Yoshi's Crafted World Nintendo

Kom en ontdek Yoshi’s Crafted World

Sinds we een Nintendo Switch hebben, hebben de meiden al aardig wat spelletjes verzameld. De meesten kunnen ze samen goed spelen, maar sommige zijn duidelijk nog wel wat lastig voor mijn 6-jarige. Maar begin deze maand werden we getipt over een nieuw spel; Yoshi’s Crafted World. In de Nintendo Shop was de demo al te downloaden en die was meteen al een grote hit. Vandaag komt het spel echt uit, dus wij kunnen niet wachten om meer levels te gaan spelen. Ook benieuwd? Lees dan snel verder en maak ook kans op Yoshi’s Crafted World!

Yoshi's Crafted World Nintendo

Voor wie Yoshi nog niet kent, hij is een kleine dino, die Mario graag helpt. Sommigen zeggen dat hij een draakje is. Bijzonder aan hem is dat hij de kenmerken heeft van zowel een kikker, een kameleon als een schildpad. Met zijn plakkerige tong kan hij dingen opeten om ze vervolgens weer uit te spugen als een ei. Yoshi betekent “beter”, “best” of “gelukkig”. Zeker die laatste betekenis is waarom iedereen zo blij van die kleine beestjes wordt.

Yoshi’s Crafted World

Ontdek de keerzijde van Yoshi’s wereld. Beleef samen met Yoshi een gloednieuw avontuur. Verken een grote wereld die wel wat wegheeft van een kijkdoos, waarin ieder side-scrolling level naast de traditionele voorkant ook een keerzijde vol verrassingen heeft. Loods Yoshi naar het einde van ieder level en zoek ondertussen naar allerlei items. Je kunt zelfs Yoshi’s Crafted World samen met een vriend spelen.

Yoshi's Crafted World Nintendo

Kenmerken:
– Beleef een nieuwe platformgame vol actie met Yoshi.
– Ieder level bevat zowel een hoofdroute als een verborgen route die het level van een heel andere kant laat zien.
– De visuele stijl van de game doet denken aan een kijkdoos.
– Speel met twee spelers tegelijk.

Wat vonden wij ervan?

We hebben tot nu toe natuurlijk alleen nog maar een level kunnen spelen met de demo van Yoshi’s Crafted World. Hierin komt Yoshi in een wonderlijke knutselwereld terecht en moet hij onderdelen vinden van een trein en 5 papieren koeien in het weiland. Het spel is verder niet erg moeilijk en makkelijker te begrijpen dan de klassieke Mario-spelletjes. Deze wereld is ook erg mooi weergegeven en geeft je inderdaad de indruk van een kijkdoos. Helaas geven de sceenshots deze magie niet echt goed weer. Ondanks dat de demo maar één level had, is hij al vele malen gespeeld. Dat belooft dus wat voor het echte spel.

Vanaf morgen is het spel Yoshi’s Crafted World verkrijgbaar bij oa Bol.com om te downloaden in de Nintendoshop. Daar vind je ook de gratis demoversie. Zeker een aanrader als je eerst even wil kijken of je kind(eren) het net zo leuk vinden als die van mij.

Yoshi's Crafted World Nintendo

Winactie Yoshi’s Crated World is gesloten

Hebben jullie thuis ook een Nintendo Switch en zouden jullie ook wel alle levels van Yoshi’s Crafted World willen ontdekken, doe dan mee met deze winactie, want ik mag een exemplaar weggeven.

De winnaar is

Yoshi's Crafted World Nintendo
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

51 thoughts on “Kom en ontdek Yoshi’s Crafted World

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.