Review | De Ouders van Nu rugzak

IMG_3842Enige weken geleden kreeg ik een mailtje van Ouders van Nu in mijn mailbox. Voor kinderen die (bijna) naar de basisschool gaan, kun je een gratis rugzak aanvragen met leuke cadeautjes. Nou ziin we gek op cadeautjes, dus de tas vroeg ik meteen aan voor Grote Zus.
Kleine Zus gaat pas in oktober naar de basisschool en was nog net te jong en viel buiten de doelgroep.
Afgelopen weekend haalde we de tas op en bekeken we de inhoud. Wat er in zat lees je vandaag in mijn blog.

 

q4hugsq2w58rDe tas die we kregen was een mooie oranje. De blauwe waren op, maar we gingen voor de oranje. De tas voelde zwaar aan en nieuwsgierige plozen we hem uit. In de tas vonden we:

  • Donald Duck Junior; een Donald Duck voor de beginnende lezers met grotere letters en iets minder tekst. Ideaal om plezier te krijgen in lezen en kennis te maken met stripbladen.
  • Mini Kek Mama; leuk dat er ook aan de mama’s is gedacht.
  • Het blad Start2Camp van ACSI; in dit blad vind je veel informatie over de leukste campings in Nederland en Europa.
  • Flyer Ouders van NU; geef deze aan een vriendje of vriendinnetje om ook een gratis tas aan te vragen
  • Flyers van Lifetime Kidsrooms
  • Flyer CenterParcs; met mooie kaart van Orry, die nog in te kleuren is en een special boekingskorting
  • Flyer VoordeelPas
  • Cadeaukaart van Bruna voor €2,50; deze hebben we meteen besteed en het blad LEGO Elves van gekocht (met mini draakje)
  • Stickervel van de Efteling Sprookjesboom
  • Angry Birds Stickerboek

Op de foto staat niet een zakje knijpfruit, want die is meteen opgegeten en het schriftje Mijn jaar in Groep…. Deze is namelijk ook meteen in gebruik genomen en tijdens het maken van de foto voor mij onvindbaar. Wel een hee l leuk boekje uitgegeven door Ouders van NU. In het boekje staan allerlei vragen voor jezelf, wie je bent, waar je van houdt en wat je op school leert en doet. Erg leuk om (samen) in te vullen en te bewaren voor later. Er is een schriftje verkrijgbaar voor elke groep van de basisschool.

De tas die we kregen is zo’n fijne tas voor sport of zwemspullen. De kwaliteit is wel wat minder, want onze tas is na een weekend gebruiken al aan de zijkant stuk gegaan…

IMG_3845  IMG_3844  IMG_3843

Zijn we blij met deze tas?
Ja, natuurlijk zit er voor de helft reclame in, die na een keer bekijken bij het oud papier gooit. De andere helft van de tas is echt wel heel leuk. Met name het schriftje, de Donald Duck en de Mini Kek Mama zijn uitgebreid gelezen. De kortingskaart bij de Bruna is ook ingeleverd en stickers zijn altijd leuk.

Wil je de tas ook bestellen?
Ga dan snel naar de site van Oudersvannu.nl/schoolkindHier kun je je gegevens achterlaten en krijg je met een week een mail in je box met een streepjescode
Ga naar je dichtstbijzijnde Bruna en haal je eigen tas op.

Let wel bij inschrijving ontvang je wekelijks de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag), ieder kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender en wekelijks de Ouders van Nu nieuwsbrief en informatie van Ouders van Nu, Sanoma en door ons geselecteerde partners. Mocht je hier geen prijs op stellen, dan kun je je natuurlijk ten alle tijden weer afmelden voor deze nieuwsbrieven.
Helaas is het niet mogelijk de schooltas aan te vragen als je niet in Nederland woont. Lees hier de Ouders van Nu schooltas-voorwaarden.

Spread the love

2 thoughts on “Review | De Ouders van Nu rugzak

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.