Getest | Karvan Cévitam Go

KCGOOndertussen weten jullie dat ik regelmatig producten mag testen van onder andere Buzzer. Dit weekend kreeg ik een doos in de bus met daarin we 10 flesjes Karvan Cevitam Go. Samen met 9.999 andere Karvan Cévitam Go Smaakmakers mogen we de komende tijd deze extra geconcentreerde siroop voor onderweg testen. Deze test is weer eens wat anders dan andere, want door middel van verschillende missies worden we uitgedaagd om het plezier van water drinken vergroten. Een van de missies is dat vandaag is uitgeroepen tot Dolle Dorst Dag! Doe je ook mee?

Karvan Cévitam Go
nieuwe_fles1989Wist je dat het merk Karvan Cévitam al sinds 1887 bestaat? Jan Corneliszoon Zwaardemaker leende 1400 gulden van zijn vader om een partij flessen en kurken te kopen en begint zijn eerste productie van “Vruchtensappen en Agentuur van wijnen”. Op 2 mei opent bij zijn eigen fabriek en noteert dat jaar hij de eerste verkoop: twee flessen bessensap, voor 22 cent per stuk!
In de loop der jaren heeft de limonade van Karvan Cévitam verschillende metaformose door staan. Zelf ik ik de flessen van Karvan Cévitam niet, maar wel de blikken bussen. De limonadesiroop wordt sinds 1989 namelijk daarin verkocht en die hadden wij dan ook thuis al.
Sinds vorig jaar kun je ook Karvan Cevitam GO vinden in de schappen van de supermarkt.

Karvan Cevitam Go
Veel water drinken is goed voor je, dat weten we allemaal. Om het water drinken een tikje minder saai te maken kun je één simpele squeeze Karvan Cévitam GO voor een scheutje fruitigheid zorgen, gedurende de dag.
Karvan Cévitam GO stop je heel makkelijk in je tas, dankzij een handig klein formaat en een anti-lek en -knoeidop en is er in vijf heerlijke smaken, namelijk Strawberry, Ice Tea Lemon, Cactus Lime, Red Fruit en Lemon.


Karvan Cévitam Go

Getest Karvan Cevitam Go
De kleine flesjes van Karvan Cevitam Go waren niet helemaal nieuw voor ons en zijn al langer te vinden bij ons thuis en in mijn tas. Al eerder heb ik hier een blog over geschreven toen bekend werd dat de pakjes drinken naar school vol suiker zitten. Helaas is het mij nooit gelukt om mijn meiden aan het water of thee te krijgen en ben ik al lang blij als ze op een dag voldoende drinken. Het beste alternatief voor water is dan wat mij betreft dan ook diksap of limonadesiroop met zo min mogelijk suiker. Wist je dat een glas Karvan Cevitam GO niet meer dan vijf calorieën bevat?
De Karvan Cevitam GO flesjes vind ik heel erg handig en werken goed. Met een squeeze breng je een flesje van 500ml water op smaak. Nadeel is wel dat de dosis natuurlijk minder goed kan bepalen dan met een gewone fles limonadesiroop, maar voor mij werkt het. Door de speciale dop is knoeien eigenlijk iets wat haast onmogelijk is. Ook het formaat van het flesje is ideaal en past perfect in je tas of in je bureaula. Ik ben fan!

Dolle Dorst Dagpackshots-website2
Tijdens de testperiode worden de 10.000 testers omgedoopt tot de Karvan Cevitam GO Smaakmakers. Gezamenlijk willen zij het plezier vergroten van 100.000 waterdrinkers. Want Karvan Cévitam is

  1. pro water
  2. tegen saai, en
  3. gaat samen voor meer plezier

Alle Karvan Cevitam GO Smaakmakers worden uitgedaagd om het plezier van waterdrinken te verspreiden. Dit kan deels gedaan worden door het doen van verschillende missies en natuurlijk zoveel mogelijk mensen ook de Karvan Cevitam Go te laten proberen. Daarom is vandaag uitgeroepen tot Dolle Dorst Dag! Ga op zoek naar een van de 10.000 Smaakmakers, want vanaf 13:00 uur ’s middags delen zij Karvan Cevitam Go squeezes uit aan iedereen die wil. Je kunt de Smaakmakers herkennen aan hun Smaakmaker-button! Hiermee hoopt Karvan Cevitam 100.000 waterdrinkers te bereiken. Kom je me opzoeken?

KCGO

Deze review is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Buzzer.nl en Karvan Cevitam

Spread the love

2 thoughts on “Getest | Karvan Cévitam Go

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.