwagens niet de duurzaamste die er te vinden zijn op de markt, maar ze proberen zeker hun steentje bij te dragen en heeft het hoofdkantoor bijvoorbeeld zonnepanelen. Wat ik zelf erg leuk vind, is dat je de doos waarin je je kinderwagen geleverd krijgt meteen een bouwdoos is voor kindermeubilair of een vogelhuisje.

Negenmaandenbeurs JoolzDe Joolz kinderwagens zijn verder erg prettig voor de baby’s vanwege de ergonomische matras  en voor de ouders door de beugel voor lange mensen.
Hun 2 kinderwagen lijnen zijn de Joolz Day 2, met 20 verbeterpunten sinds de Joolz Day, die ik had en de Joolz Geo. Deze is ideaal als je 2 kindjes kort op elkaar hebt gekregen of een tweeling. En nee een wieg of zitje onderin is niet zielig. Het blijkt namelijk dat baby’s de geborgenheid die de onderste bak bied, erg fijn te vinden.

Negenmaandenbeurs Joolz Negenmaandenbeurs Joolz Negenmaandenbeurs Joolz

Joolz is te vinden in hal 8 stand 341

MAM

Tot mijn schande moest ik bekennen dat ik niet zo bekend was met dit merk drinkflessen, spenen en bijtringen. Toch is het een van de best verkochte flessen in Nederland te zijn. Hun producten zijn gemaakt om veel voorkomende problemen op te lossen. Door speciale bodem met ventilatie ring is de MAM Anti-Colic fles ideaal voor kindjes met buikkrampen en reflux. Ook is het een ideale keuze als je van borstvoeding wilt overstappen naar flesvoeding. De speen is extra zacht en platter dan de meeste spenen. Hierdoor lijkt het meer op de tepel van de moeder. Had ik dat maar eerder geweten…

Negenmaandenbeurs MAM Negenmaandenbeurs MAM

MAM is te vinden in hal 8 stand 220

Dr. Leenarts

Er was nog een gaatje om toch ook nog even langs te lopen bij Dr. Leenarts. Ook zij staat met haar geweldige huidproducten op de Negenmaandenbeurs. Haar nieuwste product is een zonnecreme! Precies op tijd voor de eerst zonnestralen in 2017. De zonnebrand komt in 3 tubes, een grote en 2 kleinere. Zo kun je de zonnecreme altijd bij de hand hebben en je kindje goed insmeren. Vaak gaat het namelijk is bij het buiten spelen in het park of speeltuin omdat je dan net geen zonnebrand bij je hebt. Zo’n kleine tube past in iedere tas!

Negenmaandenbeurs Dr Leenhart

Dr. Leenarts is te vinden in hal 8 stand 113

GoodBabyFood Tommies Vitaminetuin Workshop

Rond 15.00 werden we verwacht bij GoodBabyFood op de Puur Baby Plaza (ook hal 8). Daar kregen we een workshop over de smaakbeleving en -ontwikkeling van je kind i.s.m. Koppert Cress. Omdat kinderen veel meer smaakpapillen hebben dan volwassen, kunnen zij de 5 basissmaken veel heftiger ervaren. Omdat te ervaren mochten we verschillende plantjes proeven die erg zoet, zout en zuur waren. Het was een goede bewust worden, want er werden aan tafel heel wat vieze en vertrokken gezichten getrokken.

Negenmaandenbeurs GoodBabyFood Negenmaandenbeurs GoodBabyFood Negenmaandenbeurs GoodBabyFood

GoodBabyFood is te vinden in hal 8 stand PB8

With a touch of rose

Nadat we allemaal weer even gezeten hadden bij GoodBabyFood, vervolgde we ons rondje op de Puur Baby Plaza. With a Touch of Rose, het Fair trade babymerk vertelde ons alles over hun Doedoe-kje. Ideaal als spuugdoek over de schouder, slab, speendoek en zelfs knuffeldoek. Over het ontwerp is goed nagedacht. Maar ook over de stofrestanten na productie. Hiervan worden nu ook grote spuugdoekjes gemaakt. Maar in de stand kun je ook zeker terecht voor mooie draagdoeken en dekentjes.

Negenmaandenbeurs With a touch of rose Negenmaandenbeurs With a touch of rose

With a touch of rose is te vinden in hal 8 stand PB2

Petit & Jolie

Even verderop stopte we bij Petit Jolie. Esther nam uitgebreid de tijd voor ons om haar mooie producten te laten zien. Heel fijn is dat er in deze producten geen  parabenen, paraffine of PEG ingrediënten zitten en er geen gebruik wordt gemaakt van synthetische geur- en kleurstoffen of synthetisch conserveringsmiddelen.

Negenmaandenbeurs Petit & Jolie

Petit & Jolie is te vinden in hal 8 stand PB03

Pure Beauty Brands

In de stand van Pure Beauty Brands vind je verschillende merken zoals 4NaturalKids, Natural Birthing Company en Sponge Me. Vorig jaar had ik al eens kennis met deze producten mogen maken tijdens de Mama & Baby Parade. Nu was het assortiment nog wat uitgebreid met Squitos en de In The Pudding Club. Squitos zijn leuke en handige anti-muggen stickertjes die je kan plakken op de kleding, kinderwagen of bed van je kind. Hiermee worden de muggen 72 uur op afstand gehouden. De In The Pudding Club is ook een erg leuk concept! Door je te abonneren krijg je maandelijks tijdens je zwangerschap een box met daarin alle informatie, die jij (en je partner) nodig hebben gedurende die maand van je zwangerschap. Zo zitten er exclusieve producten in, maar ook tips voor producten die je wel mag eten 😉 en de dingen die je moet regelen. Onmisbaar dus tijdens elke zwangerschap.

Negenmaandenbeurs Pure Beauty Brands Negenmaandenbeurs Pure Beauty Brands

Pure Beauty Brands is te vinden in hal 8 stand PB19

PureNordic

Bij de buren mochten we weer smeren. Derma Eco Care zijn producten voor moeder en kind overgebracht vanuit Scandinavië door PureNordic. Alle producten zijn uitvoerig getest en dragen verschillende belangrijke keurmerken voor betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Fijn te melden is dat ze ook een hele lijn met zonnebrand en aftersun producten.

Negenmaandenbeurs PureNordic Negenmaandenbeurs PureNordic Negenmaandenbeurs PureNordic

Mamabloggers Negenmaandenbeurs

PureNordic is te vinden in hal 8 stand PB18

Naïf

Naif is ook een merk met verzorgingsproducten voor kinderen. Het leuke van dit merk vind ik dat het bedacht is door 2 vaders! Toen zijn kinderen kregen, waren er geen producten in omloop die zij ideaal vonden voor hun eigen kroost. De bestaande babyverzorging zat vol schadelijke stoffen zoals minerale olie, parabenen en SLS en dat wilde ze niet voor hun kinderen. Ze gingen experimenteren en proberen en maakte zo hun eigen verzorgingslijn. Ondertussen hebben ze hun banen opgezegd en werken fulltime voor Naif. De lijn blijft zich ook uitbreiden met steeds meer nieuwe producten. Zo zal er ook een cooling aftersun binnenkort op de markt komen en billendoekjes. Ze hadden zelfs een scope voor ons, maar daar mogen we nu nog even niets over zeggen 😉 Negenmaandenbeurs NAIF Negenmaandenbeurs NAIF Negenmaandenbeurs NAIF

Naïf is te vinden in hal 8 stand 228

Nuna

Bij Nuna mochten we even ontspannen in een reuze Nuna Leave. Deze wipstoel, wipt niet, maar wiegt heen en weer. Dit is zeer rustgevend, zoals we nu ook zelf konden ervaren.

Negenmaandenbeurs NUNA Negenmaandenbeurs NUNA

Naast de wiegstoeltjes kregen we ook demonstraties van hun kinderstoelen en kinderwagens. Ik hou erg van slimmigheidjes en die hebben hun kinderwagens zeker. Zo zit er in de reiswieg een heel handig vakje om billendoekjes, speentje en je eigen portemonnee en sleutels binnen handbereik te bewaren. Ook kun je het matrasje uit deze wieg omdraaien en gebruiken als verschoonmatje. En voor wat privacy zit er in de kap ook een droomdoekje verstopt. Deze kun je makkelijk vastzetten, maar laat ook genoeg ventilatie door. De nieuwste kinderwagens maken het vastzetten nog makkelijker, want daarbij is al het klittenband vervangen door een magneetje. Zelf was ik zeer verrast door de prijs van de kinderwagen, want een compleet set kost €799-899

Negenmaandenbeurs NUNA Negenmaandenbeurs NUNA Negenmaandenbeurs NUNA

Nuna is te vinden in hal 8 stand 128

Aerosleep

Na de uitleg over de Nuna producten werden we meegenomen naar de stand van Aerosleep. Daar kregen we een demonstratie van de Aerosleep matrasbeschermerNegenmaandenbeurs AeroSleep. Deze matrasbeschermer zorgt er voor dat er altijd een laagje lucht tussen de matras en je kindje in blijft. Mocht je kindje op de buik draaien in zijn slaap, dan is de kans op verstikking veel minder groot. Ook zorgt het ervoor dat het bedje op de juiste temperatuur blijft, ongeacht het seizoen. Ik kende dit product ook niet, maar had het graag willen hebben voor mijn kinderen toen ze klein waren. Een goede tip die we kregen was om deze matras beschermer ook mee te nemen op vakantie. Zo slaapt je kindje toch een beetje op zijn/haar eigen matras ipv het matrasje in je vakantiehuisje.

We kregen tenslotte ook nog een hele snelle demonstratie van hun AeoMoov reisbedje. Te gebruiken als bedje en box voor verschillende leeftijden. Op zich is dat niet nieuws, maar dit is echt het snelst opvouwbare bedje dat je je kunt bedenken. Zelf heb ik altijd geworsteld met het opzetten van campingbedjes, maar dat is echt verleden tijd met de AeroMoov

Aerosleep is te vinden in hal 8 stand 128

Dubatti

Je zou denken dat we nu toch wel alle kinderwagens en hun nieuwe handigheidjes hadden gezien, maar toch wist Dubatti ons te verrassen met hun kinderwagen. Zo is bijvoorbeeld het wiegje instelbaar op verschillende hoogte. Heel erg fijn voor al die lange papa’s en mama’s. Het bovendekje van de reiswieg is ook makkelijk weg te klappen, omdat er bij het voeteneind al een vouw in zit. In de matras is het hoofdeinde net is hoger dan de rest. Hiermee is kun je reflux bij je kindje voor komen. De kinderwagen is zeer makkelijk in te klappen en de wieg kun je super plat maken in een handomdraai. Ondanks dat het frame heel licht is, is het erg stevig en stabiel. Mocht je dit merk nog niet kennen, dan raadt ik je zeker aan ook hier eens naar te gaan kijken.

Negenmaandenbeurs Dubatti Negenmaandenbeurs Dubatti Negenmaandenbeurs Dubatti

Dubatti is te vinden in hal 8 stand 340

Weleda

Weleda kent iedereen eigenlijk wel, want het bestaat al sinds 1921 en heeft meer dan 130 verzorgingsproducten voor moeder & kind. Wij hadden bijvoorbeeld al Arnica olie van Weleda in ons medicijnenkastje staan voor elke blauwe plek, schaafwond of bult die ik als kind al viel. Ook heeft Weleda een mooie verzorgingslijn voor baby’s. Tijdens de Negenmaandenbeurs kun je het Baby Startpakket kopen voor €15 en krijg je er zo’n schattig lieveheersbeestje bij. Echt geen geld!

Negenmaandenbeurs Weleda Negenmaandenbeurs Weleda

Weleda is te vinden in hal 8 stand 226

Nijntje

Midden in hal 8 vind je ook het Nijntje Plein. Naast de boekjes van ons lievelings konijntje, vind je hier ook heel veel andere producten zoals speelgoed, nachtlampjes en knuffels Nieuw dit jaar zijn de gehaakte Nijntjes en de lichtsnoeren in 3 verschillende kleuren. Uiteraard is er ook een mooi gedenkhoekje voor Dick Bruna, die zeer recente is overleden.

Negenmaandenbeurs Nijntje Negenmaandenbeurs Dick Bruna

Nijntje is te vinden in hal 8 stand 214

Difrax

Difrax viert dit jaar een feestje en dat is duidelijk te zien op hun stand. In verband met hun 50 jarig jubileum hebben ze een hele gouden collectie uitgebracht van hun beroemde S-fles, speentje en toebehoren. We kregen een uitgebreid uitleg over de beroemde S-flessen. Helaas heb ik deze moeten missen, omdat ik even met het thuisfront moest bellen om te horen of alles daar nog wel op rolletjes liep. Mocht je ook fan zijn van deze flessen, dan moet je zeker langs gaan bij de stand, want er zijn altijd goede aanbiedingen voor deze flessen op de Negenmaandenbeurs. Nu bij besteding van €50 krijg je er een mooie limited edition gouden shopper bij. Wij kregen allemaal zo’n tas mee en die was ook nog eens goed gevuld. Voor de mama’s met nog uit-de-flesdrinkende-kinderen, zat er zelfs een gepersonaliseerde S-fles in. Wat een gaaf cadeau.Negenmaandenbeurs Difrax

Difrax is te vinden in hal 8 stand 218

Dermo Care

Een andere stand waar ik altijd heen ga op de Negenmaandenbeurs is die van Dermo Care. Elk jaar koop ik wel 1 of 2 tassen met daarin 5 van hun producten. Mijn meiden zijn er dol op, want op alle verpakkingen staan hun favoriete TV-helden. Dit jaar naam ik natuurlijk een rugzak mee van Paw Patrol met daarin shampoo, body wash en anti-klit spray van de Trolls en pleisters en tandpasta van Paw Patrol. Ook nieuw dit jaar is een lijn met Teletubbies babyproducten.

Negenmaandenbeurs Dermo Care

Dermocare is te vinden in hal 8 stand 403

CottonBaby

De dag zat er nu echt bijna op, maar voor dat we hem zouden afsluiten, bezochten we nog 2 wat kleinere stands voor een hele korte meet & greet. De eerst was CottenBaby. Hier vind je beddengoed voor wieg, ledikant, juniorbed tot 1- persoonsbed gemaakt van 100% katoen. Maar tegenwoordig ook steeds meer stoffen producten voor de aankleding van de kinderkamer, slaapzakjes en verzorgingsartikelen. Tot voor kort kon je de producten van CottenBaby alleen in winkels vinden, maar nu hebben ze ook een eigen webshop.

Negenmaandenbeurs Cottenbaby

CottonBaby is te vinden in hal 8 stand 508

Annie Do-It-Yourself

Naast Cottenbaby werden we ontvangen door Annie van Annie Do-it Yourself. Zoals de naam het al zegt vind je hier allemaal pakketten om je eigen Baby uitzet mee te maken. In hun boek ‘Babyuitzet zelf maken’ vind je maar liefst 23 babyprojecten. Omdat er vraag naar meer was, komt er dit jaar een tweede deel uit, met nog meer babyprojecten.

Negenmaandenbeurs Annie do-it-yourself Negenmaandenbeurs Annie do-it-yourself

Annie-Do-It-Yourself is te vinden in hal 8 stand 504

Babboe

Als afsluiting van deze zeer bijzondere en geweldige dag op de Negenmaandenbeurs, mochten we allemaal nog een rondje fietsen met een Babboe bakfiets op het fietsparcours. Voor sommige een eerste keer en andere waren al volleerd.

Negenmaandenbeurs BabboeBabboe is te vinden in hal 11 fietsparcours

Volgend jaar vragen we of Babboe achter ons aan wil fietsen om al onze tassen mee te nemen, want we hadden behoorlijk wat te tillen 😉 Gelukkig waren we met de auto en konden we alles achterin zetten en moe en voldaan huiswaarts keren. Graag wil ik nog een keertje Linda (Mamaliefde) en Miriam (MeervanMir) bedanken voor deze geweldige organisatie, maar ook alle bedrijven voor hun gastvrijheid, tijd en de geweldige goodiebags.

Negenmaandenbeurs Goodiebags

Winactie Surprise Pakket Negenmaandenbeurs Goodies

De winnaar is…..
Gefeliciteerd Lynn

Zorg dat je een e-mailadres dat je achterlaat regelmatig checkt. Als de winnaar niet reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Deel 1 van mijn verslag kun je ook teruglezen
Lees ook Tips & Tricks om je goed voor te bereiden op de Huishoudbeurs

De blogs en vlogs van de andere Mamabloggers zijn hier te vinden

Van welk merk zou je graag een review lezen op Mama’s Liefste

Samenwerking

Spread the love

31 thoughts on “Negenmaandenbeurs MamaBloggersTour – deel 2 + winactie [gesloten]

 • Ik heb zooooveel NIET gezien haha. Tijd ging zo snel en heb volgens mij meer gekletst met bekenden die ik tegen kwam dan iets anders. Daarom ben ik blij met jullie verslagen want zitten paar dingen tussen die ik niet had willen missen maar toch gemist haha.

  Waag trouwens ook gewoon een poging met de winactie!

 • Wow jullie hebben echt veel gezien. Wat veel stands. Toen ik hoogzwanger was van mijn dochter ben ik geweest samen met mijn zwangere zus. Nu ben ik weer zwanger en maak graag kans op het pakketje.

 • Wat gaaf! Jullie hebben veel gedaan en gezien! Ik ben woensdag geweest maar nu zie ik nog zoveel andere dingen. Ik ben zwanger en doe graag mee met je leuke winactie!

 • Wat superleuk! Ik heb op de 9-maandenbeurs het geslacht van mijn jongste dochter ontdekt 🙂 Heel bijzonder. Zelf zit ik niet meer in de luierfase, maar ik maak graag kans voor mijn vriendinnetje Liesbeth die lang heeft gewacht op haar eerste zwangerschap en eind mei haar eerste kindje verwacht.

 • Wat was het leuk hè! Leuk om je ontmoet te hebben! Ik heb me uitstekend vermaakt en kan weer heel wat dingen op mijn verlanglijstje zetten haha. Ik doe niet mee met de winactie, maar wens iedereen die dat wel doet veel succes 🙂

 • Ik ben geweest toen ik zwanger was van mijn zoontje. die is nu alweer 3. Dit jaar had ik ook graag gewild, mijn dochtertje is een paar maanden oud, maar helaas gaat het niet lukken om heen te gaan. Erg jammer, want de beurs en de goodies zijn leuk! Het zou een leuke verrassing zijn om deze goodiebag te winnen, dan heb je toch het gevoel dat je er bent geweest 😉

 • Ik ben wel eens geweest, echt een geweldig evenement om lekker rond te neuzen en merken te leren kennen. Het is inmiddels al wel weer heel wat jaartjes geleden, maar nog net zo gezellig als ik het zo lees. Ik loot graag mee voor een leuke goodiebag. Dan is het toch net of ik dit jaar er even geweest ben!

 • Anita te Gussinklo says:

  Pff, wat is er veel. Ik ben vroeger wel vaker op de 9 maandenbeurs geweest.
  Ik doe graag mee aan deze actie en volg je oa op Bloglovin,Facebook,Twitter & Insta.

 • Linda Raaijmakers says:

  Ik doe graag mee om een vriendin te verrassen die nu 8 weken zwanger is. Zelf ben ik nooit naar de negenmaandenbeurs geweest omdat dat voor mij te vermoeiend is ivm de cyste in m’n hoofd. Maar er zijn ergere dingen dus het is geen ramp. Dankzij deze tour krijg ik het toch een beetje mee 😀

 • Ik ben al dit jaar voor de tweede keer op de negenmaandenbeurs geweest. Afgelopen jaar zwanger en dit jaar als mama:) Wij zijn in de avond geweest, we hadden veel te weinig tijd en hebben helaas veel dingen gemist. Volgend jaar gaan we mooi een hele dag!

 • Jolein koolske says:

  Oh super leuk !!!! Ik doe dolgraag mee voor mijn zwangere zus ? Ik ben vorig jaar nog geweest maar dit jaar niet want ik ga altijd met mijn zussen en mijn ene zus is op vakantie , mijn zusje had geen zin en mijn andere zus is hoog zwanger dus durfde het niet meer aan hahah. Echt jammer want ik was graag gegaan !

 • Ik ben 3 keer naar de negenmaandenbeurs geweest, toen mijn zoontje net geboren was, maar toen was ik overrompeld en wist ik nog helemaal niet wat ik allemaal nodig had. Vorig jaar toen ik net 7 weken zwanger was, maar toen was het nog zo pril dat ik er helemaal niet van durfde te genieten. En dit jaar, nu mijn dochtetje net geboren is. En nu, als ervaren moeder en negenmaandenbeurs bezoeker, kon ik er echt van genieten. Van te voren goed de blogs gelezen en een lijstje gemaakt van de dingen die ik wilde bekijken en kopen. Samen met mijn zwangere buurvrouw die voor het eerst naar de negenmaandenbeurs was.
  Ik doe graag mee voor de goodiebag, maar ik heb geen Facebook

 • Ik doe graag mee met deze actie! Heel leuk. Ik heb helaas de negenmaanden beurs nog nooit bezocht omdat ik recentelijk ben bevallen van mijn eerste kindje en dus nog niet de gelegenheid heb gehad om hem te bezoeken

 • floor verseveldt says:

  jeetje wat heb ik een deel overgeslagen of flink wat gemist. ik ben dit jaar geweest met een vriendin die hoogzwanger is op het moment. dus we hebben meer geslenterd dan vlug alles zien en ook hebben we nu af en toe een drink pauze of een plas moment in moeten lassen haha. ik ben heel erg benieuwd naar de goodiebag.

 • Peggy Elizen says:

  Je bent echt overladen met cadeaus, wel een goed teken toch dat je als Blogger gewaardeerd word. Ik ben zelf al diverse keren geweest, dit jaar moest ik ivm een knie operatie helaas overslaan. Volgend jaar beslist weer, na het lezen van je leuke blog.Voor dit jaar doe ik graag met je actie mee, dan maak ik het toch nog een beetje mee.

 • Anneliese de Waal says:

  Ja, ik heb de negenmaandenbeurs bezocht, erg leuk.
  Erg leuk verslag over de negenmaandbeurs.
  Ik doe graag aan deze geweldige winactie.

  Groetjes van,
  Anneliese

 • Wat een toffe winactie. Ik heb al jaren de wens om de 9-maanden beurs eens te bezoeken, echter als single mama die in Zeeland woont, is het lastig tijd voor mezelf vrij te maken. Als ik die al heb moeten er 100 andere dingen gebeuren, je kent dat wel ;). Daarom loot ik graag mee met deze leuke winactie, wie weet krijg ik er dan toch nog iets van mee. Liefs, Carmen

 • zag er een leuke dag uit, heb vroeger wel eens de beurs bezocht en dat was altijd zeer plezant, doe graag mee voor deze leuke prijs want ik kan hier wel iemand gelukkig mee maken

 • Jij hebt echt veel gezien haha, wat een leuke foto’s! Ik heb de Negenmaandenbeurs ooit maar 1 keer bezocht. Ik ben zo benieuwd naar de Surprise-Bag, dit kan ik goed gebruiken voor mijn baby!

 • Sharon de Ridder says:

  Ik heb de negenmaandenbeurs bezocht toen ik werkte op de huishoudbeurs, maar toen was ik nog niet zo bezig met kinderen 🙂 Het leest wel als een leuke ervaring! Ik ben ook erg benieuwd naar de inhoud van de surprise-tas…

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter, die deze spulletjes nog goed kan gebruiken.
  Leuk zo’n surprisepakket, met leuke artikelen.
  Mijn dochter ging wel eens met mij naar de Negenmaandenbeurs in combinatie met de Huishoudbeurs.
  Ik kan door ziekte niet meer gaan, maar misschien gaat zij er weer naar toe met een vriendin.
  Ik volg je op Bloglovin en ga duimen voor mijn dochter.

 • Hi! Mooie merken, waarvan ik de helft nog niet ken… Vorige zwangerschap was ik net bevallen en nu kwam het er niet van, druk met werk, met uk nr. 1 etc. Jammer, maar het zij zo…

 • Marion Poeste Thomas says:

  super leuk 🙂 Helaas gooit mijn gezondheid elk jaar rond de periode van de 9maandenbeurs roet in het eten, net als dit jaar. Volgend jaar weer een poging, wie weet. Maar wat zou het leuk zijn om met een goodiebag toch een beetje het gevoel een ietsie pietsie te krijgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.