Win Advent Dag 28 Unicorn Champions

Win Advent Dag 28 | Wildshade Unicorn Champions

Vandaag maak je kans op een leuke nieuwe game voor de Nintendo of Playstation; Wildshade: Unicorn Champions. Dit is een racegame voor het hele gezin die zich afspeelt in een magische en kleurrijke wereld. Race naar de finishlijn op een eenhoorn!

Ontdek Wildshade: Unicorn Champions

Beleef een magisch avontuur met Wildshade: Unicorn Champions, een leuke racegame voor het hele gezin. Verken kleurrijke werelden, galoppeer op prachtige eenhoorns en ervaar de unieke circuits.

.

Race over de unieke circuits

Wildshade biedt niet alleen snelle races, maar heeft ook maar liefst 40 unieke circuits. Galoppeer, spring over obstakels en gebruik magische krachten om je tegenstanders voor te blijven en als overwinnaar over de finishlijn te komen.

Eenhoorns en magische paarden

Duik in een wereld van diversiteit met 50 verschillende eenhoorns en magische paarden. Ontgrendel deze prachtige wezens door races te winnen en creëer nieuwe, unieke rijdieren door ze te fokken. Elke eenhoorn heeft zijn eigen unieke vachten en manen, waardoor je een persoonlijke touch aan je favoriete rijdier kunt geven.

Aanpassingsmogelijkheden voor je eigen unieke stijl

Geef je eenhoorn een persoonlijke uitstraling met een uitgebreide reeks aanpasbare uitrustingen. Kies uit diverse zadels en teugels om een unieke stijl te creëren die past bij jouw voorkeuren.

Geniet van de volledige Nederlandse speelbaarheid en deel het plezier met vrienden en familie in de lokale multiplayermodus voor maximaal 4 spelers. Wildshade: Unicorn Champions biedt een boeiende race-ervaring op de Nintendo Switch, perfect voor avontuurlijke gamers en gezinnen die op zoek zijn naar betoverende gameplay. Ontdek nu de opwinding van Wildshade op je Nintendo Switch of de Playstation!

Win Advent Dag 28 | Wildshade Unicorn Champions is gesloten

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik het spel Wildshade Unicorn Champions voor de Nintendo Switch verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

61 thoughts on “Win Advent Dag 28 | Wildshade Unicorn Champions

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.